toska tasia Posted October 2, 2010 Posted October 2, 2010 sliczny młody energiczny labrador szuka domu pilnie nie jest agresywny nie kastrowany odrobaczony szczepiony ;lubi dzieci i inne psy ;););) na ok 1 roku czarny wiencej na sylwia12534@o2.pl pies nie dostawał jedzenia poniewaz pani nie miała dla niego na karme wolała wydawac na %%%%%% jesli macie pytania to prosze pisac Quote
xxxx52 Posted October 2, 2010 Posted October 2, 2010 sylwia- sliczny piesek ,labrador -mix.Widac ,ze jest radosnym pieskiem potrzebuje tylko odpowiednigo ,odpowiedzialnego opiekuna,najlepiej sprtwych mlodych ludzi.Gdzie piesek teraz przebywa? Quote
toska tasia Posted October 3, 2010 Author Posted October 3, 2010 pies na chwile obecna jest u mnie ma zapewnionego veta i ciepła bude jest w kojcu bo niestety ale mam jeszcze kota który mieszka w domu a on nie lubi psów <kot> piesek nazywa sie teksas <teksiu > lubi inne psy mam tez 2 mieszance z którymi uwielbia sie bawic szukam dla niego domu!!!!!!!!!!!!!! Quote
toska tasia Posted October 6, 2010 Author Posted October 6, 2010 tak pani Romo:) piesio zaszczepiony ale niestety tylko na wscieklizne poniewarz nie ma pieniedzy na jakies super zastrzyki i szczepienia piesio bendzie miał robiony zabieg ma przepuchline pepkowa gdzie dogadałam sie ze znajomym vetem ze zrobi to za darmo a ja to odpracuje u niego w klinice weterynaryjnej :( !!!!!!! Quote
toska tasia Posted October 9, 2010 Author Posted October 9, 2010 Kilka fotek młodego jak widac to bardzo ruchliwy i sympatyczny pies który lubi inne zwierzaki nawet próbował bawic sie z kotem ale kot nie zabardzo chciał :( Quote
marta9494 Posted November 6, 2010 Posted November 6, 2010 Podbijam wątek, pies super,mam nadzieję,że szybko znajdzie dom. Quote
olalolaa Posted November 6, 2010 Posted November 6, 2010 i co z psiakiem? Znalazł domek? Ma ogłoszenia? Quote
Atomowka Posted November 9, 2010 Posted November 9, 2010 Fajny psiak porób mu ogłoszenia w necie, porozwieszaj plakaty w okolicy może kogoś zauroczy Quote
toska tasia Posted November 10, 2010 Author Posted November 10, 2010 2 dni temu pieska zaadoptowali ludzie którym sunie zgechła po 18 latach :) Quote
Recommended Posts