BeaBono Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 Cioteczki, zadzwonimy jeszcze raz i się dokładnie dowiemy o koszt wizyty; mama rozmawiała z rejestratorką, mówiła ,że psiak schroniskowy, a ta..... nie zająknęła się nawet, że bezdomniaki pan dr przyjmuje za darmo (jak twierdzi eski) :angryy: Quote
Olga7 Posted October 9, 2010 Posted October 9, 2010 Zapisuję wątek slicznej Sprężynki . Moze na początek domowy hotelik u Kikou -w psim hospicjun jakby ,choc to mloda sunia ,ale zle widzi ... http://www.dogomania.pl/threads/175373-Psi-domek-spokojnej-staro%C5%9Bci... Quote
ania z poznania Posted October 9, 2010 Posted October 9, 2010 Sprężynka ma już dt u dogomaniaczki :) Quote
danka4u1 Posted October 9, 2010 Posted October 9, 2010 Witaj skoczna jak sprężynka- Sprężynko. Co u Ciebie? Przesyłam Wam słoneczne buziaki. Quote
ania z poznania Posted October 9, 2010 Posted October 9, 2010 Ciotki kochane, mam takie pytanie: Czy któraś może nudzi się w poniedziałek i chciałaby się przejechać ze mną do Szczecinka zawieźć staruszka astka do hotelu ? Wycieczka byłaby połączona z atrakcją :multi: dla każdej dogomaniaczki- zwiedzaniem najnowocześniejszego schroniska w Polsce (naprawdę takiego jeszcze nie widziałyście), przy którym jest hotel. Quote
eski Posted October 9, 2010 Posted October 9, 2010 [quote name='BeaBono']Cioteczki, zadzwonimy jeszcze raz i się dokładnie dowiemy o koszt wizyty; mama rozmawiała z rejestratorką, mówiła ,że psiak schroniskowy, a ta..... nie zająknęła się nawet, że bezdomniaki pan dr przyjmuje za darmo (jak twierdzi eski) :angryy:[/QUOTE] No bo to podobno dr Garncarz sam z siebie decyduje na wizycie, że nic nie bierze za konsultacje. Z reguły tak się zdarza, że bezdomniaczki ogląda za free. Mam nadzieję, że i w tym przypadku też tak będzie... A gdzie w P-niu będzie dr przyjmował ? U Juszczaka na Armii Krajowej ? Czy na Bułgarskiej ? Quote
conceited Posted October 9, 2010 Author Posted October 9, 2010 Sprezynka a zarezerwowane DT, tylko przed tem trzeba ja wysterylizowac. Mam nadzieje, ze da sie to szybko zalatwic bo mala powinna juz lezec w pieleszach. Quote
KateBono Posted October 9, 2010 Posted October 9, 2010 Cioteczki , miałam zadzwonić w poniedziałek do dr Garncarza aby dowiedzieć się jaki będzie koszt wizyty , ale nie zdążyłam bo dostałam sms-a od pana doktora:-( , cytuję:" uprzejmie informujemy, że z przyczyn niezależnych wizyty w Poznaniu są przesunięte na 20-21.11 br. jeżeli państwo jesteście nadal zainteresowani wizytą u p.dr Jacka Garncarza prosimy o potwierdzenie. Za tę zmianę przepraszamy ":shake: Do was należy decyzja co dalej robić. Ja mogę potwierdzić wizytę Sprężynki w listopadzie, zadzwonię w poniedziałek jak będziecie chciały.Gdzie będą konsultacje........ p.dr nie potrafił określić, był w trakcie ustalania miejsca. Quote
conceited Posted October 10, 2010 Author Posted October 10, 2010 hmmm...nie wiem na ile w przypadku Spręzynki czas ma znaczenie... nie ma innego specjalisty w Poznaniu? jesli nie, to trzeba czekac, trudno :( Quote
ania z poznania Posted October 10, 2010 Posted October 10, 2010 Dostałam wiadomość od dogomaniaczki, u której Sprężynka ma dt, że doskonałym okulistą jest dr Kasia na Polance, zabiorę Sprężynkę do niej. Na ks. Mieszka też są nieźli specjaliści, mój kolega tam jest też wetem, zapytam go jutro czy mają dobrego okulistę. Quote
danka4u1 Posted October 10, 2010 Posted October 10, 2010 Sprężynko, bywam u Ciebie, ale cóż mogę doradzić. Masz takie zaradne cioteczki, że musi być dobrze. Quote
conceited Posted October 11, 2010 Author Posted October 11, 2010 Wlasnie odpisal mi Prezes przytuliska, ze sterylizacja zostanie wykonana juz jutro w godzinach popoludniowych !:multi: Aniu, czy Ty to slyszysz??? jutro mozna Sprezynke zabierac. Frania tez zostanie ciachnieta. jutro rano zadzwonie po szczegoly. dziekuje Dance i Olence za podnoszenie Sprężynki:loveu: Quote
danka4u1 Posted October 11, 2010 Posted October 11, 2010 Sprężynko i cioteczki, trzymam za Was jutro kciuki:loveu: Quote
Olena84 Posted October 12, 2010 Posted October 12, 2010 Wlasnie moje kciuki tez zacisniete, choc obrazka wkleic nie umiem:(. Quote
conceited Posted October 12, 2010 Author Posted October 12, 2010 Sprezynka wlasnie jest operowana. Na noc zostanie u weta, jutro odbierza ja Ania z Poznania i zawiezie do Poznania, skad zabierze ja DT :) Quote
Daga&Maks Posted October 12, 2010 Posted October 12, 2010 to trzymam kciuki żeby wszystko było dobrze :) Quote
eski Posted October 12, 2010 Posted October 12, 2010 Trzymaj się dzielnie kochana Sprężyneczko.... :) Quote
danka4u1 Posted October 12, 2010 Posted October 12, 2010 Co u dzielnej Sprężynki i jej równie dzielnych cioteczek? Quote
conceited Posted October 12, 2010 Author Posted October 12, 2010 Sprezyneczka juz po sterylizacji, opracja przebiegla bez komplikacji. spedzi noc i przedpoludnie w lecznicy, a jutro o 15:00 pojedzie do DT do Pniew :) Mala jest dzielna i przekochana. Jest wielka przytulanka. Quote
danka4u1 Posted October 12, 2010 Posted October 12, 2010 Uffff, Sprężyneczko...nabieraj teraz sił. Quote
danka4u1 Posted October 13, 2010 Posted October 13, 2010 Malutka już w DT ? Co u niej, jak zdrowie? Quote
Recommended Posts