Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Cioteczki, zadzwonimy jeszcze raz i się dokładnie dowiemy o koszt wizyty; mama rozmawiała z rejestratorką, mówiła ,że psiak schroniskowy, a ta..... nie zająknęła się nawet, że bezdomniaki pan dr przyjmuje za darmo (jak twierdzi eski) :angryy:

• Replies 445
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ciotki kochane, mam takie pytanie:

Czy któraś może nudzi się w poniedziałek i chciałaby się przejechać ze mną do Szczecinka zawieźć staruszka astka do hotelu ?

Wycieczka byłaby połączona z atrakcją :multi: dla każdej dogomaniaczki- zwiedzaniem najnowocześniejszego schroniska w Polsce (naprawdę takiego jeszcze nie widziałyście), przy którym jest hotel.

Posted

[quote name='BeaBono']Cioteczki, zadzwonimy jeszcze raz i się dokładnie dowiemy o koszt wizyty; mama rozmawiała z rejestratorką, mówiła ,że psiak schroniskowy, a ta..... nie zająknęła się nawet, że bezdomniaki pan dr przyjmuje za darmo (jak twierdzi eski) :angryy:[/QUOTE]

No bo to podobno dr Garncarz sam z siebie decyduje na wizycie, że nic nie bierze za konsultacje. Z reguły tak się zdarza, że bezdomniaczki ogląda za free. Mam nadzieję, że i w tym przypadku też tak będzie...
A gdzie w P-niu będzie dr przyjmował ? U Juszczaka na Armii Krajowej ? Czy na Bułgarskiej ?

Posted

Cioteczki , miałam zadzwonić w poniedziałek do dr Garncarza aby dowiedzieć się jaki będzie koszt wizyty , ale nie zdążyłam bo dostałam sms-a od pana doktora:-( , cytuję:" uprzejmie informujemy, że z przyczyn niezależnych wizyty w Poznaniu są przesunięte na 20-21.11 br. jeżeli państwo jesteście nadal zainteresowani wizytą u p.dr Jacka Garncarza prosimy o potwierdzenie. Za tę zmianę przepraszamy ":shake:
Do was należy decyzja co dalej robić. Ja mogę potwierdzić wizytę Sprężynki w listopadzie, zadzwonię w poniedziałek jak będziecie chciały.Gdzie będą konsultacje........ p.dr nie potrafił określić, był w trakcie ustalania miejsca.

Posted

Dostałam wiadomość od dogomaniaczki, u której Sprężynka ma dt, że doskonałym okulistą jest dr Kasia na Polance, zabiorę Sprężynkę do niej. Na ks. Mieszka też są nieźli specjaliści, mój kolega tam jest też wetem, zapytam go jutro czy mają dobrego okulistę.

Posted

Wlasnie odpisal mi Prezes przytuliska, ze sterylizacja zostanie wykonana juz jutro w godzinach popoludniowych !:multi:

Aniu, czy Ty to slyszysz??? jutro mozna Sprezynke zabierac.

Frania tez zostanie ciachnieta. jutro rano zadzwonie po szczegoly.

dziekuje Dance i Olence za podnoszenie Sprężynki:loveu:

Posted

Sprezyneczka juz po sterylizacji, opracja przebiegla bez komplikacji. spedzi noc i przedpoludnie w lecznicy, a jutro o 15:00 pojedzie do DT do Pniew :)
Mala jest dzielna i przekochana. Jest wielka przytulanka.