Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Oj nie fochaj się kobieto :) Mówiłam Ci, żeby napisać to zwlekałaś ... A ja z radości nie wytrzymałam :)

No u mnie ceny u wetów są bardzo wysokie. Szczepienia w Szydłowcu 45 zł, a u mnie najtaniej 60 zł. Anita a może ten wet z Szydłowca przyjechałby do Nas he he he ciekawe ile wziąłby za drogę... O kosztach kastracji nie mam pojęcia :( Wiem tylko, że kotka 120 zł. A jeden z wetów, ale najdroższy za sunię wielkości mojej czarnuli chciał 500 zł :(

• Replies 137
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

zwlekałam..bo sie balam napisac..ale jak wujek juz bude sklecil to juz bylo pewne, ze zostanie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:P
hihihihih
farciarz

kastracja w szydło 130 zł! :)
ale jemu trzeba zrobic kastracje z nacieciem w pachwinie!!KTO GO UPILNUJE!!!!!!!!!!!!!

Posted

anita_happy napisał(a):
zwlekałam..bo sie balam napisac..ale jak wujek juz bude sklecil to juz bylo pewne, ze zostanie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:P
hihihihih
farciarz

kastracja w szydło 130 zł! :)
ale jemu trzeba zrobic kastracje z nacieciem w pachwinie!!KTO GO UPILNUJE!!!!!!!!!!!!!

Prawdopodobnie w zimę cioteczka będzie miała przestój w pracy, więc będzie mogła mu poświęcić 24 h na dobę.

Posted

Dzisiaj wpłynęły mi na konto pieniążki od Ivv - 136,49 zł. Baaardzo dziękujemy!

Rex został dzisiaj zaszczepiony. Jak tylko mój net zechce działać tak jak powinien wstawię zdjęcia książeczki.

,

• 1 month later...
Posted

Chłopak szleje w śniegu ze swoim małym kolegą :) Wariat z niego straszny. A w weekendy jak brat przyjeżdża to obaj szaleją i nie wiem kto ma więcej uciechy z tego wzajemnego tarzania się w śniegu :)

Posted

[quote name='Monika.D']Iwonko Bossik vel Rex naprawdę fajnie trafił :) A ja się cieszę, że mam go blisko siebie :) Pozdrowienia oczywiście przekażę.
no...baaaaaaaaaa...ma go pod okiem!
FOTY
i to już inooooooooooooo