Monika.D Posted October 31, 2010 Posted October 31, 2010 Oj nie fochaj się kobieto :) Mówiłam Ci, żeby napisać to zwlekałaś ... A ja z radości nie wytrzymałam :) No u mnie ceny u wetów są bardzo wysokie. Szczepienia w Szydłowcu 45 zł, a u mnie najtaniej 60 zł. Anita a może ten wet z Szydłowca przyjechałby do Nas he he he ciekawe ile wziąłby za drogę... O kosztach kastracji nie mam pojęcia :( Wiem tylko, że kotka 120 zł. A jeden z wetów, ale najdroższy za sunię wielkości mojej czarnuli chciał 500 zł :( Quote
anita_happy Posted October 31, 2010 Author Posted October 31, 2010 zwlekałam..bo sie balam napisac..ale jak wujek juz bude sklecil to juz bylo pewne, ze zostanie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :P hihihihih farciarz kastracja w szydło 130 zł! :) ale jemu trzeba zrobic kastracje z nacieciem w pachwinie!!KTO GO UPILNUJE!!!!!!!!!!!!! Quote
Monika.D Posted November 1, 2010 Posted November 1, 2010 anita_happy napisał(a):zwlekałam..bo sie balam napisac..ale jak wujek juz bude sklecil to juz bylo pewne, ze zostanie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :P hihihihih farciarz kastracja w szydło 130 zł! :) ale jemu trzeba zrobic kastracje z nacieciem w pachwinie!!KTO GO UPILNUJE!!!!!!!!!!!!! Prawdopodobnie w zimę cioteczka będzie miała przestój w pracy, więc będzie mogła mu poświęcić 24 h na dobę. Quote
Aimez_moi Posted November 1, 2010 Posted November 1, 2010 Ale super wiadomosci......szczescia slicznoto.....:):) Quote
Monika.D Posted November 5, 2010 Posted November 5, 2010 Dzisiaj wpłynęły mi na konto pieniążki od Ivv - 136,49 zł. Baaardzo dziękujemy! Rex został dzisiaj zaszczepiony. Jak tylko mój net zechce działać tak jak powinien wstawię zdjęcia książeczki. , Quote
Aimez_moi Posted November 7, 2010 Posted November 7, 2010 Ale super.....czyli chlopak juz jest zabezpieczony.......:):) Quote
Monika.D Posted November 7, 2010 Posted November 7, 2010 Zabezpieczony :) Cała gromada zaszczepiona... Oprócz suniula , bo bierze antybiotyk. Quote
Monika.D Posted December 10, 2010 Posted December 10, 2010 Chłopak szleje w śniegu ze swoim małym kolegą :) Wariat z niego straszny. A w weekendy jak brat przyjeżdża to obaj szaleją i nie wiem kto ma więcej uciechy z tego wzajemnego tarzania się w śniegu :) Quote
IVV Posted December 10, 2010 Posted December 10, 2010 ciesze sie ,ze trafila na tak dobrych ludzi :) pozdrow ich Monisiu ode mnie !!!! Quote
Monika.D Posted December 10, 2010 Posted December 10, 2010 [B]Iwonko[/B] Bossik vel Rex naprawdę fajnie trafił :) A ja się cieszę, że mam go blisko siebie :) Pozdrowienia oczywiście przekażę. Quote
anita_happy Posted December 11, 2010 Author Posted December 11, 2010 [quote name='Monika.D']Iwonko Bossik vel Rex naprawdę fajnie trafił :) A ja się cieszę, że mam go blisko siebie :) Pozdrowienia oczywiście przekażę. no...baaaaaaaaaa...ma go pod okiem! FOTY i to już inooooooooooooo Quote
Recommended Posts