kama210 Posted October 21, 2010 Posted October 21, 2010 przelałam Monice 87 zł - reszta z 136 zł przesłanych przez IVV ... - odliczyłam 49 zł - wydane na karmę kupioną przez Aimez i pudziana ... pozdrawiam chłopaka i Monikę oczywiście też :) Quote
Monika.D Posted October 21, 2010 Posted October 21, 2010 kama210 napisał(a):przelałam Monice 87 zł - reszta z 136 zł przesłanych przez IVV ... - odliczyłam 49 zł - wydane na karmę kupioną przez Aimez i pudziana ... pozdrawiam chłopaka i Monikę oczywiście też :) Jak tylko pieniążki wpłyną dam znać. A jutro powiem Rex'owi, żeby się szykował na wizytę u weta :) Quote
anita_happy Posted October 21, 2010 Author Posted October 21, 2010 IVV tym samym JEST pytanie??? czy jak zostanie jakies 15/20 zł z tych funduszy po zaszczepieniu REXA/Bossa to za reszte mozna wscieklizne Labiemu zrobić :/ ???? Quote
Monika.D Posted October 22, 2010 Posted October 22, 2010 [quote name='anita_happy']IVV tym samym JEST pytanie??? czy jak zostanie jakies 15/20 zł z tych funduszy po zaszczepieniu REXA/Bossa to za reszte mozna wscieklizne Labiemu zrobić :/ ???? Dodam tylko, że jak Labi zarobi na siebie to kaskę Rex'owi oddamy :) Quote
Monika.D Posted October 22, 2010 Posted October 22, 2010 Dzisiaj wpłynęły na moje konto pieniążki od Kamili (kama210) - 87 zł. Jak się wyrobimy to jutro jedziemy do weta lub wet do nas. A jak nie to dopiero w poniedziałek. Quote
Aimez_moi Posted October 23, 2010 Posted October 23, 2010 Super.....czyli chlopaki beda miec klucie.....:):) Quote
Monika.D Posted October 23, 2010 Posted October 23, 2010 Oj będą. Ale to duże chłopaki - dadzą radę :) Quote
Aimez_moi Posted October 24, 2010 Posted October 24, 2010 Jasne, ze tak.......:) Mam nadzieje, ze Ty tez ......:) Quote
anita_happy Posted October 24, 2010 Author Posted October 24, 2010 a ja coś wiem!!!!!!!!!!!!!! REX . BOSS 0 ma swoja bude! ....................................... zrobił mu ją awaryjny tymczasowy opiekun :) heh...umie chłopak ludzi sobie zjednac... w realu..bo z ogłoszeń zero fonów a ja mam nadzieje,z e juz z ta budą zostanie po sąsiedzku :P Quote
Monika.D Posted October 24, 2010 Posted October 24, 2010 Aga ja też dam radę. Przechodzę to z moimi prywatnymi chłopakami to i z tymczasami przejdę :) Kacper to jednak miał rację, że Anita jest papla he he Ale to prawda, że Rex podbił serca mojego wujostwa. Budka jeszcze nie wykończona, ale już może w niej mieszkać. No i ja też mam nadzieję, że psiak już tam zostanie :) Quote
Aimez_moi Posted October 24, 2010 Posted October 24, 2010 Troche sie pogubilam........ znaczy Boss ma juz prawie zrobiona bude tak? Quote
Monika.D Posted October 24, 2010 Posted October 24, 2010 Aguś w budzie Rex'a można już spać. Ma podłogę, ściany, sufit... Brakuje tylko dachu. No i jest niewykończona w sensie malowania. Quote
Aimez_moi Posted October 26, 2010 Posted October 26, 2010 Ale fajnie......:) czyli Cwanaczek moze na razie gwiazdeczki ogladac........:):) Quote
Monika.D Posted October 26, 2010 Posted October 26, 2010 No nie może bo sufit jest tylko daszek jeszcze nie skończony... Kurcze jak to powiedzieć... Jest taka skrzyneczka tylko z wyjściem ... A właściwie teraz to już cała buda jest... Nawet pomalowana. Tylko jeszcze papa na dach i gotowe :) Quote
Aimez_moi Posted October 28, 2010 Posted October 28, 2010 Monikus to czekamy na zdjatko tego lokum.......:):) Quote
Monika.D Posted October 28, 2010 Posted October 28, 2010 Buda już gotowa. Jutro przyjedzie tez buda Labiego to pokarzę obie :) Quote
Monika.D Posted October 29, 2010 Posted October 29, 2010 Kochani wczoraj dostałam pewną informację :) Moi wujostwo, u którego Rex obecnie przebywa, bardzo go pokochali i chcieliby go adoptować. Jednak w związku z tym, że zbliża się zima i mają wydatki związane z zakupem opału, ociepleniem domu, itp., chcieliby prosić, żeby przed podpisaniem umowy pieska zaszczepić i wykastrować. Na szczepienie pieniążki są u mnie(od Boss'a Ivv). Jest to kwota 87 zł. Szczepienie na miejscu w domu kosztuje u mnie 65 zł. Na konto kastracji zostaje jedynie 22 zł. Powiedzcie co Wy na to? Przy okazji chciałabym zaprosić na bazarek dla koleżanki Rex'a. http://www.dogomania.pl/threads/195463-Czarna-pi%C4%99kno%C5%9B%C4%87-czeka-na-swoje-imi%C4%99-bazarek-trwa-do-15.11.-do-godziny-20.00. Quote
Aimez_moi Posted October 29, 2010 Posted October 29, 2010 Czyli Rex mialby swoj domek?..........:):) Quote
Monika.D Posted October 29, 2010 Posted October 29, 2010 [quote name='Aimez_moi']Czyli Rex mialby swoj domek?..........:):) Tak Aguś - zostałby na zawsze u moich wujów :) A tam jak w raju - biega po podwórku, ma swój domek (ufundowany przez wuja), dostaje smakołyki, codzienne spacerki po lesie... Domek Rex'a... Uploaded with ImageShack.us Męczymy Klaudię... Uploaded with ImageShack.us Ale było smaczne... Uploaded with ImageShack.us A takie porządki robię jak mi się nudzi... Uploaded with ImageShack.us Quote
IVV Posted October 31, 2010 Posted October 31, 2010 dzieki Monisiu widze ,ze chlopak ma juz domek !!!!!! i swojego ludzia ;) wyslalam pieniadze ,powinno dojsc okolo 140zl + to 87zl co zostalo z poprzedniej przesylki :) to chlopak jest ustawiony!!!! a czy te sciany w budzie sa podwojne z ociepleniem ??? Quote
Monika.D Posted October 31, 2010 Posted October 31, 2010 IVV napisał(a):dzieki Monisiu widze ,ze chlopak ma juz domek !!!!!! i swojego ludzia ;) wyslalam pieniadze ,powinno dojsc okolo 140zl + to 87zl co zostalo z poprzedniej przesylki :) to chlopak jest ustawiony!!!! a czy te sciany w budzie sa podwojne z ociepleniem ??? Iwonko jeszcze nie tak do końca ... Umowa podpisana będzie dopiero po kastracji... Teraz trzeba zbierać pieniążki. Z tych 87 zł było wzięte 15 zł na tabletki odrobaczające i 65 zł będzie kosztowało szczepienie. Także zostanie 7 zł. Buda ocieplana styropianem. Quote
IVV Posted October 31, 2010 Posted October 31, 2010 strasznie sie ciesze !!!!! ile kastracja kosztuje ? Quote
Monika.D Posted October 31, 2010 Posted October 31, 2010 Ja cieszę się jeszcze bardziej, bo na zawsze będę miała go blisko siebie :) Nie wiem ile, ale napewno sporo :( Po niedzieli mój wet przyjedzie na szczepienie moich psiaków to zapytam. Quote
anita_happy Posted October 31, 2010 Author Posted October 31, 2010 Monika!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!i sama wygadałaś!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! PASKUDA! a miałaś nie moiec - ja mialam napisac!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! FOCH!!!!!!!!!!!!!!!! monika ja zapytam o kastracje REXA!!!moze razem z ta TWOJĄ czarna by pojechali...oboje :/ kastracja w Szydłwocu ok 130 zł..ale Skarżysko to jak WAWA ma ceny -szok byłam - widzialma i za sama wścieklizne 30 złociszy zabuliłam! a w Szydło - 45 - kombajn Quote
Recommended Posts