Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Moniko!!!super słyszeć, ze maluch zaklimatyzował się..wiesz jaki mam do niego stosunek...dosc osobisty :P

superrrrr, ze już mysli, ze jest na swoim...i co nie płakał w nocy???bo tutaj w szydłwocu spał na cmentarzu zydowskim i jak słyszałm jego płacz to mnie skrecało...

• Replies 137
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Aga pewnie, że się cieszę :) Malutki pieszczoszek ślicznioszek :) On mógłby całymi dniami się bawić :) A jak się go zostawia to szczeka, żeby wrócić. W nocy nie płakał - spał spokojnie. A to swoje prześcieradełko wyniósł sobie w takie miejsce na podwórku, żeby wszystko widzieć. Całymi dniami biega luzem - nawet raz nie pomyślał o ucieczce. Porwał tylko moją smycz i wypatrujemy mu nowej :) Brat zabiera go na spacery do lasu i jest zachwycony faktem, ze psiak chodzi przy nodze. A i uwaga! Zna komendę siad i uczy się podaj łapę. Jest niesamowicie mądry.

Posted

anita_happy napisał(a):
u nas schronisko to wybawienie!!!!!ale paradoks..nieprawdaz!!!!

Dokladnie....schronisko jest super w porownaniu z zyciem na ulicy zwlaszcza tu w tym miescie..../ze niby miasto/

Posted

Nie grymasi :) Dostaje jedzonko gotowane, bo za suchą karma nie przepada. Chociaż też zje. Umie już dawać łapkę i całuski (to tak dla mnie he he :cool3:). No i umie sobie furtkę z klamki otworzyć :-o

Posted

doszła do mnie z paypall wpłata od bossa IVV dla Bossa ... po weekendzie będzie na moim koncie ... po przeliczeniu na zł wyszło 136, 60 zł :multi::multi:

no dziewczyny, ale umiecie zaczarować faceta :p

edit
Monika a ta klamka co otwiera to od furtki na ulicę ?

jak coś to polecam te adresatki - Majka i Duszek mają ... dobra jakość ...

http://allegro.pl/identyfikator-stalowy-grawer-adresowka-i1254053886.html

lub
mocowane trwale do obroży - http://allegro.pl/identyfikator-stalowy-na-obroze-adresowka-i1254054000.html

jak coś to mogę zamówić i Gapie się kupi też ...

Posted

Aguś psiaki się dogadują :) Basti dał sobie szybko spokój.

Boss jeszcze raz dziekuje za pieniążki i przesyła ogromnego :eviltong:

Kamilko furtka na ulicę, ale została zabezpieczona, jak tylko przyłapaliśmy Boss'ika na jej otwieraniu.

Anitko trzymamy Cię za słowo :cool3: Ja już jadę do sklepu po dawnooo obiecana słodką łapówkę :evil_lol:

Posted

Monikaaa :) ja to nie mogę z Ciebie :P

i z tej gumowej lalki :)hahahha
BoSS ganiał po podwórku z gumowym krasnalem z PiSu :P
hahhahahhah

dobre....ja urabiam mame to wpadniemy...mam te adresatki co mi Kama dała...wiec jest...
obroze jakąs byc ie kupiło:)

a Monika ma taką uliceee, ze szok...samochody się tam nie rozpędzą...ona w lesie mieszka!!!chociaz ulica z domami...ale do okoła LASYYYYYYYYYYY i pagórki..super widoki..

Posted

No u mnie nie dość, że się rozpędzić nie da to jeszcze jeden samochód na dzień jedzie he he

No obrożę mu trzeba kupić z adresatką i smycz, bo moja uległa zniszczeniu ...

Posted

Melduje..bylismy z pudzianem i mamas

:P
obroża zakupiona - atak aczerwona na pchły i kleszcze,a le mocna - adresatka jest...smycz Monika dostaął w prezencie :) w Biedronce za 12 zł są autoamty do 20 kg...

a za chwilę...FOTKI!!!!!!!!!!!!