anita_happy Posted October 4, 2010 Author Posted October 4, 2010 Moniko!!!super słyszeć, ze maluch zaklimatyzował się..wiesz jaki mam do niego stosunek...dosc osobisty :P superrrrr, ze już mysli, ze jest na swoim...i co nie płakał w nocy???bo tutaj w szydłwocu spał na cmentarzu zydowskim i jak słyszałm jego płacz to mnie skrecało... Quote
anita_happy Posted October 4, 2010 Author Posted October 4, 2010 a ja wkleje zaległe fotki.... po wyłapaniu... czeszemy się taaaaaki jestem puszysty taaaki ładny Quote
Monika.D Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 Aga pewnie, że się cieszę :) Malutki pieszczoszek ślicznioszek :) On mógłby całymi dniami się bawić :) A jak się go zostawia to szczeka, żeby wrócić. W nocy nie płakał - spał spokojnie. A to swoje prześcieradełko wyniósł sobie w takie miejsce na podwórku, żeby wszystko widzieć. Całymi dniami biega luzem - nawet raz nie pomyślał o ucieczce. Porwał tylko moją smycz i wypatrujemy mu nowej :) Brat zabiera go na spacery do lasu i jest zachwycony faktem, ze psiak chodzi przy nodze. A i uwaga! Zna komendę siad i uczy się podaj łapę. Jest niesamowicie mądry. Quote
anita_happy Posted October 5, 2010 Author Posted October 5, 2010 ej..no nie żartuj....widzisz mówiłam, ze mądra bestia Quote
Monika.D Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 Anita mądra bestia to mało powiedziane. On jest nienormalnie mądry! he he Quote
rozyczqa Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 Przepraszam za offa, ale mały kundelek Czaruś prosi o pomoc inaczej grozi mu schronisko... http://www.dogomania.pl/threads/193973-Pomoc-potrzebna-miesiac-na-ulicy-teraz-schronisko?p=15491328#post15491328 Quote
anita_happy Posted October 5, 2010 Author Posted October 5, 2010 u nas schronisko to wybawienie!!!!!ale paradoks..nieprawdaz!!!! Quote
Aimez_moi Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 anita_happy napisał(a):u nas schronisko to wybawienie!!!!!ale paradoks..nieprawdaz!!!! Dokladnie....schronisko jest super w porownaniu z zyciem na ulicy zwlaszcza tu w tym miescie..../ze niby miasto/ Quote
anita_happy Posted October 5, 2010 Author Posted October 5, 2010 jak wychodzę z suczami na spacer to mi brak..czegoś :/ kto zgadnie czego.... Quote
Ewanka Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 Cudny psiak ... czas chyba zmienić tytuł ;) Quote
Monika.D Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 Anita niedaleko masz do Nas to możesz zawsze wpaść :) Quote
Aimez_moi Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 A jak tam nasze cudenko z jedzeniem?...... nie grymasi? Quote
Monika.D Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 Nie grymasi :) Dostaje jedzonko gotowane, bo za suchą karma nie przepada. Chociaż też zje. Umie już dawać łapkę i całuski (to tak dla mnie he he :cool3:). No i umie sobie furtkę z klamki otworzyć :-o Quote
Aimez_moi Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 Super psiak.....:) a jak sobie radzisz z zazdroscia tych dwoch maluchow? Quote
kama210 Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 doszła do mnie z paypall wpłata od bossa IVV dla Bossa ... po weekendzie będzie na moim koncie ... po przeliczeniu na zł wyszło 136, 60 zł :multi::multi: no dziewczyny, ale umiecie zaczarować faceta :p edit Monika a ta klamka co otwiera to od furtki na ulicę ? jak coś to polecam te adresatki - Majka i Duszek mają ... dobra jakość ... http://allegro.pl/identyfikator-stalowy-grawer-adresowka-i1254053886.html lub mocowane trwale do obroży - http://allegro.pl/identyfikator-stalowy-na-obroze-adresowka-i1254054000.html jak coś to mogę zamówić i Gapie się kupi też ... Quote
anita_happy Posted October 7, 2010 Author Posted October 7, 2010 moze podjade do Budrysa z jutra....mam adresatki w wozie..kupie mu obroze... Quote
Monika.D Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 Aguś psiaki się dogadują :) Basti dał sobie szybko spokój. Boss jeszcze raz dziekuje za pieniążki i przesyła ogromnego :eviltong: Kamilko furtka na ulicę, ale została zabezpieczona, jak tylko przyłapaliśmy Boss'ika na jej otwieraniu. Anitko trzymamy Cię za słowo :cool3: Ja już jadę do sklepu po dawnooo obiecana słodką łapówkę :evil_lol: Quote
anita_happy Posted October 8, 2010 Author Posted October 8, 2010 Monikaaa :) ja to nie mogę z Ciebie :P i z tej gumowej lalki :)hahahha BoSS ganiał po podwórku z gumowym krasnalem z PiSu :P hahhahahhah dobre....ja urabiam mame to wpadniemy...mam te adresatki co mi Kama dała...wiec jest... obroze jakąs byc ie kupiło:) a Monika ma taką uliceee, ze szok...samochody się tam nie rozpędzą...ona w lesie mieszka!!!chociaz ulica z domami...ale do okoła LASYYYYYYYYYYY i pagórki..super widoki.. Quote
Monika.D Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 No u mnie nie dość, że się rozpędzić nie da to jeszcze jeden samochód na dzień jedzie he he No obrożę mu trzeba kupić z adresatką i smycz, bo moja uległa zniszczeniu ... Quote
Aimez_moi Posted October 9, 2010 Posted October 9, 2010 Oj Monikus.....:) ale teraz masz urwanie glowy z chlopakami......:):) Quote
anita_happy Posted October 10, 2010 Author Posted October 10, 2010 Melduje..bylismy z pudzianem i mamas :P obroża zakupiona - atak aczerwona na pchły i kleszcze,a le mocna - adresatka jest...smycz Monika dostaął w prezencie :) w Biedronce za 12 zł są autoamty do 20 kg... a za chwilę...FOTKI!!!!!!!!!!!! Quote
Monika.D Posted October 10, 2010 Posted October 10, 2010 Aguś nie jest źle :) Dajemy radę :) Anita czekam na te foteczki :) Quote
anita_happy Posted October 10, 2010 Author Posted October 10, 2010 BoSS vel. REX :) pozdrawia BoSS zostal jednak Rexem -córka Moniki nie mogła zapamiętac bossika... Quote
anita_happy Posted October 10, 2010 Author Posted October 10, 2010 oooo TAK się kochamy....ale DT...cooooooooooo? Quote
Recommended Posts