Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

oto on

z reguły nie zakładam wątków psom, które są na ulicy...ale nie mam wyjścia...

nie mamy co z nim zrobic... śpi na środku chodnika albo na parkingu koło samochodu mojego fathera, na asfalcie koło koła - bo tam dostaje jeść czasem...
dokarmiam go pod blokiem...staram sie 3 razy dziennie..ale jak wyjadę to mu się ukruci :(

W CZYM PROBLEM - przeganiają Go stali rezydenci, LUDZIE tupią...krzyczą do niego "budy!!!!" pewnie nie jeden kamieniem rzucił, a psina poczciwa...od tygodnia dokarmiany, a dzis dał sie poglaskać, jak tylko wyjdę z moimi sukami jest natychmiast-dostaje wtedy jeść :)
DZIS było trochę pogody i moja osobista sucz aportowała, a on patrzył w pewnej chwili też zaczął biegać i zabierał mojej ringo i przynosił mi....
MĄDRA BESTIA - popatrzył i się naumiał....
PROBLEM w tym, ze jak wyjadę do Warszawy to moja mama nie będzie go tak dozorowac - choć już ma zapowiedziane, ze ma dokarmiać....on już się przyzwyczaił do miski pod kamieniem

PUCHATY jak namoknie to wygląda bidnie...brudny i namoknięty...
a zima idzie...co z nim będzie...jak nie zima to zginie pod kołami samochodu :(

mlody - ok. 1 roku piesek, kontaktowy do dużych i mini psiaków..do ludzi - nieufny...ale zaufać umie...
kontakt
bezdomne.szydlowiec@wp.pl

pies na bank porzucony - ma charakterystyczny odcisk obrozy na szyi - pewnie zwykły pies z łańcucha, który nie umiał szczekać bo jest pełen miłości.....

to MY

http://www.dogomania.pl/threads/182189-!szyd%C5%82owieckie-bidy-w-n%C4%99dzy!mamy-AMSTAFFK%C4%98-w-ci%C4%85%C5%BCy-kt-by%C5%82a-przywi%C4%85zana-do-drzewa...

• Replies 137
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

allegro to ja mogę mu zrobic...ale wiesz...jak jest..
pies jest a zaraz go nie ma i cała praca na marne...JUZ TO przerabialsmy z Cywilem i Atosem -stres na maxa...

JA w poniedziałek spadam z Szydłwoca i co z nim bedzie...moja mama rano mu da jesc i wieczorem..boje się, ze się wyprowadzi...zrobie mu jutro jakies ładniejsze zdjecia..bo ładny budrys...
ogłoszenia mozna kobinowac :/

Posted

Anita on jest cudny! Aż mnie ściska jak patrze na zdjęcie. Lece je pokazać potencjalnemu domkowi (chyba wiesz kogo mam na myśli) :)

Napisz mi jeszcze jakiej jest wielkości.http://www.dogomania.pl/images/smilies/shake.gifhttp://www.dogomania.pl/images/smilies/icon_frown.gif

[SIZE="3"]MOJE ROZLICZENIE:

Wpłynęło:
22.10...............kama210...............87 zł
05.11...............Ivv........................136,49 zł

Razem: 223,49 zł

Wydatki:
Tabletki odrobaczające = 3*5 zł = 15 zł
Szczepienie + dojazd = 65 zł

Razem: 80 zł

Pozostało: 143,49 zł

Boss Ivv serdecznie dziękujemy za wsparcie :loveu:

Posted

taki miałam widok z okna....

nie powiem, ale przestraszyłam się...
podchodzę bliżej....

i nic...
blizej...jakieś łoczy na mnie zerkają....SPAŁEM SOBIE PO CO BUDZISZ!!!

Co za oczy - nie można ich zawieśc

trochę smutku też jest...

Posted

pyszne byłoooo...ale bułek z masłem już nie musisz przynosić - moze być kaszaneczka...to lubie :)

jestem troche melancholijny

tak mi ktos obciął ogonek

ejjjjjjjjjj...no...gdzie idziesz!!!!!!!!!!!!!

WRACAJJJJJJJJJJJJJ

Posted

no piękny..a wiesz jaki zabawny!!!!!!!!!!!!
juz jak tylko wyjdę ON JEST...szczeka i zachęca do zabawy...a jeszcze niedawno uciekal..i ma taką czaszkę jak Coli - z taką górka...słodkiii

bawi się ze wszystkimi...z duzymi..z małymi..z pekinczykiem...dał sie Tuli pogryzc...a jak zapłatał się w smycz to piszczał jak szczeniak..słodycz sama...a niedawno uciekał...

Posted

anita_happy napisał(a):
no piękny..a wiesz jaki zabawny!!!!!!!!!!!!
juz jak tylko wyjdę ON JEST...szczeka i zachęca do zabawy...a jeszcze niedawno uciekal..i ma taką czaszkę jak Coli - z taką górka...słodkiii

bawi się ze wszystkimi...z duzymi..z małymi..z pekinczykiem...dał sie Tuli pogryzc...a jak zapłatał się w smycz to piszczał jak szczeniak..słodycz sama...a niedawno uciekał...

Kurczę, to może rzeczywiście go poogłaszać? Albo allegro zrobić (ja nie umiem, ale mogę zamówić u lilk_i albo Isadory).

Posted

paulinken napisał(a):
Kurczę, to może rzeczywiście go poogłaszać? Albo allegro zrobić (ja nie umiem, ale mogę zamówić u lilk_i albo Isadory).

allegro mu machne..ale musze oplaty zaplacic...tzn.mame musze zmolestowac bo jakarty kodów ni mam...jak mama humor odzyska to oplaty zrobi :)

Posted

paulinken napisał(a):
Ale te ogłoszenia to pewnie by musiały być na ekspres, co?

chyba tak..bo on na ulicy..kommbinujemy jak mozemy..ale jakos nic sie nie klaruje :/

zero chętnych na DT /karma i wet po mojej stronie..najwyzej jakies cegiełki sie zrobi..bo duzo tych psów na tej głowie.../

Posted

[quote name='Monika.D']Aaaa te zdjęcia są bossskie! Jaki On cudny!

MONIKA przyznaj się !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!już tak nie słodź słodziakowi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
maluch idzie na DT do MONIKI.....jak ktoś chce sprawdzić referencje to zapraszamy do galerii Kudliszonków Moniki!!!!!

Bezik vel BOSS będzie na DT u MonikiD. za karmę i weta...będzie mieszkał na podwórku, spał w swojej budzie...będzie miał swój kawałek podłogi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!