martka1982 Posted October 1, 2010 Posted October 1, 2010 Etna trafiła do schroniska dla Bezdomnych Zwierząt w Koninie 28 września 2010r. Została znaleziona na terenie prywatnej firmy i nikt do tej pory się po nią nie zgłosił. Suczka ma zaledwie około roku, jest spokojna, łagodna i przyjazna. Czego chcieć więcej??? Etna potrzebuje ogłoszeń aby jak najszybciej mogła opuścić schronisko. Pomożesz? 15.11.2010r. Etna została adoptowana. Pojechała do Zakopanego:) Quote
AgusiaP Posted October 1, 2010 Posted October 1, 2010 Jestem Martusia :cool3: Jak mogłabyś napisać jakiś tekst do ogłoszeń to ja mam wykupiony bazarek z 35 ogłoszeniami. Odrazu wsłałabym suieczke. Etna jest śliczniutka :lol: Quote
AgusiaP Posted October 1, 2010 Posted October 1, 2010 Chyba, że jest jakaś chętna cioteczka co umie ładne teksty pisać? Quote
martka1982 Posted October 2, 2010 Author Posted October 2, 2010 [quote name='AgusiaP']Jestem Martusia :cool3: Jak mogłabyś napisać jakiś tekst do ogłoszeń to ja mam wykupiony bazarek z 35 ogłoszeniami. Odrazu wsłałabym suieczke. Etna jest śliczniutka :lol: bardzo chętnie skorzystam tylko,że sunia jest u nas krótko a ja zaliczyłam z nią dopiero jeden spacerek i kurcze nie wiem co napisać......... jeśli tekst może być krótki to niech będzie to co w pierwszym poście, plus dorzucę ciut więcej: Etna trafiła do schroniska dla Bezdomnych Zwierząt w Koninie 28 września 2010r. Została znaleziona na terenie prywatnej firmy i mimo lokalnych ogłoszeń właściciele nie odebrali jej ze schroniska. Suczka z pewnością ma wśród swoich przodków foxteriera - może to, że okazała się mixem a nie rasowym psem sprawiło,że została pozbawiona domu? Już na pierwszy rzut oka widać było,że była psem domowym, zadbanym, dobrze odżywionym. Suczka ma zaledwie około roku, jest spokojna, łagodna i przyjazna. Podczas pierwszego wyjścia na spacer trzęsła się ze strachu ale gdy przekonała się,że żadna krzywda ją nie spotka, szła na smyczy bardzo dzielnie. Etna jest bardzo ufna - od razu przytula się do człowieka i smutno spogląda w oczy. Chciałaby zaufać ludziom ponownie i mieć znowu swój dom ale tym razem taki prawdziwy, na zawsze......... Suczka niedługo przejdzie zabieg sterylizacji.Jest zaszczepiona, odrobaczona i odpchlona. Posiada aktualną książeczkę zdrowia. Schronisko pomaga w transporcie psa, jeśli właściciele zgodzą się pokryć koszty przewozu. Schronisko dla Bezdomnych Zwierząt ul.Gajowa 7A 62-510 Konin (wielkopolskie) 63 243-80-38 Marta 513 252 632 może być? i jeśli to możliwe, poproś aby w tytule osoba, która będzie ją ogłaszać, wpisała foxterier mix. Myślę,że to zwiększy jej szanse na dom. dziękuję!:) Quote
AgusiaP Posted October 4, 2010 Posted October 4, 2010 Zaraz jak będą ogłoszenia to je tu wkleje. Etna jest przępiękna mam nadzieję, że szybciutko znajdzie domek :lol: Quote
martka1982 Posted October 4, 2010 Author Posted October 4, 2010 jesli wsrod tych ogloszen nie ma allegro to ja jej zrobie ale dopiero w sobote Quote
AgusiaP Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 Podniosę śliczniutką sunieczkę. Mam nadzieję, że więcej cioteczek tu nas odwiedzi ;) Quote
sybil Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 Etna jest cudna:loveu: i mam nadzieję, że najlepszy domek prędko zgłosi się po nią :kciuki::kciuki::kciuki: Quote
AgusiaP Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 sybisia napisał(a):Etna jest cudna:loveu: i mam nadzieję, że najlepszy domek prędko zgłosi się po nią :kciuki::kciuki::kciuki: Witamy sybisia u Etnusi :lol: Im nas więcej na wątku tym lepiej :cool3: Quote
AgusiaP Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 Jagoda1 napisał(a):Szorstkowłosy beagielek? Witamy również Jagode :lol::lol::lol: Quote
martka1982 Posted October 6, 2010 Author Posted October 6, 2010 chyba bardziej foxterrierka, choc uszy ma spore jak beagle:) ogolnie jest piekna, bardzo ufna, tylko do całowania i tulenia! Quote
martka1982 Posted October 7, 2010 Author Posted October 7, 2010 [quote name='rita60']Wrzuciłam mala na teriery........[/QUOTE] dzięki rita60! Quote
sybil Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 Etna, hopaj na samą górę, pokazuj się, śliczna:loveu:. Domki powinny stać w kolejce do ciebie, Sunieczko. Wyśpij się, może jutro ktoś zakocha się w tobie:calus: Quote
martka1982 Posted October 10, 2010 Author Posted October 10, 2010 tak jak pisałam, zrobiłam małej allegro będę odnawiać do skutku:) http://allegro.pl/etna-mix-foksterier-ma-zaledwie-rok-sliczna-i1258396573.html Quote
AgusiaP Posted October 11, 2010 Posted October 11, 2010 Super :lol: Etna jest teraz pierwsza w kolejce do ogłoszeń. Quote
Recommended Posts