Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Etna trafiła do schroniska dla Bezdomnych Zwierząt w Koninie 28 września 2010r. Została znaleziona na terenie prywatnej firmy i nikt do tej pory się po nią nie zgłosił.
Suczka ma zaledwie około roku, jest spokojna, łagodna i przyjazna. Czego chcieć więcej??? Etna potrzebuje ogłoszeń aby jak najszybciej mogła opuścić schronisko.
Pomożesz?

15.11.2010r.
Etna została adoptowana. Pojechała do Zakopanego:)

• Replies 73
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jestem Martusia :cool3: Jak mogłabyś napisać jakiś tekst do ogłoszeń to ja mam wykupiony bazarek z 35 ogłoszeniami. Odrazu wsłałabym suieczke. Etna jest śliczniutka :lol:

Posted

[quote name='AgusiaP']Jestem Martusia :cool3: Jak mogłabyś napisać jakiś tekst do ogłoszeń to ja mam wykupiony bazarek z 35 ogłoszeniami. Odrazu wsłałabym suieczke. Etna jest śliczniutka :lol:

bardzo chętnie skorzystam tylko,że sunia jest u nas krótko a ja zaliczyłam z nią dopiero jeden spacerek i kurcze nie wiem co napisać.........
jeśli tekst może być krótki to niech będzie to co w pierwszym poście, plus dorzucę ciut więcej:

Etna trafiła do schroniska dla Bezdomnych Zwierząt w Koninie 28 września 2010r. Została znaleziona na terenie prywatnej firmy i mimo lokalnych ogłoszeń właściciele nie odebrali jej ze schroniska. Suczka z pewnością ma wśród swoich przodków foxteriera - może to, że okazała się mixem a nie rasowym psem sprawiło,że została pozbawiona domu? Już na pierwszy rzut oka widać było,że była psem domowym, zadbanym, dobrze odżywionym.
Suczka ma zaledwie około roku, jest spokojna, łagodna i przyjazna. Podczas pierwszego wyjścia na spacer trzęsła się ze strachu ale gdy przekonała się,że żadna krzywda ją nie spotka, szła na smyczy bardzo dzielnie. Etna jest bardzo ufna - od razu przytula się do człowieka i smutno spogląda w oczy. Chciałaby zaufać ludziom ponownie i mieć znowu swój dom ale tym razem taki prawdziwy, na zawsze.........
Suczka niedługo przejdzie zabieg sterylizacji.Jest zaszczepiona, odrobaczona i odpchlona. Posiada aktualną książeczkę zdrowia. Schronisko pomaga w transporcie psa, jeśli właściciele zgodzą się pokryć koszty przewozu.
Schronisko dla Bezdomnych Zwierząt
ul.Gajowa 7A 62-510 Konin (wielkopolskie)
63 243-80-38
Marta 513 252 632

może być?
i jeśli to możliwe, poproś aby w tytule osoba, która będzie ją ogłaszać, wpisała foxterier mix. Myślę,że to zwiększy jej szanse na dom.

dziękuję!:)

Posted

sybisia napisał(a):
Etna jest cudna:loveu: i mam nadzieję, że najlepszy domek prędko zgłosi się po nią :kciuki::kciuki::kciuki:

Witamy sybisia u Etnusi :lol: Im nas więcej na wątku tym lepiej :cool3:

Posted

Etna, hopaj na samą górę, pokazuj się, śliczna:loveu:. Domki powinny stać w kolejce do ciebie, Sunieczko. Wyśpij się, może jutro ktoś zakocha się w tobie:calus: