Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

reebok88 napisał(a):
ale już wcześniej został umieszczony post z przeprosinami

Tyle, ze o wiele za pozno!!!! Przeprosiny naleza sie wszystkim, poczawszy od ludzi i skonczywszy na psach, ale to nie zalatwia sprawy.

Kiepsko trafiles, tu nie ma litosci dla takich jak ty !!!

Posiedz za kratkami, ponarzekaj na zapalenie watroby i pros o wsparcie na twoje leczenie. Moze wowczas zrozumiesz, ze te psy potrzebuja nas i naszej pomocy i kazdy dzien za kratami, jest dla nich dniem be nadziei, dniem powolnego umierania.

MYSL MYSL MYSL co zrobiles i komu odebrales nadzieje.
MYSL o tych, ktorzy ci zaufali i przekazali pieniadze i ktorzy juz nigdy nie zechca wesprzec pomoca tych sierot.

MYSL o tym jak pogrzebales ludzkie zaufanie i ile psow przekresliles swoim czynem!!!

• Replies 719
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mam nadzieje, ze tam, do schroniska, z Rodzicami pojedziesz. Jak rozumiem komputer z ktorego korzystasz nie jest twoja wlasnoscia i jestes na utrzymaniu Rodzicow zapewne tez, wiec niech maja jasnosc cos ich syn zrobil i co go moze czekac i ich przy okazji.

Posted

dusje napisał(a):

MYSL o tych, ktorzy ci zaufali i przekazali pieniadze i ktorzy juz nigdy nie zechca wesprzec pomoca tych sierot.

ich pieniądze zostaną przekazane dla schroniska

Posted

powinienes oddac zebrane nieuczciwie pieniadze tym,ktorzy chcieli pomoc i taka sama kwote wylozyc z wlasnej kieszeni i oddac na schronisko

a drugie tyle odpracowac jako wolontariusz w schronisku

co i tak nie uchroni Cie przed tym, ze Ci ,ktorzy trzeba dowiedza sie o Twoim dzialaniu

Posted

reebok88 napisał(a):
Przepraszam, nie znam historii tego pieska

Tym samym przyznajesz sie do popelnienia przestepstwa.

Jeszcze raz pytam, jak miales czelnosc wykorzystac zdjecie psiaka i czy teraz nie masz wyrzutow sumienia?

Do czego bylu ci potrzebne pieniadze z Allegro?

Gdybys dzialal uczciwie i chcial pomoc schronisku, zapytalbys kierownika, ewentualnie kogokolwiek na tym forum, jak mozesz pomoc.

No to na co te pieniazki? Pub, knajpyi dziewczynki czy jeszcze cos?

Posted

kasia_m napisał(a):
powinienes oddac zebrane nieuczciwie pieniadze tym,ktorzy chcieli pomoc i taka sama kwote wylozyc z wlasnej kieszeni i oddac na schronisko

a drugie tyle odpracowac jako wolontariusz w schronisku

co i tak nie uchroni Cie przed tym, ze Ci ,ktorzy trzeba dowiedza sie o Twoim dzialaniu

jak oddasz ludziom kase i wplacisz tyle samo ze swojej kieszeni bedziemy rozmawiac o czymkolwiek, wtedy dowiedza sie tylko Twoi najblizsi i Twoj dzielnicowy

Posted

reebok mnie nie interesuje teraz zdanie kierownika - proponuje Ci cos - wydaje sie konkretnego, mozesz byc pewien, ze jezeli tu dzis z nami nic nie ustalisz jutro rano zloze doniesienie do prokuratury o popelnieniu przestepstwa

Posted

Sluchaj, nie ma- tak ani nie siak. Czy ty myslisz,ze mas z idiotami do czynienia? Czy ty zdajesz sobie sprawe z tego, ze rozmiasz z prawnikiem,kasia_m?

Czy twoi Rodzice tez jutro pojda do schroniska, z toba?

Posted

reebok zrobimy tak:
- przeslij mi na Pm numer do Ciebie do domu,
- numer do schronu,
- podaj sume jaka zebrales z tego oszustwa,
-numer telefonu do Twojego dzielnicowego.

Na takiej podstawie jestem sklonna pojsc na ustepstwa...tylko na takiej i sa ta warunki nienegocjowalne. Wybieraj... w sumie moglabym sie sama tego dowiedziec ale oszczedz mi prosze pracy i podaj mi te namiary.

Posted

Jak Ci sad zasadzi zadoscuczynnienie finansowe na pieski to zapewniam,ze to bedzie i tak duzooo wiecej, niz sie spodziewasz.

Wystarczy,ze samo schronisko podalo by ciebie do sadu, oprocz tych ludzi od ktorych wyludziles pieniadze, tez moze zarzadac sporego zadoscuczynienia.

Kazdy, kazdy, w stosunku do ktorego zlamales prawo, moze to zrobic.
My tez, ze z naszej strony www wyciales zdjecie, bez pozwolenia, wymysliles historyjke aby pieniadze wyludzic od ludzi.

Posted

to co prosze na PW kto składa doniesienie do prokuratury ,mozna zrobic to razem ,rano pogadam z kierownikiem schronu,pozatym jak cos prokuratura sprawdzi jego konto ,bo moze sie okazac ,ze to nie jego taka pierwsza chec pomocy zwierzatkom:angryy:
pozatym gówniarz ( jesli to gówniarz) pewnie chodzi do jakiejs szkoły i rodziców tez ma wiec niech wiedza jaki to gagatek:angryy:
Prosze PW kto składa

Posted

Agnieszka P napisał(a):
to co prosze na PW kto składa doniesienie do prokuratury ,mozna zrobic to razem ,rano pogadam z kierownikiem schronu,pozatym jak cos prokuratura sprawdzi jego konto ,bo moze sie okazac ,ze to nie jego taka pierwsza chec pomocy zwierzatkom:angryy:
pozatym gówniarz ( jesli to gówniarz) pewnie chodzi do jakiejs szkoły i rodziców tez ma wiec niech wiedza jaki to gagatek:angryy:
Prosze PW kto składa

Moze i akcje na rzecz biednych,chorych dzieci tez:angryy:

Conajmniej z dzielnicowym musi byc rozmowa, wywiad srodowiskowy.

Posted

Telefon do schroniska - tel. 059/842-29-59
Zebrana suma, ok 220 zł. Mój rejon nie ma dzielnicowego, naprawdę, bo mieszkam w dzielnicy domków. Wiem, że bloki mają bo tam są różne spółdzielnie mieszkaniowe, ale moje rejony nie mają. Proszę Panią o jeden dzień na wyjaśnienie tego wszystkiego. Proszę zadzwonić jutro ok. 15 do schroniska. Postaram sie wszystko wyjaśnić i szczerze porozmawiać z kierownikiem. Liczę na wyrozumiałość. Napiszę jutro do Pani od razu jak wrócę do domu. Dziękuję i Pozdrawiam.
Dobrejnocy.

Posted

A i co do jego tłumaczeń ze sa dwa schroniska ,rozmawiałam z kierownikiem ,ze ulica która podał kiedys była siedziba schroniska ale sie przeniesli

Wiec gówniarz kombinuje ,i nalezy nauczyc go rozumu
Bidusia domki dzielnicowego nie mają:angryy:

Posted

Moim zdaniem, jesli sprawa bedzie 'ugodowa' to musi wyciagi z konta pokazywac. Ludzie mogli tez wplaci poza aukcja na jego konto i pozniej jeszczemoga wplaca. Zapisali sobie nr.konto i wplaca pozniej np.
Rodzice MUS musza z nim stawic sie w schronisku.

A dzielnicowy jakis musi byc.

Posted

ale on nie chce isc na zadna ugode
w dodatku napisal tu, ze dane mi wyslal na Pm a procz numeru do schronu nic nie dostalam
czyli wcisnal nam kolejne klamstwo