Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Wiedźma napisał(a):
Sprawa klugesa/gumy ma ciąg dalszy, ale to chyba nie na forum. Jeśli ktoś jest zainteresowany, wyślę informacje na pw.

Wiedźmo, jeśli byłąbyś tak uprzejma, to poproszę...

• Replies 719
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

kijasm napisał(a):
No to teraz dam Wam informacje z pierwszej ręki! Tą ja jestem ta Marta. I po kolei!
Zawinił zły przepływ informacji - i owszem, była w tym moja wina!
ale: Po pierwsze nie ma czegoś takiego jak kierowniczka TOZu (jest Pani Prezes Zarządu). Doszło do niedomówień i to pociągneło lawinę! Podstawowy bład -> za wszelka cene szukanie afer i rzucanie oszczerstw - mój numer telefonu nie był tajemnicą - wystarczyło do mnie zadzwonić.

Owszem ja wczoraj rozmawialam i z Prezes i v-ce Prezes TOZ. Mysle,ze to bylo DUZE niedogadnie gdyz po pierwsze powiedzialy, ze TOZ ani schronisko nie ma konta w mbanku a dwa, ze nie maja zwyczaju robienia aukcji na allegro.

Trzy, 'gdzie drwa robia tam wiory leca' nie dziw sie, i ze na Ciebie, przykro mi, padlo ale tyle tu ostatnio falszywych aukcji, ze nadwrazliwosc chyba raczej wskazana, dla dobra zwierzat. WITAJ!!:lol:

Posted

i przez tych różnych debili utworzyła się dziwna sytuacja :(
już niewiadomo komu wierzyć? a najgorsze jest to, że nowe osoby na DM są od razu pod lupą i patrzy się na nie wilkiem :(

Posted

kacha_wawa napisał(a):
już niewiadomo komu wierzyć? a najgorsze jest to, że nowe osoby na DM są od razu pod lupą i patrzy się na nie wilkiem :(

Na mnie też tak większość patrzy, bo nie jeżdżę kilka razy w tygodniu do schroniska (praca w systemie zmianowym), nie udzielam się w każdym wątku...Udzielam się tylko tam gdzie wiem, że mogę pomóc, bo czcze obietnice nic dla mnie nie znaczą, mogłabym obiecywać, ale po co?...

Posted

kacha_wawa napisał(a):

O czym ty mówisz?:-o
Jak ja się pojawiłam, to byłam zaskoczona serdecznością dogomaniaczek. Wysyłały mi pw z linkami o sterylce, bo nieśmiało wpakowałam się z pytaniem w pierwszy lepszy wątek, szukały mi suni, założono mi wątek, bo sama nie umiałam i nawet bym nie pomyślała, że mogę...

Posted

ja też jestem tu nowa i nie odczułam żeby ktoś na mnie "patrzył wilkiem", wręcz przeciwnie.
Może dlatego,że nie organizuję zbiórki pieniędzy na prywatne konto ;P

Posted

lula napisał(a):
ja też jestem tu nowa i nie odczułam żeby ktoś na mnie "patrzył wilkiem", wręcz przeciwnie.
Może dlatego,że nie organizuję zbiórki pieniędzy na prywatne konto ;P

Ja też nie organizuje zbiórki na prywatne konto.
I nawet nie o to mi chodzi:(
Wyciągamy teraz psiaka z interwencji, z Magdą mu pomożemy, ale na wiele to nie starczy:( A przez takie chore akcje nikt nas nie wpomoże :(

Posted

Ja rowniez przekleilam watek z innego forum. Watek o zaginionej Joasi, w ktorym takze byla prosba o pomoc finansowa ( na detektywa Rutkowskiego ). Nikt mnie nie wysmial, nikt nie poddawal w watpliwosc prawdziwosci zawartych w linku informacji.

Tyle, ze to bardzo smutny watek, troche jak grobowiec. Dziewczyny w dalszym ciagu nie ma, i mam tylko nadzieje, ze nie bedzie to jedna z wielu nie rozwiazanych nigdy zagadek. Pozostaje jedynie czekac, bo teraz tylko policja i sluzby specjalne, oprocz detektywow, moga cokolwiek zrobic.
Ale...ani przez moment nikt nie mial watpliwosci, watek zostal powaznie potraktowany, za co bardzo forumowiczom dziekuje.

Posted

kurcze nic nie wiem o hotelach ale wiem ze pod Warszawą w Radości (o ile nic nie pokręciłam) jest szpital....moze tam warto spróbować. Postaram się zdobyć namiary jeśli trzeba

Posted

Wiedźma napisał(a):
Kluges/guma1990 ma zawieszone obydwa konta na Allegro.

Mam nadzieję, że już mu ich nigdy nie odwieszą i że już na siebie konta nie będzie mógł założyć, bo co do tego, że będzie tam działał nie mam złudzeń.
Jego aukcje podbijał ktoś o nicku Zakuone, też podający miejscowość Zator, pewnie kumpel, bo numer gg podaje inny.

Posted

TangoBlue napisał(a):
Ja rowniez przekleilam watek z innego forum. Watek o zaginionej Joasi, w ktorym takze byla prosba o pomoc finansowa ( na detektywa Rutkowskiego ). Nikt mnie nie wysmial, nikt nie poddawal w watpliwosc prawdziwosci zawartych w linku informacji.

Tyle, ze to bardzo smutny watek, troche jak grobowiec. Dziewczyny w dalszym ciagu nie ma, i mam tylko nadzieje, ze nie bedzie to jedna z wielu nie rozwiazanych nigdy zagadek. Pozostaje jedynie czekac, bo teraz tylko policja i sluzby specjalne, oprocz detektywow, moga cokolwiek zrobic.
Ale...ani przez moment nikt nie mial watpliwosci, watek zostal powaznie potraktowany, za co bardzo forumowiczom dziekuje.

Możesz mi przesłać jakiś link?

Dziewczyny, teraz jest tragedia z hotelem - widzicie, jakie są ceny, na dłuższą metę nie dacie rady, jak przestaniecie płacić - pies pójdzie do schrona.
Szukajcie ogłoszeń pt "Zaopiekuję się psem", albo domek tymczasowy u kogoś - karmę musiałybyście organizować...

Posted

[quote name='Wiedźma']Znalazłam coś takiego:
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=115929158&msg=Tw%C3%B3j+e-mail+zosta%C5%82+wys%C5%82any.
Dlaczego ktoś mi grozi wyrzutami sumienia, prosząc o pomoc dla zwierzat?
należałoby sprawdzić czy w KRS jest zarejestrowana taka fundacja; jak skontaktować się z tym sprzedającym, bo nie wiem; czy można zablokować tę aukcję do czasu wyjaśnienia sprawy? dla mnie to na kilometr śmierdzi oszustwem! pomóżcie K.

Posted

Czarodziejka napisał(a):
To go umocujcie!

własnie wysłałam temu gnojkowi maila, że fundacja złoży zawiadomoenie o przestępstwie; to go chyba umocuje; może siedząc nauczy się gramatyki i ortografii K>