Czarodziejka Posted July 17, 2006 Posted July 17, 2006 Wiedźma napisał(a):Sprawa klugesa/gumy ma ciąg dalszy, ale to chyba nie na forum. Jeśli ktoś jest zainteresowany, wyślę informacje na pw. Wiedźmo, jeśli byłąbyś tak uprzejma, to poproszę... Quote
Czarodziejka Posted July 17, 2006 Posted July 17, 2006 Norbitka napisał(a):Ja z ta "fundacją" romawiałam na GG usiłujac sie dowiedziec czyje to konto. Nie da sie rozmowy z GG wkleic bo wychodzi nieczytelne na PW Poproszę :mad: Quote
ARKA Posted July 17, 2006 Posted July 17, 2006 kijasm napisał(a):No to teraz dam Wam informacje z pierwszej ręki! Tą ja jestem ta Marta. I po kolei! Zawinił zły przepływ informacji - i owszem, była w tym moja wina! ale: Po pierwsze nie ma czegoś takiego jak kierowniczka TOZu (jest Pani Prezes Zarządu). Doszło do niedomówień i to pociągneło lawinę! Podstawowy bład -> za wszelka cene szukanie afer i rzucanie oszczerstw - mój numer telefonu nie był tajemnicą - wystarczyło do mnie zadzwonić. Owszem ja wczoraj rozmawialam i z Prezes i v-ce Prezes TOZ. Mysle,ze to bylo DUZE niedogadnie gdyz po pierwsze powiedzialy, ze TOZ ani schronisko nie ma konta w mbanku a dwa, ze nie maja zwyczaju robienia aukcji na allegro. Trzy, 'gdzie drwa robia tam wiory leca' nie dziw sie, i ze na Ciebie, przykro mi, padlo ale tyle tu ostatnio falszywych aukcji, ze nadwrazliwosc chyba raczej wskazana, dla dobra zwierzat. WITAJ!!:lol: Quote
Czarodziejka Posted July 17, 2006 Posted July 17, 2006 A w związku z całą aferą, to na zimne się dmucha - ja już raz wpłaciłam reebok 88 i poszedł se z moją złotówką na piwo Quote
kacha_wawa Posted July 17, 2006 Posted July 17, 2006 i przez tych różnych debili utworzyła się dziwna sytuacja :( już niewiadomo komu wierzyć? a najgorsze jest to, że nowe osoby na DM są od razu pod lupą i patrzy się na nie wilkiem :( Quote
kacha_wawa Posted July 17, 2006 Posted July 17, 2006 kacha_wawa napisał(a):i przez tych różnych debili utworzyła się dziwna sytuacja :( już niewiadomo komu wierzyć? a najgorsze jest to, że nowe osoby na DM są od razu pod lupą i patrzy się na nie wilkiem :( Na mnie też tak większość patrzy, bo nie jeżdżę kilka razy w tygodniu do schroniska (praca w systemie zmianowym), nie udzielam się w każdym wątku...Udzielam się tylko tam gdzie wiem, że mogę pomóc, bo czcze obietnice nic dla mnie nie znaczą, mogłabym obiecywać, ale po co?... Quote
Czarodziejka Posted July 17, 2006 Posted July 17, 2006 kacha_wawa napisał(a):i przez tych różnych debili utworzyła się dziwna sytuacja :( już niewiadomo komu wierzyć? a najgorsze jest to, że nowe osoby na DM są od razu pod lupą i patrzy się na nie wilkiem :( O czym ty mówisz?:-o Jak ja się pojawiłam, to byłam zaskoczona serdecznością dogomaniaczek. Wysyłały mi pw z linkami o sterylce, bo nieśmiało wpakowałam się z pytaniem w pierwszy lepszy wątek, szukały mi suni, założono mi wątek, bo sama nie umiałam i nawet bym nie pomyślała, że mogę... Quote
lula Posted July 17, 2006 Posted July 17, 2006 ja też jestem tu nowa i nie odczułam żeby ktoś na mnie "patrzył wilkiem", wręcz przeciwnie. Może dlatego,że nie organizuję zbiórki pieniędzy na prywatne konto ;P Quote
kacha_wawa Posted July 17, 2006 Posted July 17, 2006 lula napisał(a):ja też jestem tu nowa i nie odczułam żeby ktoś na mnie "patrzył wilkiem", wręcz przeciwnie. Może dlatego,że nie organizuję zbiórki pieniędzy na prywatne konto ;P Ja też nie organizuje zbiórki na prywatne konto. I nawet nie o to mi chodzi:( Wyciągamy teraz psiaka z interwencji, z Magdą mu pomożemy, ale na wiele to nie starczy:( A przez takie chore akcje nikt nas nie wpomoże :( Quote
TangoBlue Posted July 17, 2006 Posted July 17, 2006 Ja rowniez przekleilam watek z innego forum. Watek o zaginionej Joasi, w ktorym takze byla prosba o pomoc finansowa ( na detektywa Rutkowskiego ). Nikt mnie nie wysmial, nikt nie poddawal w watpliwosc prawdziwosci zawartych w linku informacji. Tyle, ze to bardzo smutny watek, troche jak grobowiec. Dziewczyny w dalszym ciagu nie ma, i mam tylko nadzieje, ze nie bedzie to jedna z wielu nie rozwiazanych nigdy zagadek. Pozostaje jedynie czekac, bo teraz tylko policja i sluzby specjalne, oprocz detektywow, moga cokolwiek zrobic. Ale...ani przez moment nikt nie mial watpliwosci, watek zostal powaznie potraktowany, za co bardzo forumowiczom dziekuje. Quote
kacha_wawa Posted July 17, 2006 Posted July 17, 2006 http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=27923&page=9&highlight=wi%EAziony To jest wątek naszego psiaka, lada dzień interwencja, kto zna jakiś hotel w Warszawie, doddy odpada, brak miejsc :( Quote
lula Posted July 17, 2006 Posted July 17, 2006 kurcze nic nie wiem o hotelach ale wiem ze pod Warszawą w Radości (o ile nic nie pokręciłam) jest szpital....moze tam warto spróbować. Postaram się zdobyć namiary jeśli trzeba Quote
kacha_wawa Posted July 17, 2006 Posted July 17, 2006 trzeba coś zrobić, psiak siedzi sam w mieszkaniu, jest zywym alarmem :( Quote
kacha_wawa Posted July 17, 2006 Posted July 17, 2006 [quote name='lula']http://www.bobowska.com.pl/ a ile kosztuje doba? i przede wszystkim czy przyjmą psa po interwencji, wypaczonego psychicznie???? Quote
lula Posted July 17, 2006 Posted July 17, 2006 Hospitalizacja zwierzęcia - jedna doba 20 - 40 zł + leki i zabiegi trzeba tam zadzwonić mam tylko namiary na nich Quote
Wiedźma Posted July 18, 2006 Posted July 18, 2006 Kluges/guma1990 ma zawieszone obydwa konta na Allegro. Quote
AlmaMater Posted July 18, 2006 Posted July 18, 2006 Wiedźma napisał(a):Kluges/guma1990 ma zawieszone obydwa konta na Allegro. Mam nadzieję, że już mu ich nigdy nie odwieszą i że już na siebie konta nie będzie mógł założyć, bo co do tego, że będzie tam działał nie mam złudzeń. Jego aukcje podbijał ktoś o nicku Zakuone, też podający miejscowość Zator, pewnie kumpel, bo numer gg podaje inny. Quote
black sheep Posted July 18, 2006 Posted July 18, 2006 Hym zgadza sie, tez macza w tym palce, bo juz wczesniej "cos" kupowal u gumy, a aukcja zostala usunieta. Quote
Czarodziejka Posted July 18, 2006 Posted July 18, 2006 TangoBlue napisał(a):Ja rowniez przekleilam watek z innego forum. Watek o zaginionej Joasi, w ktorym takze byla prosba o pomoc finansowa ( na detektywa Rutkowskiego ). Nikt mnie nie wysmial, nikt nie poddawal w watpliwosc prawdziwosci zawartych w linku informacji. Tyle, ze to bardzo smutny watek, troche jak grobowiec. Dziewczyny w dalszym ciagu nie ma, i mam tylko nadzieje, ze nie bedzie to jedna z wielu nie rozwiazanych nigdy zagadek. Pozostaje jedynie czekac, bo teraz tylko policja i sluzby specjalne, oprocz detektywow, moga cokolwiek zrobic. Ale...ani przez moment nikt nie mial watpliwosci, watek zostal powaznie potraktowany, za co bardzo forumowiczom dziekuje. Możesz mi przesłać jakiś link? Dziewczyny, teraz jest tragedia z hotelem - widzicie, jakie są ceny, na dłuższą metę nie dacie rady, jak przestaniecie płacić - pies pójdzie do schrona. Szukajcie ogłoszeń pt "Zaopiekuję się psem", albo domek tymczasowy u kogoś - karmę musiałybyście organizować... Quote
emir Posted July 18, 2006 Posted July 18, 2006 [quote name='Wiedźma']Znalazłam coś takiego: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=115929158&msg=Tw%C3%B3j+e-mail+zosta%C5%82+wys%C5%82any. Dlaczego ktoś mi grozi wyrzutami sumienia, prosząc o pomoc dla zwierzat? należałoby sprawdzić czy w KRS jest zarejestrowana taka fundacja; jak skontaktować się z tym sprzedającym, bo nie wiem; czy można zablokować tę aukcję do czasu wyjaśnienia sprawy? dla mnie to na kilometr śmierdzi oszustwem! pomóżcie K. Quote
black sheep Posted July 18, 2006 Posted July 18, 2006 Myslalam ze to, że to oszystwo juz ustalone... nic nie rozumiem... Aukcja jest juz zakonczona Quote
Paulina87 Posted July 18, 2006 Posted July 18, 2006 emir ta sprawa juz jest wyjaśniona, nie ma żadnej fundacji ta aukcja była oszustwem, już została zamknieta a jej założyciel został zawieszony. Quote
Wiedźma Posted July 18, 2006 Posted July 18, 2006 Emir, ta sprawa już jest zakończona, patrz post 654. Quote
emir Posted July 18, 2006 Posted July 18, 2006 Czarodziejka napisał(a):To go umocujcie! własnie wysłałam temu gnojkowi maila, że fundacja złoży zawiadomoenie o przestępstwie; to go chyba umocuje; może siedząc nauczy się gramatyki i ortografii K> Quote
Recommended Posts