Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

To jeśli można zapytam - czy ta aukcja na krakowskie jest również nie tego ?
Ta w której licytowała Norbitka. Już zgłupiałam. Wygląda nienajgorzej.

Jak chcecie zalicytuję w tej poprzedniej (po 4zł), która jest chyba ewidentnie lewa. Trzeba by jednak dokładniej sprawdzić (nie wiem jak). Ten tekst jest tragiczny i raczej mało wiarygodny - zwłaszcza fragment o tym, że będę żałować jak nie wpłacę. Muszę jeszcze raz przeczytać, bo aż mnie zatkało w pierwszym podejściu.

• Replies 719
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='przyjaciel_koni']To jeśli można zapytam - czy ta aukcja na krakowskie jest również nie tego ?

Jak chcecie zalicytuję w tej poprzedniej (po 4zł), która jest chyba ewidentnie lewa. Trzeba by jednak dokładniej sprawdzić (nie wiem jak). Ten tekst jest tragiczny i raczej mało wiarygodny - zwłaszcza fragment o tym, że będę żałować jak nie wpłacę. Muszę jeszcze raz przeczytać, bo aż mnie zatkało w pierwszym podejściu.

OBIE AUKCJE SA OSZUSTWEM!!

Posted

Skoro ta osoba (kasia_m) ma psa z Lwiej Doliny (o ile to prawda) to nic prostszego jak namierzyć ją, z pełnymi danymi, przez ZK a przede wszystkim - przez hodowcę.

Posted

[quote name='przyjaciel_koni']Jak chcecie zalicytuję w tej poprzedniej (po 4zł)

Szkoda zachodu i pieniędzy, to ewidentne draństwo - mam nadzieję, że Allegro mu zawiesi oba konta.

Posted

A mnie szlag trafia bo przez takie coś normalne Fundacje, działające legalnie tez zaczynaja czuc się podejrzewane, gdy coś charytatywnego robią. Jest mi z tym źle, bo jak pisałam - nasza Fundacja ma konto i aukcje - a w nich sporo naszych psiaków z dogo, sporo kotów, oraz książki na cele charytatywne - na psy i koty. I czuję sie jakos taki w tym oszukańczym towarzystwie podle.

Posted

Frotka napisał(a):
Skoro ta osoba ma psa z Lwiej Doliny (o ile to prawda) to nic prostszego jak namierzyć ją, z pełnymi danymi, przez ZK a przede wszystkim - przez hodowcę.

Harbutowice nie zbierają pieniędzy przez internet. Kraków też nie.

A kto ma psa z psiej doliny??? kasia_m ma stamtad psa:angryy:

Posted

[quote name='przyjaciel_koni']To jeśli można zapytam - czy ta aukcja na krakowskie jest również nie tego ?

Aukcja jest zakonczona...
Pzdr
GreenEvil

Posted

supergoga napisał(a):
A mnie szlag trafia bo przez takie coś normalne Fundacje, działające legalnie tez zaczynaja czuc się podejrzewane, gdy coś charytatywnego robią. Jest mi z tym źle, bo jak pisałam - nasza Fundacja ma konto i aukcje - a w nich sporo naszych psiaków z dogo, sporo kotów, oraz książki na cele charytatywne - na psy i koty. I czuję sie jakos taki w tym oszukańczym towarzystwie podle.

Własnie dlatego trzeba byc czujnym i na pniu wyłapywac dziwne aukcje. Ta wydaje sie byc nieco dziwna. Ta z fotka z salony fryzjerskiego z łodzi to juz całkowicie

Posted

GreenEvil napisał(a):
Aukcja jest zakonczona...

Przestraszył się? Ktoś pisał do niego?
Dostałam maila od Psiego Salonu, właścicielka napisała mi, że zgłosili kradzież fotki na Allegro.

Posted

UWAGA:
Allegro pobiera opłaty za wystawienie aukcji ok. 4 zł od aukcji oraz PROWIZJĘ od sprzedaży, a więc hurtem kupujmy wszystko, niech gnojek płaci! Wystawi wam komentarz a my mu nie albo nega, a potem zarządamy, aby udowodnił wpłatę!

Posted

[quote name='Czarodziejka']UWAGA:
Allegro pobiera opłaty za wystawienie aukcji ok. 4 zł od aukcji oraz PROWIZJĘ od sprzedaży, a więc hurtem kupujmy wszystko, niech gnojek płaci! Wystawi wam komentarz a my mu nie albo nega, a potem zarządamy, aby udowodnił wpłatę! Dobry pomysł tylko ze nam on tez wystawi negatywa bo mu nie zapłacimy......
Czarodziejka ale to po 1zł to do konca nie jest pewne ze to przekret...... Pewne jest to po 4zł :)

Posted

[quote name='Norbitka']Dobry pomysł tylko ze nam on tez wystawi negatywa bo mu nie zapłacimy......
Czarodziejka ale to po 1zł to do konca nie jest pewne ze to przekret...... Pewne jest to po 4zł :)

Nie bedzie mial czasu wystawic tak bedzie sp..z allegro:angryy: :angryy: :angryy: