nathaniel Posted July 16, 2006 Posted July 16, 2006 ARKA napisał(a):Mysle,ze ta tez nie jest uczciwa, nie sadze aby schronisko mialo konto w mbanku!!!:angryy: :angryy: :angryy: Nozesz ty ile sie tych aukcji namnozylo??:angryy: :angryy: :angryy: Zaraz dam Kserze znac!! może napiszmy maila, albo niech ktos jutro zadzwoni czy wiedza o tej aukcji ... Quote
Faro Posted July 16, 2006 Posted July 16, 2006 Napisał(a) ARKA Mysle,ze ta tez nie jest uczciwa, nie sadze aby schronisko mialo konto w mbanku!!!:angryy: :angryy: :angryy: Nozesz ty ile sie tych aukcji namnozylo??:angryy: :angryy: :angryy: - Podane w aukcji konto nie jest kontem ani TOnZ ani schroniska (co mozna sprawdzić na stronie krakowskiego TOnZ i schroniska) Quote
Norbitka Posted July 16, 2006 Posted July 16, 2006 Nawiązałam kontakt z osoba co wystawiła aukcje w krakowie.robie podchody Rozmowe wysle na PW zainteresowanym Quote
ARKA Posted July 16, 2006 Posted July 16, 2006 ABSOLUTNIE-TOZ Karakow nie ma konta w mbanku!:angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: Rozmawialam teraz z TOZ Krakow. Quote
Faro Posted July 16, 2006 Posted July 16, 2006 Cytat: Napisał(a) Patka http://www.allegro.pl/show_item.php?...2+wys%C5%82any. przeczytajcie jakim językiem jest to napisane i ile literowek nikt poważny i odpowiedzialny chyba tak by sie nie zachowywał .... W tej z kolei aukcji podana jest lokalizacja "Zator" - jest to wioska koło Wadowic (a Wadowice dla "nie wiedzących" to niedaleko Krakowa). Najbliższe schronisko jest w Krakowie - w oby aukcjach cegiełki.... Myślę , ze to jeden autor "pomysłu". (a moze sie mylę , że działa na dwa fronty ?) Quote
GreenEvil Posted July 16, 2006 Posted July 16, 2006 Norbitka napisał(a):Nawiązałam kontakt z osoba co wystawiła aukcje w krakowie.robie podchody Rozmowe wysle na PW zainteresowanym poprosze :) Pzdr GreenEvil Quote
Wiedźma Posted July 16, 2006 Posted July 16, 2006 [quote name='AlmaMater']Bingo!!!!!! Aż nie chce mi się uwierzyć, że znalazłam to w ciągu 5 minut. Zdjęcie jest ze strony psiego salonu: http://www.psisalon.pl/?strona=informacje Rewelacja! Nie ma to jak pamięć wzrokowa! :klacz: Quote
Norbitka Posted July 16, 2006 Posted July 16, 2006 Gdy zaczełam drazyc temat konta i wciskac podpuche osoba sie mi zmyła z GG Juz wiem ze jest to konto prywatne. Alma ja brałam udział w tej aukcji co foto jest z salonu. Zrobiłam to po to by potem miec ew.mozliwośc zgłoszenia oszustwa. wpłaciłam 1zł Quote
Wiedźma Posted July 16, 2006 Posted July 16, 2006 [quote name='Faro']Cytat: Napisał(a) Patka http://www.allegro.pl/show_item.php?...2+wys%C5%82any. przeczytajcie jakim językiem jest to napisane i ile literowek nikt poważny i odpowiedzialny chyba tak by sie nie zachowywał .... W tej z kolei aukcji podana jest lokalizacja "Zator" - jest to wioska koło Wadowic (a Wadowice dla "nie wiedzących" to niedaleko Krakowa). Najbliższe schronisko jest w Krakowie - w oby aukcjach cegiełki.... Myślę , ze to jeden autor "pomysłu". (a moze sie mylę ?) Są 2 Zatory, w żadnym nie znalazłam schroniska; nie ma go też w spisie polskich schronisk dla zwierząt. Quote
black sheep Posted July 16, 2006 Posted July 16, 2006 Ja mieszkam blisko wadowic, bede tam jutro, popytam czy jest jakies schronisko w Zatorze, ale pewnie nie ma. Quote
nathaniel Posted July 16, 2006 Posted July 16, 2006 Norbitka napisał(a):Nawiązałam kontakt z osoba co wystawiła aukcje w krakowie.robie podchody Rozmowe wysle na PW zainteresowanym ja też chcę. Quote
Gajax Posted July 16, 2006 Posted July 16, 2006 black_sheep napisał(a):Ja mieszkam blisko wadowic, bede tam jutro, popytam czy jest jakies schronisko w Zatorze, ale pewnie nie ma. W Zatorze nie ma schroniska. O ile dobrze pamiętam jest schron w Oświęcimiu no i w Krakowie - bliżej nie ma. Quote
black sheep Posted July 16, 2006 Posted July 16, 2006 podobno w Harbutowicach jest tez. ale moze sie cos trzeba dowiedziec, skoro to moje bliskie tereny... Quote
Faro Posted July 16, 2006 Posted July 16, 2006 Ten Zator to wioska koło Wadowic (jest podany kod pocztowy) i nie ma tam schroniska . (wiem bo przez 21 lat mieszkałam w Suchej Beskidzkiej , a kolejne dwadzieścia pare mieszkam w Krakowie , więc znam dobrze te rejony) Quote
Norbitka Posted July 16, 2006 Posted July 16, 2006 Alma sorki juz mi sie pomieszały te aukcje. ja licytowałam na tej http://www.allegro.pl/item115716509_schronisko_krakow_wirtualne_cegielki_pomoz_.html Moj nick na Allegro Inka37 Quote
Wiedźma Posted July 16, 2006 Posted July 16, 2006 black_sheep napisał(a):Ja mieszkam blisko wadowic, bede tam jutro, popytam czy jest jakies schronisko w Zatorze, ale pewnie nie ma. O, cześć, szkoda, że musimy się spotykać w związku z taką obrzydliwą sprawą. Quote
Faro Posted July 16, 2006 Posted July 16, 2006 W Harbutowicach jest prywatne przytulisko prowadzone przez Panią ....(zawoziłam tam dary od naszych dzieciaków ) Quote
Kara. Posted July 16, 2006 Posted July 16, 2006 Norbitka Jeśli możesz to wystaw negatywny komentarz.Coś o oszustwie.Wbrew pozorom ludzie to czytają i nikt już sie nie da nabrać. Quote
black sheep Posted July 16, 2006 Posted July 16, 2006 witaj wiedźmo, witaj faro, jak milo sie spotkac w tym przemilym temacie:) Quote
black sheep Posted July 16, 2006 Posted July 16, 2006 dlaczego ta aukcja na allegro nie jest jeszcze zablokowana?? zglaszaliscie naruszenie??????????? Quote
Wiedźma Posted July 16, 2006 Posted July 16, 2006 No jasne, z podaniem numerów obu aukcji! Może mają dzień wolny, w końcu niedziela... Quote
Norbitka Posted July 16, 2006 Posted July 16, 2006 Ja zgłosiłam do tej na której nie licytowałam. Czyli tej niby Fundacji. Quote
AlmaMater Posted July 16, 2006 Posted July 16, 2006 [quote name='Norbitka']Alma sorki juz mi sie pomieszały te aukcje. ja licytowałam na tej http://www.allegro.pl/item115716509_schronisko_krakow_wirtualne_cegielki_pomoz_.html Moj nick na Allegro Inka37 Tak właśnie myślałam. I jak zobaczyłam tę Inkę, to wydawało mi się, że pod takim nickiem były aukcje jakichś naszych piesków :) Jak licytowałaś, to chyba masz dane personalne tego schronisko_krak? Quote
black sheep Posted July 16, 2006 Posted July 16, 2006 na wszelki wypadek tez zglosilam naruszenie, ale oni mnie chyba ignoruja, bo ciagle cos od tych z allegro chce... Quote
Norbitka Posted July 16, 2006 Posted July 16, 2006 Czy ktos zna działaczy krakowskiego TOZu? Podam dane na PW osoby która na tej aukcji podaje sie za KTOZ Quote
Recommended Posts