Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ARKA napisał(a):
Mysle,ze ta tez nie jest uczciwa, nie sadze aby schronisko mialo konto w mbanku!!!:angryy: :angryy: :angryy:
Nozesz ty ile sie tych aukcji namnozylo??:angryy: :angryy: :angryy:

Zaraz dam Kserze znac!!

może napiszmy maila, albo niech ktos jutro zadzwoni czy wiedza o tej aukcji ...

• Replies 719
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Napisał(a) ARKA
Mysle,ze ta tez nie jest uczciwa, nie sadze aby schronisko mialo konto w mbanku!!!:angryy: :angryy: :angryy:
Nozesz ty ile sie tych aukcji namnozylo??:angryy: :angryy: :angryy:

- Podane w aukcji konto nie jest kontem ani TOnZ ani schroniska (co mozna sprawdzić na stronie krakowskiego TOnZ i schroniska)

Posted

Cytat:
Napisał(a) Patka
http://www.allegro.pl/show_item.php?...2+wys%C5%82any. przeczytajcie jakim językiem jest to napisane i ile literowek nikt poważny i odpowiedzialny chyba tak by sie nie zachowywał ....

W tej z kolei aukcji podana jest lokalizacja "Zator" - jest to wioska koło Wadowic (a Wadowice dla "nie wiedzących" to niedaleko Krakowa). Najbliższe schronisko jest w Krakowie - w oby aukcjach cegiełki....
Myślę , ze to jeden autor "pomysłu". (a moze sie mylę , że działa na dwa fronty ?)

Posted

Gdy zaczełam drazyc temat konta i wciskac podpuche osoba sie mi zmyła z GG Juz wiem ze jest to konto prywatne. Alma ja brałam udział w tej aukcji co foto jest z salonu. Zrobiłam to po to by potem miec ew.mozliwośc zgłoszenia oszustwa. wpłaciłam 1zł

Posted

[quote name='Faro']Cytat:
Napisał(a) Patka
http://www.allegro.pl/show_item.php?...2+wys%C5%82any. przeczytajcie jakim językiem jest to napisane i ile literowek nikt poważny i odpowiedzialny chyba tak by sie nie zachowywał ....

W tej z kolei aukcji podana jest lokalizacja "Zator" - jest to wioska koło Wadowic (a Wadowice dla "nie wiedzących" to niedaleko Krakowa). Najbliższe schronisko jest w Krakowie - w oby aukcjach cegiełki....
Myślę , ze to jeden autor "pomysłu". (a moze sie mylę ?)

Są 2 Zatory, w żadnym nie znalazłam schroniska; nie ma go też w spisie polskich schronisk dla zwierząt.

Posted

black_sheep napisał(a):
Ja mieszkam blisko wadowic, bede tam jutro, popytam czy jest jakies schronisko w Zatorze, ale pewnie nie ma.

W Zatorze nie ma schroniska. O ile dobrze pamiętam jest schron w Oświęcimiu no i w Krakowie - bliżej nie ma.

Posted

Ten Zator to wioska koło Wadowic (jest podany kod pocztowy) i nie ma tam schroniska . (wiem bo przez 21 lat mieszkałam w Suchej Beskidzkiej , a kolejne dwadzieścia pare mieszkam w Krakowie , więc znam dobrze te rejony)

Posted

black_sheep napisał(a):
Ja mieszkam blisko wadowic, bede tam jutro, popytam czy jest jakies schronisko w Zatorze, ale pewnie nie ma.

O, cześć, szkoda, że musimy się spotykać w związku z taką obrzydliwą sprawą.