Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

kasia_m napisał(a):

- kwestia podawania falszywych danych - nadal nie wiem po co, na co i dlaczego.

tu nie chodzi o to czy znam Twoje dane czy nie ...czy naprawde jestes az tak ciemna??? w wieku 17 lat??

• Replies 719
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Naprawde mnie juz wkurzyłaś ,cwaniakujesz przez internet zobaczymy na zywo
A pieni adze oddałaś do schronu bo cie przyłapano
Pozatym zdjecie suni bo to była sunia zrobiła moja przyjaciółka i ona ci tego na pewno nie podaruje :diabloti: ***

[SIZE="1"]Przypominam o istnieniu pkt.2 regulaminu. Wszystko można powiedzieć bez wulgaryzmów, Mod

Posted

Nie rozumiesz ze twoje tlumaczenia sa na nic!!! Nas one nie obchodza, tylko POGARSZASZ SWOJĄ I TAK BEZNADZIEJNA SYTUACJE!!! Nawet Papież Ci nie pomoże!!!!! Lepiej zacznij z nami współpracować, tak bedzie dla Ciebie najlepiej!!! Szczerze Ci to doradzam!!! A mamusia i tak jest współ winna przestępstwu, więc na nic tłumaczenia! Zrozum wreszcie!!!
NA NIC NA NIC NA NIC NA NIC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Posted

reebok88 napisał(a):
Pieniądze były zbierane na schron i na leczenie tamtejszych psów i tam zostały przekazane.

SKONCZ Z TYM GLUPIM PISANIEM W KOŁO TEGO SAMEGO!!!!!!!! TO NIC CI NIE POMOZE!!!!

Posted

reebok88 napisał(a):
A czy to nie jest ważne, że inny pies zostanie wyleczony? Kwota jak najbardziej ma zanczenie, suma była niewielka. A dane moje znasz więc po co to pytane.

Mala szkodliwosc czynu ? Nie przestepstwo tylko wykroczenie ? :shake:

Posted

Oszustka i to wszystko. Drugi raz dałam sie tak nabrać .

Obciąż.rach.-przelew (elekt.kanały)
/ Schronisko dla zwierzat
Karolina Górska ( Chesia ) Szczeniaki au.112554926- 9 zł. Pomoc dla schroniska au. 111760026 - 6 zł. Pomoc dla Dragona au. 112062947 - 10

.W sumie 25 zł. i niech nie pierniczy że tylko 250 zł. uzbierała posługujac sie nieszczesciem psiaków zbierajc na 3 aukcjach.

Posted

- jak masz na imie?
- tak sweter jest niebieski

tak wyglada rozmowa pod wzgledem merytorycznym z tym dzieciakiem. z jej Mama jest tak samo. dajcie sobie spokoj. niech inni sie tym zajma. oby byla bardziej elokwentna jak im sie bedzie tlumaczyc.

Posted

Reeboku, nie wiem ile masz lat ale nawet jeżeli z racji wieku nie podpadasz pod Kodeks karny czy Kodeks wykroczeń to można wzgledem Ciebie wszcząć postępowanie opiekuńczo-wychowawczy w trybie Ustawy o postępowaniu w sprawach nieletnich, w oparciu o czyn karalny,w rozumieniu tej Ustawy, którego się dopuściłaś. Pomijając kwestię naruszenia praw autorskich, oszustwa (jeżeli rzeczywiście zebrałaś więcej niż 250 zł) jest też sprawa kilku wykroczeń. Wspomnę tylko że osoba któa zbiera publicznie środki finanansowe powinna dysponować zezwoleniem Ministra Finansów, którego nie posiadasz, bo posiadać go nie możesz.

Posted

Mam nieodparte wrażenie, że to dziewczynka myśli, że w necie są takie same jak ona dziewczynki, tylko mniej cwane od niej.
Chyba nie bierze pod uwagę, że może tu być ktoś dorosły...
Aż żałuję, że nie wzięłam udziału w aukcji, bo z prawdziwą przyjemnością wzięłabym teraz udział w akcji kasi_m :evil_lol:

Posted

Frotka ja jej to wszystko tlumaczylam przez telefon i jej i matce , ale jak grochem o sciane....
matka stwierdzila, ze mala jest nieletnia ii ze nic jej nie zrobimy
a mala , ze dala kase w schronie i jest ok

slow brak

Posted

Dziewczyny jest jeszcze jeden zarzut:
O bezprawne organizowanie zbiórki pieniężnej. Aby zbierać pieniądze na jakiś cel trzeba uzyskać na to zezwolenie wojewody.
Reebok, masz takie zezwolenie?

Posted

kasia_m napisał(a):
mala usunela 2 wpis...ten, ktory cytowalam na poprzedniej stronie ..o tym, ze pies bedzie leczony za kilka dni..pies,ktory nie zyje:roll:

hmmm... wcale nie jest taka cwana - ten sam wpis był na aukcji allegro :diabloti:

Posted

Reebok dzisiaj skwapliwie czyściła wszystkie swoje posty na tym wątku! Zwróćcie uwagę na dopiski - last edited - dzisiejsza data i godzina między 16.oo a 16.40. Biedactwo nie zdaje sobie sprawy, ze ADMIN ma treść jej postów sprzed korekty na dysku. To się nazywa mataczenie!!!!

Posted

Reebok pousuwała też inne ogłoszenia i aukcje...ale maleństwo zapomniało, że po takich manipulacjach zostają ślady, takie jak odciski palców złodzieja. Tylko te ślady, są na serwerze, do którego biedactwo nie ma dostepu, ale policja i admini owszem!
Ten tupet i matactwo jest nalepszym dowodem na złe intencje, bo gdyby były dobre, nie trzeba byłoby zacierać po sobie śladów!

Posted

Zacierać ślady??? niby po co :p
Posty usuniete tylko dlatego że Pani Kasia M. prawie wszystkie swoje posty usunełą z tego wątku, a ja tylko kilka żeby nie było odpowiedzi bez pytania i to tyle. A aukcje allegro usunęło.

Posted

reebok88 napisał(a):
Apeluję o pomoc finansową na leczenie dla Dragona, który cierpi na Zakażne zapalenie wątroby.

Nawet jeżeli nie masz konta na allegro możesz wziąść udział w akcji.
Każda złotówka jest cenna.

Dlaczego dziewczynko, skoro czujesz sie niewinna, zmieniłaś tytuł wątku z "Oszustwo na allegro" na "Inne".

Ślady twoich matactw pozostają na serwerze admina. Pamiętaj!

Posted

Normalnie, pokusiło mnie o przeczytanie tego całego wątku...

Z początku, moja równieśniczko, było mnie troche żal ciebie, bo jestem w Twoim wieku i tez w zapędach do pomagania zwierzakom mogłabym palnac takie głupstwo!! Przez nieznajomosc prawa i życia. I tez bym sie cholernie bała konsekwencji i kajała sie, ze chciałam dobrze. Bo to jednak prokurator, duża suma, w szkole itepe. Ale sorry, przede wszystkim by udowodnic swoją wiarygodnosc odpowiedziałabym na wszystkie pytania skrupulatnie by potwierdzic swoją wiarygodnosc i nie mataczyła! :angryy:

Wraz z rozwojem wątku coraz mniej mi ciebie zal!! Coraz bardziej ci sie humor poprawia, bo czujesz sie bezkarna. Mylisz sie... Nie doceniasz dogomaniaków. To pierwsze z psich for, które aktywnie bierze udział w innych mediach jak TV chociazby. O Gajce, o Krzyczkach, o schronie w OL skąd jest zdjecie tej Rottki! Ale co z tego, przeciez nie wiesz o tym nic :shake:

Po twoich butnych wypowiedziach ze wspólczucia coraz bardziej mam tylko chec, by inni dorwali ci sie do fraków. Moze jak posiedzisz w sądzie i zapłacisz odszkodowania to ci utrą nosa.

A co do galerii na google - pod miniaturkami obrazków jest własciwa strona skąd pochodzi obrazek i na pewno były tam prawa autorskie.

Posted

:crazyeye: No normalnie wierzyc sie nie chce ze takie osoby chodza po tej ziemi:angryy:
Dziewczyny,zycze wam aby ta sprawa sie wyjasnila i zeby to COS ponioslo konsekwencje:mad:

Posted

Ja Was nie doceniam? Ja Was poprostu nie znam.
Wcale mi się humor nie porpawia, tylko wszystko wyszło nie tak, chciałam pomóc mojemu schronisku i pomogłam, a że wyszło jak wyszło to juz inną sprawa. Nie raz już pomagałam temu schronisku, ale nigdy finansowo. Przeważnie w okresie zimowym są akcje, na zbiórki żywnosci, kocy. itp.
Chciałam teraz pomóc finansowo i pomogłam, nikogo nie chce oszukać, a tym bardziej naciągnąć.