reebok88 Posted July 4, 2006 Author Posted July 4, 2006 to nie było 100 tys., wiec po co to całe zamieszanie.... Quote
kasia_m Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 o zasady dziecko...a to, ze nie masz 18 lat nie powoduje, ze unikniesz odpowiedzialnosci, co sugerowala Twoja Mama Quote
kasia_m Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 sluchaj mala , jezeli wplacam kase netem podaje numer i wpisuje w przelew nazwisko nowak, to jezeli nowak nie jest wlascicielem konta - przelew nie przejdzie a dziewczyny wplacaly na ten numer wpisujac nazwisko Nowak Quote
kasia_m Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 4 osoby zdecydowaly sie zlozyc doniesienie o popelnieniu przestepstwa na policje o tych ludziach mowie, zarzuty sa rozne oszustwo, wyludzenie i naruszenie praw autorskich co do zdjec jak na niewinne i wrazliwe dziecko jestes strasznie cwana Quote
kasia_m Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 sama sobie poszukaj ja Twoje znalazlam.... nie chce mi sie z Toba gadac - w co Ty wierzysz nie interesuje mnie ale lepiej przestac wierzyc w to , ze w necie jestes anonimowa i ze tu mozna wszystko Quote
kasia_m Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 nie mam prawa Ci tego podac , to sa poufne dane moich klientow dostaniesz pisma poznasz nazwiska Quote
kasia_m Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 wiesz kto to jest pelnomocnik ? adwokat? jak nie wiesz, wejdz w google, wpisz, nacisnij enter - pewnie sie dowiesz Quote
Moriaaa Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 Widzę,że pomimo wszystko reebokowi humor dopisuje..to chyba nie świadczy o tobie najlepiej dziecko:roll: Quote
joaaa Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 Przeczytałam cały wątek i mam takie obserwacje: wczoraj reebok był płaczliwy i skamlący, proszący o wybaczenie i nierozpoczynanie żadnych kroków. Dzisiaj,po bytności w schronisku i niby załatwieniu sprawy zmiana tonu, pewność siebie i buta! Wnioski wyciągnijcie sami... Quote
ARKA Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 reebok88 napisał(a):tu nie chodzi o humor, poprostu znam troche ten zawód i tyle tia, daje to duzoooo do myslenia. Quote
kasia_m Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 wiecie co jak nic osobiscie do tego dzieciaka nie mam fajnie jak matka stoi murem po stronie dziecka ale nie moze byc tak, ze dzieciak kombinuje a matka go broni latwo byc kozakiem przez net , rozmawiac ze mna nie mialy odwagi i glos sie trzasl jak malemu dziecku nie potrafily racjonalnie odpowiedziec na zadne moje pytanie na szczescie zjawili sie ludzie,ktorzy nie odpuszcza ostatnio prowadzilam sprawe kolesia, ktory sam potatuowal psy i sprzedal jako rodowodowe , tez mu adwokat mowil, ze sprawe ma wygrana a dzis coz ...:evil_lol: ten text o znajomosci zawodu sprzedala mi Mama Agnieszki , pewnie ona tu siedzi jezeli nie Mala jest cholernie cyniczna Quote
reebok88 Posted July 4, 2006 Author Posted July 4, 2006 o ile pamietam ten wątek nie dotyczy zawodów... Quote
joaaa Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 No tak Kasiu, to tłumaczyło by zmianę tonu wypowiedzi. Quote
kasia_m Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 reebok88 napisał(a):Apeluję o pomoc finansową na leczenie dla Dragona, który cierpi na Zakażne zapalenie wątroby. Nawet jeżeli nie masz konta na allegro możesz wziąść udział w akcji. Każda złotówka jest cenna. to pierwszy post reeboka vel pawla nowaka vel agnieszki b o to chodzi , ze ten pies nie zyje, ze nie zbieralas na schronisko, tylko na niego na kazdym kroku podajac falyszywe dane o to chodzi drogie Panie B. Quote
reebok88 Posted July 4, 2006 Author Posted July 4, 2006 a skąd mam wiedzieć że ten pies nie żyje? Pieniadze zostały przkeazane na leczenie, ten pies czy inny, dzieki aukcjom jakis pies zostanie wyleczony. Quote
ARKA Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 Posluchaj i mamusia tez niech poczyta. Ja, jako organizacja moge Ciebie PODAC do sadu o naruszenie naszych dobr osobistych a naszym dobrem sa ZWIERZETA BEZDOMNE, ze ich kosztem-a zdjecia rotka jest na naszej stronie(dziwne nie?)-zmyslajac, piszac nieprawde, o psiaku juz nie zyjacym zreszta, o chorobie jego wymyslonej, zaszkodzilas nam wszystkim czyli organizacji. Zaszkodzilas WSZYSTKIM ZWIERZETOM potrzebujacym, podwazaja wiarygodnosc takich akcji charytatywnych!! :angryy: I mozemy zarzadac zadoscuczynienia np. 100 tys zl na rzecz jakiegokolwiek schroniska. Jasne? Quote
reebok88 Posted July 4, 2006 Author Posted July 4, 2006 Fotka nie została wzięta z waszej strony, tylko z galeri internetowej (konkretnie google). Quote
Norbitka Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 reebok88 napisał(a):nic nie kombinuje, tu nie chodzi przecież o 100 tys., aukcje zakończone, pieniadze przekazane, wiec po co drążyć ten temat Tu nie chodzi o wielkośc kwoty ale o fakt wyłudzenia!!!!!!!!!!!! W tym kraju żyja ludzie dla których 200zł ma podobna wartośc, co dla niektórych tysiące..... Ja miałam w sklepie uczennice która kradła i miałam też zbyt miękkie serce. Powinna wylecieć ze sklepu z odpowiednim wpisem i wylecieć róznież ze szkoły. Zrobiłam tak jak zrobiłam by nie złamac życia dziewczynie bo młoda , bo głupia..... załatwiła sobie praktyki gdzie indziej........ dalej kradła.... Nie została ukarana wiec nadal czuła sie bezkarna...... Uważam że powinnas ponieśc karę jak równiez osoby, które umożliwiały ci ten proceder. Quote
ARKA Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 reebok88 napisał(a):Fotka nie została wzięta z waszej strony, tylko z galeri internetowej (konkretnie google). No i co z tego??? Jak tego psa znalo wiele osob na zywo!, ktore POMAGALO zwierzetom,w schronisku!! My, mozemy wystapic w imieniu tego psa!! Rozumiesz? Jako oskarzyciel posilkowy-czy to jest Ci znane? Czy rozumiesz podlosc jaka zrobilas? Tak jakby ktos wzial zdjecie twojej np. zmarlej pra,pra babci i usilowal wyludzic pieniadze, twierdzac ze babcia zyje i jest chora ciezko? Czy do Ciebie i twoje mamy nie dociera to, ze to jest obrzydliwe co zrobilas?? Quote
kasia_m Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 ani Agnieszka ani jej Mama nie rozumieja kilku rzeczy, choc w prawie sa ponoc biegle.... - ze pieniadze na dragona powinny isc na dragona a nie na lecznie innego psa, nigdzie w ogloszeniach nie bylo podane , ze ma isc na inne psy , tylko na dragona z zoltaczka, - schronisko jest tylko jednym z podmiotow ,ktore moze oskarzyc reebok, wiec zalatwienie sprawy ze schronem nie zamyka innym prawa do zgloszenia przestepstwa bo zostaly tu zlamane inne paragrafy, - jaka to byla kwota to tez nie ma znaczenia - liczy sie fakt, - kwestia podawania falszywych danych - nadal nie wiem po co, na co i dlaczego. Quote
reebok88 Posted July 4, 2006 Author Posted July 4, 2006 A czy to nie jest ważne, że inny pies zostanie wyleczony? Kwota jak najbardziej ma zanczenie, suma była niewielka. A dane moje znasz więc po co to pytane. Quote
black sheep Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 Dziewczyny nie ma co dyskutowac! Pozdrawiam tylko mamusia, ktora broniac swojej zdolnej pociechy staje sie wspołwinną!!! Cóz za matczyna miłość! Wprost góry przenosi!!! Quote
kasia_m Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 Kto chce jechac ze mna do Słupska?? termin i godzine dogadamy Quote
Recommended Posts