Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 719
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

reebok88 napisał(a):
ja nie mam konta na allegro.....i jak sie domyślacie nie moge nic wystawiać na aukcje, najlepiej to napiszcie do allegro to wam to samo napiszą

Oszuści posiadają po kilka fałszywych kont.

Posted

Nie ma tam nic o zgodzie na wykorzystanie jego zdjęcia- no podaj mi numer posta, gdzie niby jest zgoda??? Każde wziecie zdjęcia z netu bez zgody autora jst kradzieżą. Każdy pixel jest czyjąś własnością, którą nie można brać jak swoje.

Posted

Ta cała galeria google polega na wyszukiwaniu obrazków to fakt, ale każdy obrazek należy do jakiejś strony. Pod każdym obrazkiem w tej galeri masz podany adres strony z której dany obrazek pochodzi. Aby móc użyć danego obrazka do jakichkolwiek celów należy wejsć na stronę, poszukać kontatu do jej właściciela i wysłać pytanie o pozwolenie.

Posted

Frotka napisał(a):
Ojjoj.... Wyobraź sobie, miałam przedwczoraj yorka do dania (pierwszy raz w życiu zdarzyła mi się taka okazja). Starsi ludzie dostali 8 tygonidowego yorka jako prezent od dzieci, nie radzili sobie i koniecznie chcieli oddać. Niestety jak to z yorkami bywa piesek od razu znalazł dom.

:-( :-( :-( Jestmi strasznie przykro. U hodowczyni, znajomej Rybon, ktora miala dac Kasi Yorka,wiem ze urodzily sie ale przezyl tylko jeden wiec nie wiem czy go Kasia dostanie czy nie.

Ksia_m mial wtedy kontaktowac sie z nasza Kasia i nie skontaktowal sie...Ja ja zapytalam dlaczego nie kontaktowal sie i tak ona mi napisala ze niby Ty jej cos tam powiedzials w rezultacie, ze od Rybon bedzie york.

Kasia "nasza", chora, czula sie pozniej podle, ze moze wychodzi na to ,ze ona chce wyludzic yorka moze, ze chce dwa itd.

Jedno jest pewne, ze nie dostala w rezultacie zadnego yorka a ja sie czuje podle bo ona zyla calyczas tym, ze zda mature i bedzie jakis yorczek dla niej.
Musze zapytac Rybon jak jest z tym yorkiem w rezultacie, bo wyszly same nieporozumienia a KASIA NIE DOSTALA YORKA. Dla Kasi, naprawde, wierzcie mi, to wiele znaczy, NAPRAWDE!!:-( :-( :-(

Posted

reebok88 napisał(a):
no właśnie ja nie wchodziłam na żadna stronkę, tylko bezpośrenio z galerii

Z jakiej galerii, podaj link! Owszem, zdjecia wielu zwierzat sa umieszczane na dogomanii porzez jakies tam galerie ale......nalezy odszukac autora i miec jego zgode. Nie ma tak ,ze kazdy kazdego sobie zdjecie przypisuje. Te zdjecia, z olkuskiego schroniska byly robione przez wolontariuszki i ja sama prosilam o te zdjecia i mi przyslaly.
Nawet ja, jako ARKA nie uzurpuje sobie prawa do tych zdjec-jesli zaplacisz odszkodowanie to bedzie z przeznaczeniem wlasnie na pomoc olkuskim psiakom. Psiakom, ktorym FIZYCZNIE i PSYCZICZNIE pomagaja zaangazowane dziewczyny.

Trzeba bylo doope...ruszyc isc do swojego schroniska, porobic zdjecia psiakow. Wybrac najbardziej chorego, zapytac dyrektora i uzyskac pozowlenie ze mozesz robic zbiorke i tyle i AZ TYLE!!!

Widzisz, zaczyna sie od 'niewinnego, malego oszustwa w dobrej wierze' a konczy jak kasia-m na wyludzeni 5500 tys zl! i co jeszcze okaze sie zapewne jak policja za Was obie sie zabierze.:angryy: :angryy: :angryy:

Posted

reebok88 napisał(a):
w google, i później kliknij grafika

to jest k... wyszukiwarka nie galeria, przestań kłamać!!!!! i jeśli faktycznie stamtąd to co wpisałaś, żeby się pokazało to zdjęcie. NO SŁUCHAM!!!!

Posted

ARKA napisał(a):
:-( :-( :-( Jestmi strasznie przykro. U hodowczyni, znajomej Rybon, ktora miala dac Kasi Yorka,wiem ze urodzily sie ale przezyl tylko jeden wiec nie wiem czy go Kasia dostanie czy nie.

Ksia_m mial wtedy kontaktowac sie z nasza Kasia i nie skontaktowal sie...Ja ja zapytalam dlaczego nie kontaktowal sie i tak ona mi napisala ze niby Ty jej cos tam powiedzials w rezultacie, ze od Rybon bedzie york.

Kasia "nasza", chora, czula sie pozniej podle, ze moze wychodzi na to ,ze ona chce wyludzic yorka moze, ze chce dwa itd.

Jedno jest pewne, ze nie dostala w rezultacie zadnego yorka a ja sie czuje podle bo ona zyla calyczas tym, ze zda mature i bedzie jakis yorczek dla niej.
Musze zapytac Rybon jak jest z tym yorkiem w rezultacie, bo wyszly same nieporozumienia a KASIA NIE DOSTALA YORKA. Dla Kasi, naprawde, wierzcie mi, to wiele znaczy, NAPRAWDE!!:-( :-( :-(

Arko, założyłam temu osobny wątek... może więcej osób wejdzie, może ktoś pomoże....

Posted

reebok88 napisał(a):
rebelia, wpisz cokolwiek co sie wiąże z fotką, np. pies, suczka, szczeniak,

Wszystko jest konfabulacją - gdzie do cholery Dragon, który ma chorą wątrobę, darłaś się o pomoc dla niego?