reebok88 Posted July 15, 2006 Author Posted July 15, 2006 przeczytaj wcześniejsze posty, tam wszystko jest napisane w sprawie fotki tego psa Quote
Czarodziejka Posted July 15, 2006 Posted July 15, 2006 reebok88 napisał(a):ja nie mam konta na allegro.....i jak sie domyślacie nie moge nic wystawiać na aukcje, najlepiej to napiszcie do allegro to wam to samo napiszą Oszuści posiadają po kilka fałszywych kont. Quote
reebok88 Posted July 15, 2006 Author Posted July 15, 2006 ja nie mam żadnego, napisz do allegro Quote
rebellia Posted July 15, 2006 Posted July 15, 2006 Nie ma tam nic o zgodzie na wykorzystanie jego zdjęcia- no podaj mi numer posta, gdzie niby jest zgoda??? Każde wziecie zdjęcia z netu bez zgody autora jst kradzieżą. Każdy pixel jest czyjąś własnością, którą nie można brać jak swoje. Quote
reebok88 Posted July 15, 2006 Author Posted July 15, 2006 skany wysyłam na maile, kto chce niech poda to wyślę Quote
AlmaMater Posted July 15, 2006 Posted July 15, 2006 Reebok88, Ty naprawdę myślisz, że jak wpłaciłaś kasę na schronisko, to już wszystko jest OK? Quote
reebok88 Posted July 15, 2006 Author Posted July 15, 2006 o ile pamietam pani Kasia_m reprezentowała wszytskich, ale jakoś nic nie pisze Quote
Czarodziejka Posted July 15, 2006 Posted July 15, 2006 reebok88 napisał(a):o ile pamietam pani Kasia_m reprezentowała wszytskich, ale jakoś nic nie pisze Jak to nic? :diabloti: Quote
Paulina87 Posted July 15, 2006 Posted July 15, 2006 Ta cała galeria google polega na wyszukiwaniu obrazków to fakt, ale każdy obrazek należy do jakiejś strony. Pod każdym obrazkiem w tej galeri masz podany adres strony z której dany obrazek pochodzi. Aby móc użyć danego obrazka do jakichkolwiek celów należy wejsć na stronę, poszukać kontatu do jej właściciela i wysłać pytanie o pozwolenie. Quote
reebok88 Posted July 15, 2006 Author Posted July 15, 2006 normalnie nic, namierz mój komputer a później pani kasi_m Quote
reebok88 Posted July 15, 2006 Author Posted July 15, 2006 no właśnie ja nie wchodziłam na żadna stronkę, tylko bezpośrenio z galerii Quote
ARKA Posted July 15, 2006 Posted July 15, 2006 Frotka napisał(a): Ojjoj.... Wyobraź sobie, miałam przedwczoraj yorka do dania (pierwszy raz w życiu zdarzyła mi się taka okazja). Starsi ludzie dostali 8 tygonidowego yorka jako prezent od dzieci, nie radzili sobie i koniecznie chcieli oddać. Niestety jak to z yorkami bywa piesek od razu znalazł dom. :-( :-( :-( Jestmi strasznie przykro. U hodowczyni, znajomej Rybon, ktora miala dac Kasi Yorka,wiem ze urodzily sie ale przezyl tylko jeden wiec nie wiem czy go Kasia dostanie czy nie. Ksia_m mial wtedy kontaktowac sie z nasza Kasia i nie skontaktowal sie...Ja ja zapytalam dlaczego nie kontaktowal sie i tak ona mi napisala ze niby Ty jej cos tam powiedzials w rezultacie, ze od Rybon bedzie york. Kasia "nasza", chora, czula sie pozniej podle, ze moze wychodzi na to ,ze ona chce wyludzic yorka moze, ze chce dwa itd. Jedno jest pewne, ze nie dostala w rezultacie zadnego yorka a ja sie czuje podle bo ona zyla calyczas tym, ze zda mature i bedzie jakis yorczek dla niej. Musze zapytac Rybon jak jest z tym yorkiem w rezultacie, bo wyszly same nieporozumienia a KASIA NIE DOSTALA YORKA. Dla Kasi, naprawde, wierzcie mi, to wiele znaczy, NAPRAWDE!!:-( :-( :-( Quote
reebok88 Posted July 15, 2006 Author Posted July 15, 2006 Ja nie znam pani Kasi_m (tyle tylko co dzowniła do mnie), wy ją widzieliście na żywo Quote
Czarodziejka Posted July 15, 2006 Posted July 15, 2006 A co zrobiłąś z resztą wylicytowanych pieniędzy? Quote
ARKA Posted July 15, 2006 Posted July 15, 2006 reebok88 napisał(a):no właśnie ja nie wchodziłam na żadna stronkę, tylko bezpośrenio z galerii Z jakiej galerii, podaj link! Owszem, zdjecia wielu zwierzat sa umieszczane na dogomanii porzez jakies tam galerie ale......nalezy odszukac autora i miec jego zgode. Nie ma tak ,ze kazdy kazdego sobie zdjecie przypisuje. Te zdjecia, z olkuskiego schroniska byly robione przez wolontariuszki i ja sama prosilam o te zdjecia i mi przyslaly. Nawet ja, jako ARKA nie uzurpuje sobie prawa do tych zdjec-jesli zaplacisz odszkodowanie to bedzie z przeznaczeniem wlasnie na pomoc olkuskim psiakom. Psiakom, ktorym FIZYCZNIE i PSYCZICZNIE pomagaja zaangazowane dziewczyny. Trzeba bylo doope...ruszyc isc do swojego schroniska, porobic zdjecia psiakow. Wybrac najbardziej chorego, zapytac dyrektora i uzyskac pozowlenie ze mozesz robic zbiorke i tyle i AZ TYLE!!! Widzisz, zaczyna sie od 'niewinnego, malego oszustwa w dobrej wierze' a konczy jak kasia-m na wyludzeni 5500 tys zl! i co jeszcze okaze sie zapewne jak policja za Was obie sie zabierze.:angryy: :angryy: :angryy: Quote
rebellia Posted July 15, 2006 Posted July 15, 2006 reebok88 napisał(a):w google, i później kliknij grafika to jest k... wyszukiwarka nie galeria, przestań kłamać!!!!! i jeśli faktycznie stamtąd to co wpisałaś, żeby się pokazało to zdjęcie. NO SŁUCHAM!!!! Quote
rebellia Posted July 15, 2006 Posted July 15, 2006 ARKA napisał(a)::-( :-( :-( Jestmi strasznie przykro. U hodowczyni, znajomej Rybon, ktora miala dac Kasi Yorka,wiem ze urodzily sie ale przezyl tylko jeden wiec nie wiem czy go Kasia dostanie czy nie. Ksia_m mial wtedy kontaktowac sie z nasza Kasia i nie skontaktowal sie...Ja ja zapytalam dlaczego nie kontaktowal sie i tak ona mi napisala ze niby Ty jej cos tam powiedzials w rezultacie, ze od Rybon bedzie york. Kasia "nasza", chora, czula sie pozniej podle, ze moze wychodzi na to ,ze ona chce wyludzic yorka moze, ze chce dwa itd. Jedno jest pewne, ze nie dostala w rezultacie zadnego yorka a ja sie czuje podle bo ona zyla calyczas tym, ze zda mature i bedzie jakis yorczek dla niej. Musze zapytac Rybon jak jest z tym yorkiem w rezultacie, bo wyszly same nieporozumienia a KASIA NIE DOSTALA YORKA. Dla Kasi, naprawde, wierzcie mi, to wiele znaczy, NAPRAWDE!!:-( :-( :-( Arko, założyłam temu osobny wątek... może więcej osób wejdzie, może ktoś pomoże.... Quote
reebok88 Posted July 15, 2006 Author Posted July 15, 2006 rebelia, wpisz cokolwiek co sie wiąże z fotką, np. pies, suczka, szczeniak, Quote
rebellia Posted July 15, 2006 Posted July 15, 2006 No i co? Są setki zdjęć, zdjęć które mają prowadzic do strony. Szukasz grafiki, ale ona jest czyjaś... nie będę Ci tłumaczyć. nie warto. Quote
Paulina87 Posted July 15, 2006 Posted July 15, 2006 [quote name='reebok88']w google, i później kliknij grafika Ale w tej "galerii" są małe minieturki zdjeć i aby wziąść zdjęcie normalnego rozmiaru musiałaś na nie kliknąć tak? A po kliknięciu na takie zdjęcie pokazuje sie to zdjęcie a pod nim stronka z której pochodzi Wygląda to tak http://img145.imageshack.us/img145/1909/stronaad5.jpg Więc nie pisz mi, że nie wiedziałaś o żadnej stronie Quote
Czarodziejka Posted July 15, 2006 Posted July 15, 2006 reebok88 napisał(a):rebelia, wpisz cokolwiek co sie wiąże z fotką, np. pies, suczka, szczeniak, Wszystko jest konfabulacją - gdzie do cholery Dragon, który ma chorą wątrobę, darłaś się o pomoc dla niego? Quote
Recommended Posts