Bonsai Posted November 20, 2010 Posted November 20, 2010 Gratulacje!!! Będzie super, taki dom, to dom marzeń dla niego! :) Quote
Atomowka Posted November 20, 2010 Posted November 20, 2010 O kurde Miłek uda Ci się, tylko grzeczny bądź. Quote
morisowa Posted November 20, 2010 Posted November 20, 2010 O, wydałam Miłka ;) Pani zadzwoniła do mnie z czerwcowego ogłoszenia Cofi a w efekcie dom znalazł Miłek. Oby wszystko było już dobrze :) Quote
Atomowka Posted November 21, 2010 Posted November 21, 2010 Dziewczyny zmieńcie tytuł wątku bo patrzeć na niego już nie mogę Quote
kakadu Posted November 22, 2010 Posted November 22, 2010 nie wierze! przed chwila przeczytalam o jamnikowatym witusiu z palucha, a teraz milek! niech to beda najlepsze domki na swiecie :) :happy1: Quote
Delph Posted November 22, 2010 Author Posted November 22, 2010 Dzwonili dzisiaj nowi Państwo Miłka, są nim zachwyceni :lol: Miłek zjadł wczoraj gotowaną kaczkę z ryżem i marchewką polaną specjalnie przyrządzonym sosikiem, aż mi ślinka ciekła jak Pani opowiadała ;) Leżał później pół dnia brzuchem do góry. Od dzisiaj rygor żywieniowy, coby się Miluś nie zamienił w mały balonik. Siada na komendę, umie prosić, szaleje w ogrodzie. Poznał jedną z suczek córki Państwa i razem się bawili. Biega z piłkami po domu, ale jak to Miłek, oddać nie chce ;) Ale jak Pani zawoła "Miłek przynieś piłeczkę" to leci od razu. Czyli jednym słowem wszystko w porządku :multi: Quote
Atomowka Posted November 22, 2010 Posted November 22, 2010 Miód na serca. Marzę aby na każdym wątku prędzej czy później można było takie info przeczytac Quote
Bonsai Posted November 22, 2010 Posted November 22, 2010 Piękne wieści!!! Chciałabym też takie usłyszeć o moim Dastim... :( Quote
kakadu Posted November 27, 2010 Posted November 27, 2010 delph, milo mi czytac te wiesci; ciesze sie, ze ci sie udalo znalezc ten najlepszy domek dla milka; sytuacja wygladala przeciez dosc nieciekawie; powodzenia w daszych poczynaniach ;) Quote
Recommended Posts