supergoga Posted September 30, 2010 Posted September 30, 2010 [FONT=Verdana]Percy ma około 5-6 tygodni i właśnie trafił do schroniskowej klatki, podrzucony na ulicy.[/FONT] [FONT=Verdana]Piękne, puszyste psie dziecko o niebieskich oczach - rozpaczliwie szuka pomocy, człowieka, ciepła. Przytula się, taki bezradny malec.[/FONT] [FONT=Verdana]W schroniskowej klatce nie jest mu zbyt dobrze - potrzebuje domu.[/FONT] [FONT=Verdana]Jedzenie i bezpieczeństwo dla niego to o wiele za mało.[/FONT] [FONT=Verdana]Pilnie szukamy domu, nawet tymczasowego- dla tego niebieskookiego malca.[/FONT] [FONT=Verdana]Będzie prawdopodobnie psem średniej wielkości o dużej urodzie.[/FONT] [FONT=Verdana]Czy jest gdzieś dom dla Percy-ego.[/FONT] Szkoda go w schroniskowej budzie, ale nie mam gdzie go zabrać. Pomóżcie proszę, coś dla szczeniaka poszukać! Quote
snuszak Posted October 1, 2010 Posted October 1, 2010 jestem u maluszka, czas szczeniaczków teraz jest a ja zaczynam się bać że kiedyś nam chętnych na nie zabraknie.... Quote
Halo (Alfa i Zuzia) Posted October 1, 2010 Posted October 1, 2010 ładny pieseczek. Pewnie szybko znajdzie dom. Quote
supergoga Posted October 1, 2010 Author Posted October 1, 2010 Nie byłabym taka pewna niestety. Quote
supergoga Posted October 5, 2010 Author Posted October 5, 2010 Prawie nikogo u szczeniątka - a są nowe fotki. To taki słodki maluszek - ciekawe co z niego wyrośnie? Pomocy w szukaniu domu!!! Quote
Karilka Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 On ma zeza czy to tak tylko na zdjeciach wyszło? Quote
supergoga Posted October 5, 2010 Author Posted October 5, 2010 On ma niebieskie oczy i to takie dziwne wrażenie chyba robi. Bo widzi normalnie z tego co Paweł pisał. Quote
kinga_kinga7 Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 jaki uroczy i słodki maluszek:loveu::loveu: jak można porzucić takiego psiaczka:shake: Quote
snuszak Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 ja też się nad oczkami zastanawialam bo dziwnie to wyglądało ale skoro wszystko dobrze to dobrze :) maluch super, żeby szybko znalazł dom przed mrozami Quote
supergoga Posted October 10, 2010 Author Posted October 10, 2010 Z oczkami maluszka jest tak - bo rozmawiałam z Pawłem - że jakby lekko zezolił. Dziwnie to wygląda. Sprawdzał czy pies widzi i ponoc tak, zachowuje się pewnie i normalnie. Ale chcemy pokazać go dr Garncarzowi, bo ponoc ma być niebawem w Poznaniu na konsultacjach. Komunikatywny jest i doludny - ale klatka w schronisku - to dla takiego maluszka porażka. Większość czasu siedzi sam - w budzie lub na wybiegu kojca. Potrzebuje ludzia swego. Socjalizacji pełnej. Miała przyjechać poznać się z nim Pani z ogłoszenia, zobaczymy, wieczorem się dowiem. Quote
halbina Posted October 12, 2010 Posted October 12, 2010 w górę Percy, ktoś Cię wypatrzy i na pewno się zakocha! Quote
Recommended Posts