Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 75
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='J_ulia']Wizyta wypadła bardzo bardzo dobrze. W czwartek Stasiu jedzie do nowego domku :)[/QUOTE]
Wow......ale nadal trzymamy kciuki,do momentu,za juz bedzie w swoim domku:lol:

Posted

[quote name='J_ulia']Wizyta wypadła bardzo bardzo dobrze. W czwartek Stasiu jedzie do nowego domku :)[/QUOTE]
Super!!! Znowu 2 dni trzymania kciuków :-)

[quote name='ANETTTA']a jak macie drugiego takeigo kudłacza podobnego

to ja mam dom z ogrodem w sosnowcu !!!!szukaja kudłacza[/QUOTE]
Pewnie staruszek miniaturowy sznaucer nie wchodzi w grę?

Posted

[quote name='ANETTTA']a jak macie drugiego takeigo kudłacza podobnego

to ja mam dom z ogrodem w sosnowcu !!!!szukaja kudłacza[/QUOTE]
Cioteczko,a ci ludzie szukaja tylko z okolic ?

Posted

Staś - Snapi

ma swój nowy dom

reaguje na imei Snapi czy takie pozozstanie nie wiem ???

w samochodzie spokojny jak aniołek połozył sie i leżał mimo że nie był uczony podrózować autem ??/

nie była nauczony bawic sie??/byc moze nie był głaskany itd pani dopiero kilka dni temu kupiła mu kułeczko

skaka na człowieka błaga o głaskanie o zainteresowanie jak pisałam nie raz cały dzień w samotnośći więc człowiek mile widziany

Nowy dom jak widziała na własne oczy JUlia a ja dzisiaj miałam okazje poznać przemiłą
Panią córcię i ziecią to skład jak zajechał po psiaka...

pierwsza reakcja było zdziwienie ponieważ Pani myślała żę on jest mniejszy !!!!
ale podobać sie podobał
pomerdał ogonkiem i całym ciałakiem
w drodze do domu był grzeczny w samochodzie
wycałował Panią byc może w nagrode za nowy dom

a w nowym domku wiele atrakcji

nowy dom pokoje duzo do niuchania ....

i niespodzianka wiiiiiiiiiiiiielki kociamber na którego Snapi nie zareagował wogóle

kociamber za to wielki zrobił sie jeszcze większy i zaczął fuczec i tak fuczy dalej !!

mam nadzieje że sie dogadają ???

dalej króliczek ???królik sie cieszy skacze a Snapi ma swoją Pania do głaskania prztulania ...przynosi piłeczkę psiak jest super

mam nadzieje że Pani sie zaloguje i cos nam tu zaklika

Isadorko jak zawsze plis zostaw Snopiego jeszcze tu chwilkę .....

ta adopcja z której psiak został zabrany była zupełnie nei trafiona zupełnie !!!!nie porozumienie dobrze

powodzenia kudłaczu mixowaty

Posted

Ogromnie się cieszę, że tak szybko udało się znaleźć temu cudnemu teriero-sznaucero-kundelowi nowy domek :multi: Podoba mi się, że już nie jest Stasiem :diabloti: i że ma fajna rodzinkę i ciekawe towarzystwo :grin: Nie pozostaje mi nic innego jak pousuwać ogłoszenia Snapiego i życzyć mu wszystkiego dobrego w nowym domku :bye:

Posted

Pani do mnie zadzwoniła opisując jaki to Stasiu jest grzeczny, kochany i spragniony głaskania oraz uczucia :) Nie mogła się wprost przestać go chwalić :)

Oby tak dalej...

Ps: W byłym domu nazywano go Snopi, nowi państwo powrócili do imienia Stasio ;)

Posted

Ależ dzisiaj wspaniałe wiadomości są na dogo. Na kolejnym wątku kolejny psiak ma od dzisiaj swój kochający domek. To fantastyczne, poprostu super.
Marzy mi się, pragnę bardzo , chcę, żeby więcej było takich wiesci każdego dnia. Żeby zwierzaczki jak najszybciej trafiały do swoich domków.
Bądź szczęśliwy w nowym domku psiaczku kochany. Chyba dobrze że w nowym domu mówią do niego Stasiu. bo brzmienie tamtego imienia mogłoby wywoływać złe wspomnienia. Może tak będzie lepiej dla niego. :-) :-) :-) :-) :-)

• 2 weeks later...
Posted

[quote name='J_ulia']Byłam w Stasia i jestem w kontakcie z domkiem. Ludzie fajni, warunki bardzo dobre, tylko Stasiu się nie popisuje... Przedwczoraj w pogoni za kaczuszką on i jego Pani wylądowali w... stawie.

off
Kolejne bidy czekają na pomoc... na cito potrzebny DT dla czterech szczeniaków...
http://www.dogomania.pl/threads/195030-%C5%9Al%C4%85sk-N%C4%99dzna-szopa-za-dom..Pilnie-potrzebny-tymczas-dla-4-szczeniak%C3%B3w/page3

:megagrin::megagrin::megagrin:sorry,ale mam bujna wyobraznie:evil_lol:no cóż,przeciez to terierkowa dusza:lol: