Lidan Posted October 11, 2010 Posted October 11, 2010 Od przybytku głowa nie boli ;-) Choć z drugiej strony: co za dużo to niezdrowo :p No ale może któryś domek wypali :kciuki: Quote
Iljova Posted October 12, 2010 Posted October 12, 2010 Trzymam mocno kciuki aby się udało, żeby slodki psiuniek miał swój domek Quote
Lidan Posted October 12, 2010 Posted October 12, 2010 [quote name='ANETTTA']no juz jutro... ale jakby co mam nastepny dom w sosnowcu cheteny[/QUOTE] No i co :???: Jak wypadła wizyta :???: Quote
J_ulia Posted October 12, 2010 Posted October 12, 2010 [quote name='Lidan']No i co :???: Jak wypadła wizyta :???:[/QUOTE] Wizyta wypadła bardzo bardzo dobrze. W czwartek Stasiu jedzie do nowego domku :) Quote
Iljova Posted October 12, 2010 Posted October 12, 2010 :-) Tak bardzo się cieszę. SUUUPERRRRR!!! Jak dobrze że będzie miał swój domek. :-) powodzenia słodziutki psiaku! Quote
rita60 Posted October 12, 2010 Posted October 12, 2010 [quote name='J_ulia']Wizyta wypadła bardzo bardzo dobrze. W czwartek Stasiu jedzie do nowego domku :)[/QUOTE] Wow......ale nadal trzymamy kciuki,do momentu,za juz bedzie w swoim domku:lol: Quote
ANETTTA Posted October 12, 2010 Author Posted October 12, 2010 a jak macie drugiego takeigo kudłacza podobnego to ja mam dom z ogrodem w sosnowcu !!!!szukaja kudłacza Quote
Lidan Posted October 12, 2010 Posted October 12, 2010 [quote name='J_ulia']Wizyta wypadła bardzo bardzo dobrze. W czwartek Stasiu jedzie do nowego domku :)[/QUOTE] Super!!! Znowu 2 dni trzymania kciuków :-) [quote name='ANETTTA']a jak macie drugiego takeigo kudłacza podobnego to ja mam dom z ogrodem w sosnowcu !!!!szukaja kudłacza[/QUOTE] Pewnie staruszek miniaturowy sznaucer nie wchodzi w grę? Quote
rita60 Posted October 13, 2010 Posted October 13, 2010 [quote name='ANETTTA']a jak macie drugiego takeigo kudłacza podobnego to ja mam dom z ogrodem w sosnowcu !!!!szukaja kudłacza[/QUOTE] Cioteczko,a ci ludzie szukaja tylko z okolic ? Quote
ANETTTA Posted October 13, 2010 Author Posted October 13, 2010 skarbie moge podac ci nr tel oni do mnie dzwonili dom nie sprawdzony !!!! Quote
ANETTTA Posted October 13, 2010 Author Posted October 13, 2010 tak tak jutro go zabieram o17 a o 17.30 jak wszystko dobrze pojdzie kudłacz bedzie głaskany miziany .. Quote
Lidan Posted October 13, 2010 Posted October 13, 2010 On siedzi cały czas u tej kobiet z depresją? Od niej pojedzie prosto do nowego domku? Quote
ANETTTA Posted October 14, 2010 Author Posted October 14, 2010 Staś - Snapi ma swój nowy dom reaguje na imei Snapi czy takie pozozstanie nie wiem ??? w samochodzie spokojny jak aniołek połozył sie i leżał mimo że nie był uczony podrózować autem ??/ nie była nauczony bawic sie??/byc moze nie był głaskany itd pani dopiero kilka dni temu kupiła mu kułeczko skaka na człowieka błaga o głaskanie o zainteresowanie jak pisałam nie raz cały dzień w samotnośći więc człowiek mile widziany Nowy dom jak widziała na własne oczy JUlia a ja dzisiaj miałam okazje poznać przemiłą Panią córcię i ziecią to skład jak zajechał po psiaka... pierwsza reakcja było zdziwienie ponieważ Pani myślała żę on jest mniejszy !!!! ale podobać sie podobał pomerdał ogonkiem i całym ciałakiem w drodze do domu był grzeczny w samochodzie wycałował Panią byc może w nagrode za nowy dom a w nowym domku wiele atrakcji nowy dom pokoje duzo do niuchania .... i niespodzianka wiiiiiiiiiiiiielki kociamber na którego Snapi nie zareagował wogóle kociamber za to wielki zrobił sie jeszcze większy i zaczął fuczec i tak fuczy dalej !! mam nadzieje że sie dogadają ??? dalej króliczek ???królik sie cieszy skacze a Snapi ma swoją Pania do głaskania prztulania ...przynosi piłeczkę psiak jest super mam nadzieje że Pani sie zaloguje i cos nam tu zaklika Isadorko jak zawsze plis zostaw Snopiego jeszcze tu chwilkę ..... ta adopcja z której psiak został zabrany była zupełnie nei trafiona zupełnie !!!!nie porozumienie dobrze powodzenia kudłaczu mixowaty Quote
rita60 Posted October 14, 2010 Posted October 14, 2010 Powodzenia mały:multi:i badz grzeczny:razz: Quote
Lidan Posted October 14, 2010 Posted October 14, 2010 Ogromnie się cieszę, że tak szybko udało się znaleźć temu cudnemu teriero-sznaucero-kundelowi nowy domek :multi: Podoba mi się, że już nie jest Stasiem :diabloti: i że ma fajna rodzinkę i ciekawe towarzystwo :grin: Nie pozostaje mi nic innego jak pousuwać ogłoszenia Snapiego i życzyć mu wszystkiego dobrego w nowym domku :bye: Quote
J_ulia Posted October 14, 2010 Posted October 14, 2010 Pani do mnie zadzwoniła opisując jaki to Stasiu jest grzeczny, kochany i spragniony głaskania oraz uczucia :) Nie mogła się wprost przestać go chwalić :) Oby tak dalej... Ps: W byłym domu nazywano go Snopi, nowi państwo powrócili do imienia Stasio ;) Quote
Iljova Posted October 14, 2010 Posted October 14, 2010 Ależ dzisiaj wspaniałe wiadomości są na dogo. Na kolejnym wątku kolejny psiak ma od dzisiaj swój kochający domek. To fantastyczne, poprostu super. Marzy mi się, pragnę bardzo , chcę, żeby więcej było takich wiesci każdego dnia. Żeby zwierzaczki jak najszybciej trafiały do swoich domków. Bądź szczęśliwy w nowym domku psiaczku kochany. Chyba dobrze że w nowym domu mówią do niego Stasiu. bo brzmienie tamtego imienia mogłoby wywoływać złe wspomnienia. Może tak będzie lepiej dla niego. :-) :-) :-) :-) :-) Quote
J_ulia Posted October 24, 2010 Posted October 24, 2010 Byłam w Stasia i jestem w kontakcie z domkiem. Ludzie fajni, warunki bardzo dobre, tylko Stasiu się nie popisuje... Przedwczoraj w pogoni za kaczuszką on i jego Pani wylądowali w... stawie. off Kolejne bidy czekają na pomoc... na cito potrzebny DT dla czterech szczeniaków... http://www.dogomania.pl/threads/195030-%C5%9Al%C4%85sk-N%C4%99dzna-szopa-za-dom..Pilnie-potrzebny-tymczas-dla-4-szczeniak%C3%B3w/page3 Quote
rita60 Posted October 24, 2010 Posted October 24, 2010 [quote name='J_ulia']Byłam w Stasia i jestem w kontakcie z domkiem. Ludzie fajni, warunki bardzo dobre, tylko Stasiu się nie popisuje... Przedwczoraj w pogoni za kaczuszką on i jego Pani wylądowali w... stawie. off Kolejne bidy czekają na pomoc... na cito potrzebny DT dla czterech szczeniaków... http://www.dogomania.pl/threads/195030-%C5%9Al%C4%85sk-N%C4%99dzna-szopa-za-dom..Pilnie-potrzebny-tymczas-dla-4-szczeniak%C3%B3w/page3 :megagrin::megagrin::megagrin:sorry,ale mam bujna wyobraznie:evil_lol:no cóż,przeciez to terierkowa dusza:lol: Quote
Iljova Posted October 24, 2010 Posted October 24, 2010 Tak to fakt. Ale myślę że będzie dobrze :-) Quote
ANETTTA Posted October 30, 2010 Author Posted October 30, 2010 nie zapeszajmy ...ale wszystko ok ;) Quote
Recommended Posts