Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

cytuje ze strony Fundacji Emir

Pod opiekę Fundacji wraca sosnowiecki Staś. Pies waadoptowany 2 czerwca 2010 r... Jak się okazało Pani , która go adoptowała chciała go już trzy dni później oddać, ....................
... Okazało się, że Pani nie może sprawować nad Stasiem opieki bo pracuje po 12-14 godzin dziennie i w tym czasie pies jest sam, a decyzje o jego adopcji podjęła gdy była w ciężkiej depresji... Jak jej "ktoś" doradził adopcja psa miała być dobrym lekarstwem na depresje ...

Staram się mu załatwić DT albo transport...

Oto Staś... zdjęcia z maja 2010 r.

• Replies 75
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Sznaucer z ogonem i nieobcietymi uszami słodki kochany

w domu nie niszczy (sam po 10 -12 godzin :shake:)
umie chodzic na smyczy troche ciagnie ...

skacze na odwiedzajacych ale to młody ok 1.5 roku psiak spragniony zabawy
po całym dniu w samotności to nie ma sie co dziwic

nauczony jeśc sucha karmę

tylko brać i kochac

prosze o pomoc w ogłoszeniach !!!!!!

psiak przebywa w domu dotychczasowym na terenie śląska -Sosnowiec

Posted

Śliczny jest. Tak to właśnie jest nieprzemyślana i nieodpowiedzialna decyzja wziąść psa i kilka dni później stwierdzić że jednak się go po prostu nie chce. Oddany jak niechciany przedmiot. To okrutne w stosunku do zwierzaczków. Dała mu nadzieję, a chwilę później zmienia zdanie. Tacy ludzie nie zastanawiają się że ten zwierzak też ma uczucia i cierpi kiedy jest potraktowany w ten sposób. Oby znalazł swoje szczęśliwe miejsce, kochający i odpowiedzialny domek.

Posted

Jestem.

Rozmawiałam z ludźmi, którzy mieli go na DT , ale niestety na chwile obecną nie mogą go przyjąć :(

Napisz proszę w tytule, że szukany transportu Katowice- Warszawa, tylko to nam pozostaje jeśli szybko się dom nie znajdzie :(

W poniedziałek jak będę w domu wystawie mu ogłoszenia na portalach. Wcześniej nie mam możliwości.

Posted

ANETTTA napisał(a):
Sznaucer z ogonem i nieobcietymi uszami słodki kochany

w którym miejscu ten pies jest "Sznaucerem? Badz psem w typie Sznaucera? bo oprocz ogona i nie obciętych uszu to chyba w żadnym ...

Posted

ANETTTA napisał(a):
fakt to bardziej terierowaty pies nie kazdy musi sie znac na rasach psich !!!

Jakiego terriera ten pies niby mixem jest?

Znać sie nie musi każdy musi, ale osoba która przypisuje psu "typ rasy" powinna odrobine przynajmniej wykazac zainteresowania w tym aspekcie i nie wprowadzac ludzi zainteresowanych, a zielonych w temacie w błąd
kundel to jedyne co przychodzi na myśl ogladajac tego psa, sympatyczny aczkolwiek kundel.

Posted

[quote name='ANETTTA']dojkładnie czyon mix teriera czy kundal potrzebny mu dom !i to jest najważniejsze
Panie VOLT a nie pana prywatne zagrywki !!!!!!
Jakie prywatne zagrywki? Stwierdzam tylko że przypisywanie na sile "rasy i typu" psu jest bez sensu i jest calkowitym wprowadzaniem "zielonek" zainteresowanych adopcja psa w typie konkretnej rasy w błąd.

Posted

Volt potrafi skutecznie obrzydzic kazdy wątek. Pewnie o to mu chodzi.
Pies sliczny i dla kazdego , na pierwszy rzut oka bedzie psem w typie teriera a nie np. jamnika., czy pudla.
Ale nie wiem czy akcja szukania domu aktualna, bo J_ulia szuka juz transportu do Warszawy.

Posted

nie nie ma domu

Julia szuka transportu
bo jeśli będziemy musieli zabrać psa w trybie pilnym a narazie czas mamy ok 3 tyg ale nigdy nic nie wiadomo jak to bedzie

pani podkresilała kilka razy ze nie ma czasu zajmowac sie psem !!!!:-(meczy sie i on i ona
po 10 -12 godzinach pracy myśli tylko aby iśc spać a on chciałby sie pobawić ...

psiak pojedzie do Siedziby Fundacji !!!

cały czas licze że jednak dom go jakis wypatrzy !!!

Posted

Izuniu ma tylko na Naszej kasie na moim i Emira profilu zrobie mu dzisija allegro

inne mile widziane namiary na mnie lub na JUlie

jestem przeziebiona ledwo dycham z doskoku na kompa wpadam :shake::shake:
pomoc mile widziana

Posted

bela51 napisał(a):

Pies sliczny i dla kazdego , na pierwszy rzut oka bedzie psem w typie teriera a nie np. jamnika., czy pudla.

To chyba widywalismy w zyciu innye terrierowate, bo dla wszystkich innych osob ktorym psa pokazywalem, że szuka domu był w typie kundla a nie np. terriera

Posted

[quote name='Volt']To chyba widywalismy w zyciu innye terrierowate, bo dla wszystkich innych osob ktorym psa pokazywalem, że szuka domu był w typie kundla a nie np. terriera

[FONT=MS Shell Dlg 2]Ten i inne posty na tym wątku napisane przez VOLTA to flame i offtop"

[/FONT]

Posted

[quote name='rita60']Volt zalatwiaj swoje sprawy na PW,jak masz cos do zaoferowania dla psiaka,to wtedy pisz.........

Miałbym gdyby mi uparcie nie wmawiano że pies na ktorego patrze jest najpierw Sznaucerowaty a nastepnie Terrierowaty o_O