Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

wiecie co te najtansze chyba wszystkie sa tej samej marki chińskiej zresztą.....
no ale musimy cos zadecydować, kto podejmie męska decyzję?

Posted

podejrzewam ze na wiatracznej tez.. legion jesli jest w domu, to chyba niedaleko ma moglby sprawdzic

zamowic a moze ponegocjowac cene gdyby wziac od handlarza wszystkie

Posted

A te 3 parasole ode mnie komu podrzucić?
Słuchajcie dziś po południu ma podać to może nie ma co montować tych parasoli bo je wiatr może zniszczyć.

Posted

Legion jestes tam "Chopie " , moze mogłbys zobaczyc pod Uniwersamem u tych Orianowatych , teraz juz za pózno na stadion bo oni juz tam sie pakują o tej porze . Ale te z Ikei mialy wedlug mnie wiekszą srednice te sa bazarowe chyba mniejsze ... a te z allegro były z tych wiekszych czy nie

Posted

No wiec facet sie przejąl moja opowieścia schroniskową ... ale niestety te 4 szt sa na stanie ale jako dekoracja i ... nie do sprzedania ( cene podal mi 9,90 czym mnie jeszcze bardziej zasmucił...) z tańszych sprawdzal mial jeszcze za 29,90 ale tylko 3 szt podpowiedzial mi real i Carrefour .. wiec zaraz bede dzwonić

Posted

hankag napisał(a):
a te z allegro były z tych wiekszych czy nie

te po 10 złotych to były te mniejsze- średnica 156 cm. Na allegro są jeszcze inne wielkości, m.in po 14.99 o średniczy 210 cm i to blisko bo w Piasecznie, ale nie mogę się skontaktowac z tą kobietą, która je sprzedaje- na maile nie odpowiada a telefonu nie podała.
W ogóle sądzę, że wszystkie parasole z allegro, bazarków itp- takie do 20 zł to jest ta sama jakość.

Posted

Byłam na stadionie. Tylko jedna Orminka miała parasole, ale po 20zl. Powiedziałam jej, że chce hurt ok.30szt. więc powiedziała, że po 17zł.

Ale dalej znalazłam Polaka, który powiedział, że sprzeda nam hurtowo po 10zł za sztukę 180cm.

Posted

w Carrefourze przecena z 20 paru zloty chyba mowila z 29, cos na 17,99 jest jeszcze z 10-12 sztuk , 180 cm srednica powiedziala ładne , kolor ecrie , spytalam czy mocne ... mowi ze musze zobaczyc sama bo dla niej porzadne są . Enia i co robimy ja sie moge z Toba umowić po pracy i mozemy jechac ... ale Konisi wiadomość tez jest godna przemyślenia ... nie wiem tylko czy material ceratowy jest mocny zeby nie bylo takie prywatne gó..o , ale za 10 zl mozna wrazie co miec zapas i porwany zmienic .. co myślicie

Posted

Niby przy upale nie ma silnych wiatrów , ale jakby sie taki trafił to mogliby pracownicy zamknąc parasole i staly by sobie przyczepione do bud kikuciki

Posted

No Konisi propozycja jest cenowo super tylko pewnie jakosc do kitu, ale czego sie mamy spodziewac za 10 zł?
wydaje mi sie że trzeba ich poprosic zeby otwierali tylko na słońce i na wieczór zamykali biznes.może przetrwaja do jesieni co?

Posted

słuchajcie a kto mógłby kupic rano na stadionie te parasole? czy mamy kogoś z samochodem w tamtych rejonach?
bo tylko rano można tak?

Posted

Najlepiej by było gdyby ktoś jutro rano dysponował smaochodem. Wtedy możnaby było pojechać do carffoura zobaczyć a potem na stadion no i wybrać te najlepsze. Tylko kto masz czas, samochód i chęci?