DoPi Posted March 3, 2011 Posted March 3, 2011 kolejna porcja zdjątek od Groszka . Mały ma sie wybornie. Rodzina muzyczna nauczyła go spiewać i teraz spiewa razem z nimi:crazyeye: Dawid z Goliatem:evil_lol: Quote
DoPi Posted March 3, 2011 Posted March 3, 2011 c.d. przystojniaka i tak najlepiej na futrze się siedzi;) Jak myslicie czy Grochu ma jeszcze nogę:evil_lol: Quote
Ajula Posted March 3, 2011 Posted March 3, 2011 znowu podrósł, a na tej beni leży jak na futrzanym dywaniku :D muszę poprosić o nowe fotki Lady Quote
Robi Posted July 17, 2011 Posted July 17, 2011 Witam wszytkich po dłuższej przerwie :) W sumie to Lady zafundowała mi trochę czasu na zamieszczenie aktualnych fotek. Przygotowuję sie do poznanskiego maratonu, oczywiscie z Lady. Biegamy cztery razy w tygodniu i czasami pauzuje na wybiegu, gdzie Lady szaleje z innymi psiakami. W ubiegłym tygodniu goniące Lady psy mało mnie nie stratowały :) , a rosły doberman wręcz mnie zdmuchnął z trawnika. Wszyscy byli pewni, że noga złamana w kolanie tak chrupło :angryy:. Ostatecznie skończyło się na wizycie na pogotowiu i mocnym urazie. Jutro idę do pracy, jakoś pokuśtykam , tylko gorzej z biegami :placz: Załączam kilka fotek Quote
Ajula Posted July 18, 2011 Posted July 18, 2011 Robi do maratonu jeszcze trochę czasu, wykurujesz się i dasz radę :thumbs: Lady jest cudowna, śliczna panienka fajnie, że razem biegacie, przynajmniej pozbywa sie nadwyżek energii! Quote
Ajula Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 widziałam Lady w sobotę, jest teraz na wakacjach u Birki Lady wygląda cudownie - zadbana, wybiegana, śliczna :loveu: i okropnie jazgotliwa! Lady i Birka po szaleństwach w ogrodzie zachciało się malutkiej spać Quote
DoPi Posted September 28, 2011 Posted September 28, 2011 Panie Robercie , bardzo dziękuję za informacje i zdjęcia. Normalnie aż trudno uwierzyć , że ona tak wyrosła. A łapy długaśne strasznie. No cudo moje kochane. Quote
Robi Posted September 28, 2011 Posted September 28, 2011 Oj tak, rośnie jak na drożdżach. Wczoraj skończyła roczek :) Quote
Ajula Posted September 28, 2011 Posted September 28, 2011 już roczek :) gratulacje! ciekawe jak wygląda rodzeństwo Quote
Evelka Posted September 29, 2011 Posted September 29, 2011 Nasza chrześnica wyrosła na przepiękną panienkę!:) Wspaniale widzieć, że ma tak dobrze:) Quote
2411magdalenka Posted September 29, 2011 Author Posted September 29, 2011 na zaproszenie DoPi wpadam :) zgubiłam wątek i nie mogłam tu dotrzeć, ale jestem! no fotosy i "dzieciaki" cudne!!!! niemniej jednak łezki cisną się do oczu, bo wyglądają tak "Kropeckowo" [*] :( robiłam parę dni temu fotki, wrzucę też tutaj Fokę, żeby było porównanie z rodzeństwem.. niesamowite jest podobieństwo!!! sylwetki, układania uszu etc. A jeśli chodzi o długość nóg to Foka może śmiało z Lady konkurować.. a gabarytowo jest chyba szczuplejsza.. ostatnio jak kupowałam tabletkę na robalę, to młoda miała 7kg, ale jest mega szczupła, taka sarno-focza ;) ... właśnie sierścią się różni od rodzeństwa, bo ona jest taka bardzo "lśniąco-gładko-tłusta" ;) i jak mówię że ma na imię Foka, to ludzie się śmieją ;) łóżkowiec pierwsza klasa, ale na polu też uwielbia śmigać i śmiga - albo z naszą Soni, albo z psami rodziców, do których ciągle zwiewa. I uwielbia koty, ale to pewnie pamiętacie z fotek. Spróbuje coś wrzucić w najbliższym czasie! Pozdrawiamy Quote
2411magdalenka Posted October 14, 2011 Author Posted October 14, 2011 Foka długonoga Foka killer : i wreszcie - Foka w swoim naturalnym środowisku (kanapa-spanie-kot-kocyk-ciepełko-luz) 1 Quote
Recommended Posts