wojtuś Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 To są cuda, prawdziwe cuda:loveu: :loveu: DoPi, Sailor - czasami brak słow, jesteście wspaniali :loveu: Quote
sailor Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 Czas się odezwać... Tak jak zostało nadmienione śpię sobie co raz częściej z maluchami...a w zasadzie to czuwam(groźba zgniecenia) bo o spaniu nie ma już wtedy mowy. Najlepiej się im śpi nie na samym łóżku ale pod kołderką:D Mamy jednego wyjątkowego żarłoczka (czyt. Grosik), wczoraj w momencie kiedy Daga zadecydowała o zakończeniu pory karmienia wstała...w tym momencie "odpadły" od niej wszystkie juniorki... pozostał jeden wytrwały zawodnik... dyndał by tak długo gdyby nie to, że mamusia rozpoczeła wychodzenie z legowiska i mały odpadł w momencie kiedy wpadł na burtę klatki. W tym momencie wszystkie pieski już śpią. Ale czy wszystkie? Nie, jeden jedyny Grosik trwa niestrudzenie na straży poziomu zapełnienia swojego brzuszka i dalej nie daje mamuśce spokoju.:) Quote
DoPi Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 dziekuję Paoiii za zdjątka rodzinki, a Ricie60 za wrzucenie na teriery, mamy drugie imionka dla maluchów nadane przez Kasie moja koleżankę z pracy i 28 zł. Paoiii prosze się zająć socjalizacją swojego Grosika . Nie dość, że wypycha siostry od mleka mamusi w bezczelny sposób taranując je i odpychając mordką , bo najwiekszy ( zero ogłady dżentelmeńskiej) , to jeszcze nie lubi toalety . Jak mamusia go myje, to się wygina i robi takie miny , że boki zrywać. Quote
paoiii Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 DoPi napisał(a):dziekuję Paoiii za zdjątka rodzinki, a Ricie60 za wrzucenie na teriery, mamy drugie imionka dla maluchów nadane przez Kasie moja koleżankę z pracy i 28 zł. Paoiii prosze się zająć socjalizacją swojego Grosika . Nie dość, że wypycha siostry od mleka mamusi w bezczelny sposób taranując je i odpychając mordką , bo najwiekszy ( zero ogłady dżentelmeńskiej) , to jeszcze nie lubi toalety . Jak mamusia go myje, to się wygina i robi takie miny , że boki zrywać. OOOO z miłą chęcią aczkolwiek wiąże się to z tym ze bede musiała was nawiedzać :D a czy tego chcecie to nie wiem :P? Quote
rita60 Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 DoPi napisał(a):dziekuję Paoiii za zdjątka rodzinki, a Ricie60 za wrzucenie na teriery, mamy drugie imionka dla maluchów nadane przez Kasie moja koleżankę z pracy i 28 zł. Paoiii prosze się zająć socjalizacją swojego Grosika . Nie dość, że wypycha siostry od mleka mamusi w bezczelny sposób taranując je i odpychając mordką , bo najwiekszy ( zero ogłady dżentelmeńskiej) , to jeszcze nie lubi toalety . Jak mamusia go myje, to się wygina i robi takie miny , że boki zrywać. To może nazwac go Esteta:evil_lol: Quote
paoiii Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 a tu chrzesniaczek łobuz! tak maltretuje mamusie View My Video Quote
malawaszka Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 Rita60 na terierkowo wrzuciłaś? ależ są śliczne :loveu: Quote
paoiii Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 czekam z niecierpliwością na jakies "njusy" z rodzinnego zycia Dagi i jej dzieci :D!! Quote
DoPi Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 Były dzisiaj dziewczyny Amiga i Agamika. Zrobiły zdjęcia to może wrzucą, bo ja nie posiadam aparatu czynnego.Maluchy coraz fajniejsze, aczolwie do normalnego ruchu im daleko (chyba, ale ja się nie znam). Coca dzisiaj podpierając się na braciszku stała na tylnych łapach. A Sailor dzisiaj mnie rośmieszył, bo poszłam rano z suniąna spacer i obudziłam go,żeby ja wrócę wyszedł z druga sunią. no i co? wracam, a mój syn wyskauje z łóża nieprzytomny , prawie z zamnietymi oczamii informuje, że musiał zając sie Grosikiem, bo tak strasznie piszczał, że musiał wziąc go pod kołdrę. Tylko nie zauważył, że Grosik śpi smacznie u siebie( no chyba, że sam zszedł od Łuasza do siebie;) Quote
paoiii Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 oo to super zaraz dopadne Age i bede meczyc o zdjecia :), a Grosik to cwaniaczek moze sam sobie zszedł:evil_lol: niedługo ja wam zafunduje kolejne odwiedziny tym razem z łakimis smakolykami dla mamy zeby nie było ze maluchy mnie wylko interesują :oops: Quote
DoPi Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 Można bez smaołyów, bo jak ażdy odwiedzający przyniesie smakołyi, to moje sunie będą się toczyć. Dziewczyny też przyniosły. Nie dość , że dla psiaków to jeszcze dla mnie, a ja duuuuża jestem (masakra) Quote
paoiii Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 [quote name='DoPi']Można bez smaołyów, bo jak ażdy odwiedzający przyniesie smakołyi, to moje sunie będą się toczyć. Dziewczyny też przyniosły. Nie dość , że dla psiaków to jeszcze dla mnie, a ja duuuuża jestem (masakra)[/QUOTE] aj tam aj tam! cos sie człowiekowi od zycia nalezy smakoływków równiez :eviltong::evil_lol: dam znac jak bede sie zbierac odwiedzic was oraz szkolić grosika:evil_lol::evil_lol::oops: Quote
rita60 Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 [quote name='malawaszka']Rita60 na terierkowo wrzuciłaś? ależ są śliczne :loveu:[/QUOTE] I owszem cioteczko...... Quote
DoPi Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 Rito60 zapraszam na ogladanie min Grosika, spokojnie mozna go nazwać Estetą.A dziewczynu były świadkiem jak "rył" pod siostrami żeby sie dostac do najlepszego cycora. tak, że Paoiii bedziesz miec dużo pracy z wychowaniem. Dziewczynki są grzeczne jak to na dziewczynki przystało. Quote
malawaszka Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 [quote name='rita60']I owszem cioteczko......[/QUOTE] i znowu przezywają :watpliwy: Quote
agamika Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 byłam ale szczeniaków żadnych to ja nie widziałam, szczuroświnie tylko sie czołgały jakieś:eviltong::evil_lol: - nawet ugryźć porządnie to to nie potrafi , i cudowna milusińska buziaczkowa sunie biała w łaty :loveu:, A dziewczynu były świadkiem jak "rył" pod siostrami żeby sie dostac do najlepszego cycora. a przepraszam bardzo ale ta morświnka mała spała dżentelmeńsko pozwalając siostrom wpierw wypić co nieco Quote
AMIGA Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 To prawda, tak nadają na rodzynka, a on przecież musiał być specjalnie obudzony, żeby siostry mu wszystkiego nie wycyckały. Nasze zdjęcia się pewnie nie za bardzo różnią od tych od paoiii, bo maluchy właściwie robią wciąż to samo, no ale skoro się rozeszło. że są nowe zdjęcia, to niech bedzie Quote
rita60 Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 Cudne te kluchy......a te rozowe pycholki i łapiatka,sama słodycz:lol: Quote
2411magdalenka Posted October 8, 2010 Author Posted October 8, 2010 te zdjęcia są zupełnie inne! nowe ujęcia, inny kąt padania światła i w ogóle... myślę Amigo, że wiele osób uszczęśliwiłaś wrzucając takie cudne fotosy... mnie na pewno:) maluchy są do zacałowania i do zjedzenia ;) zakochana jestem totalnie i w dzieciaczkach i w Dadze! Quote
Recommended Posts