Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

DoPi, sailor - jesteście wspaniali!!! Normalnie klonować takich ludzi ;)
Mamusia to foksterier krótkowłosy jak nic, tyle że jak tatuś NN to dzieciaki nie wiadomo jakie wyrosną. W każdym razie są śliczne i najważniejsze że cała rodzinka bezpieczna.

Posted

Musze sie jednak wyprowadzić:razz:. Moja obecność w domu sprawia, że sunie sie nie kochają. Jak mnie nie ma jest ok. Chodzą po domciu koło siebie i nic. Szantusi nie chce narażać na stres, więc zamykam się z nia w jednym pokoju a Sailor z sunia w drugim.
No bo co byście zrobiły. Zajechaliśmy z Sailorem po otzrymaniu informacji zobaczyć a tu sunia śliczna ciężarna leży na podjeździe betonowym pod ogrodzeniem. Podchodzi z uszkami położonymi po sobie i niesmiało machając ogonkiem. No to wzięłam, bo przecież serce pękało. No i nie zdązyłam ze sterylką aborcyjną. A wybaczcie , jak zobaczylismy te maluchy to nie miałam serca ich uspić. No nie dam rady.
A teraz info aktualne.
Łukasz z racji klasy maturalnej trochę jest ograniczony czasowo więc napiszę za niego. Wczoraj sunia przyniosła mu w pysku pod kołdrę jedna maluszkę. Martwilismy się, że może coś się dzieje więc obserwowalismy. Jednak chyba było jej po prostu zimno( choc w pokoju 24 stopnie), bo jest najmniejsza. Obserwowalismy, czy radzi sobie przy jedzonku, ale sobie radzi. Jak znajda się imionka to będę referowac, żebyście wiedziały na jakim etapie są. Na razie to sunia z kropką na łebku próbowała wstać na łapki , a potem pac na boczek, koleś jest najwiekszy i moim zdaniem najbardziej łaciaty, Sunieczka ze strzałką na łebku jest ciut mniejsza, ale też nie daje sobie w kasze dmuchać. Wczoraj wepchnęła sie pod kolesia żeby doptrzec do mleczka mamusi. A Coca Amigi jest chyba najładniejsza, ale czas pokaże, bo tatuś NN.;)

Posted

wypraszam sobię, że to Coca jest najładniejsza ;P i Amigowa??? naprawdę? ds na horyzoncie? ;)

superaśna relacja, czekam na więcej... i gdybyś DoPi czegoś potrzebowała to jestem na każde skinienie!

rewelka z tym zaniesieniem malucha pod kołdrę.... mamusia rulez :)

Posted

Weszka zapraszam. Masz dobrą rękę, bo jak wiesz Baca znalazł dom po wklejeniu Twoich zdjęć. Teraz muszę na razie rozgonić towarzystwo w postaci Paoiii i Sailora, bo siedzą przy maluchach. Może jednak poświęciliby trochę czasu nauce(licealiści!!!). Ja zostałam wykopana do drugiego pokoju z Szantusią.
Madguś, Coca Amigi , bo nadała jej imię.
więcej za chwilę

Posted

Hej no jak to wykopana??:mad: :D To tylko szanta się darła troszke.. :eviltong: Maluchy są przesłodkie, żadnemu wraz z mamą nie umniejszając uroku ja jestem zakochana po uszy w GROSIKU:loveu::loveu::loveu: moim chrześniaczku, głodomur jeden!
Zaraz wkleje zdjęcia i zdam dokładniejszą relacje. A DoPi wraz z Sailorem są niesamowici ze wzieli całą gromadke, chwała wam za to!

Posted

DoPi napisał(a):
Weszka zapraszam. Masz dobrą rękę, bo jak wiesz Baca znalazł dom po wklejeniu Twoich zdjęć.

Myśle ze to dobry pomysł, niestety moje aparaty (cyfrówki jakies takieś) nie dają rady nie łapią ostropsci itd tzn zdjecia są, ale tu faktycznie przydałyby sie porządne zdjecia :)

Posted

Paula , tylo prosze sie przez przypadek nie obrażać. Bardzo Ci dziękuję za odwiedziny i zapraszam kiedy chcesz (oszywiście jak sie przygotujesz do szoły, bo marzy mi się znajomy weterynarz). Jestesmy rodziną przyjazną. Czekamy na ciotki i wujów, stryjenki i stryjów:))
Dzisiaj ponoć Sailor miał pod kołdrą 2 szczeniori i mamusie. Chyba się z nim zamienie w nocy , bo rano był dość nieprztomny z niewyspania(trudno się śpi ze szczeniakami pod kołdrą hihi).
Poaiii czekamy na zdjęcia z dzisiejszej sesji.

Posted

DoPi napisał(a):
sudne sa , prawda?? a ładna obróżkę Sailor wybrał Dagusi??

noo obrozka pierwsza klasa:)
oj ja bym sie bala,na bank bym zagniotla maluchy...wiem co czasem moj kot przechodzi w nocy;)

Posted

Najcudowniejsze... każdego bym zacałowała i też bym się z Sailorem zamieniła na łóżka ;)
nie mogę się doczekać soboty, a co! jak wszyscy jeżdżą do DoPi to ja też ;) i też porobię zdjęcia ;)

obróżka super dla super suni... ekstraśne pieski, po prostu słów brak!

Posted

DoPi broń boże się nie obrażam! Wiemwiem nauka jest wazna :D, zdjecia już dodaje, a jeszcze was troche ponawiedzam bo w GROSIKU i reszcie rodzinki sie zakochałam :)

Grosik własnie:loveu::

Posted

hihihihihi... niesamowite są :) nie wiem które ładniejsze ;)

cieszę się, że DoPi i Sailor stworzyli im możliwość zdrowego rozwoju.....

DoPi a jak tam "nie zakochiwanie" się w Dadze? myślę że mamusia zalazła Ci już trochę za skórę....