Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

kolejna porcja zdjątek od Groszka . Mały ma sie wybornie. Rodzina muzyczna nauczyła go spiewać i teraz spiewa razem z nimi:crazyeye:

Dawid z Goliatem:evil_lol:

• 4 months later...
Posted

Witam wszytkich po dłuższej przerwie :)

W sumie to Lady zafundowała mi trochę czasu na zamieszczenie aktualnych fotek.
Przygotowuję sie do poznanskiego maratonu, oczywiscie z Lady. Biegamy cztery razy w tygodniu i czasami pauzuje na wybiegu, gdzie Lady szaleje z innymi psiakami. W ubiegłym tygodniu goniące Lady psy mało mnie nie stratowały :) , a rosły doberman wręcz mnie zdmuchnął z trawnika. Wszyscy byli pewni, że noga złamana w kolanie tak chrupło :angryy:. Ostatecznie skończyło się na wizycie na pogotowiu i mocnym urazie.
Jutro idę do pracy, jakoś pokuśtykam , tylko gorzej z biegami :placz:

Załączam kilka fotek

Posted

Robi do maratonu jeszcze trochę czasu, wykurujesz się i dasz radę :thumbs:
Lady jest cudowna, śliczna panienka
fajnie, że razem biegacie, przynajmniej pozbywa sie nadwyżek energii!

• 1 month later...
Posted

widziałam Lady w sobotę, jest teraz na wakacjach u Birki
Lady wygląda cudownie - zadbana, wybiegana, śliczna :loveu:
i okropnie jazgotliwa!

Lady i Birka

po szaleństwach w ogrodzie zachciało się malutkiej spać

• 1 month later...
Posted

Panie Robercie , bardzo dziękuję za informacje i zdjęcia. Normalnie aż trudno uwierzyć , że ona tak wyrosła. A łapy długaśne strasznie. No cudo moje kochane.

Posted

na zaproszenie DoPi wpadam :) zgubiłam wątek i nie mogłam tu dotrzeć, ale jestem!

no fotosy i "dzieciaki" cudne!!!!
niemniej jednak łezki cisną się do oczu, bo wyglądają tak "Kropeckowo"
[*] :(

robiłam parę dni temu fotki, wrzucę też tutaj Fokę, żeby było porównanie z rodzeństwem..
niesamowite jest podobieństwo!!! sylwetki, układania uszu etc. A jeśli chodzi o długość nóg to Foka może śmiało z Lady konkurować.. a gabarytowo jest chyba szczuplejsza.. ostatnio jak kupowałam tabletkę na robalę, to młoda miała 7kg, ale jest mega szczupła, taka sarno-focza ;)
... właśnie sierścią się różni od rodzeństwa, bo ona jest taka bardzo "lśniąco-gładko-tłusta" ;) i jak mówię że ma na imię Foka, to ludzie się śmieją ;) łóżkowiec pierwsza klasa, ale na polu też uwielbia śmigać i śmiga - albo z naszą Soni, albo z psami rodziców, do których ciągle zwiewa.
I uwielbia koty, ale to pewnie pamiętacie z fotek. Spróbuje coś wrzucić w najbliższym czasie!
Pozdrawiamy

• 3 weeks later...