Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Moja bestia ma 10 miesięcy, jest aktywnym szczuplusieńkim (żeby nie powiedzieć chudym-widac jej żebra) psem. Jaką karmę dla bardzo aktywnego i małego (30 cm) teriera? Na rynku jest mnóstwo karm, tylko która będzie dobra?:shake:

Posted

Żeby nie było że psa głodze- do dyspozycji ma tyle karmy ile chce zjeść tylko że spala to wszystko- w zime ciut przytyła a od kiedy zrobiło sięcieplej i Su dużo biega znowu schudła. Teraz jemy purinę i jest ok, ale chce ją zmienić na wyższą energetycznie.

Posted

Jerrinho napisał(a):
W końcu po to jest zrobione forum. A co do Biomila to u mnie w mieścinie nigdzie go nie moge dostać. :bluepaw:

Bo to tylko w niektórych sklepach.Jest na telefon,a cena jak sklepowa albo i mniejsza.

Posted

puli napisał(a):
Bo to tylko w niektórych sklepach.Jest na telefon,a cena jak sklepowa albo i mniejsza.

W sklepie można kupić karme na wage a na telefon to raczej nie:shake: a żeby kupić większa partie tej karmy to musiał bym sprawdzić czy mojemu psu będzie smakować. :bluepaw:

Posted

[quote name='Jerrinho']W sklepie można kupić karme na wage a na telefon to raczej nie:shake: a żeby kupić większa partie tej karmy to musiał bym sprawdzić czy mojemu psu będzie smakować. :bluepaw:

Upominaj sie zawsze o próbki.Czy w sklepie,czy na telefon.To na wagę często bywa zwietrzałe,albo przeterminowane (mimo,że często na worku data aktualna,ale Polak potrafi...).
http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=15030

Posted

[quote name='puli']Upominaj sie zawsze o próbki.Czy w sklepie,czy na telefon.To na wagę często bywa zwietrzałe,albo przeterminowane (mimo,że często na worku data aktualna,ale Polak potrafi...).
http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=15030
Napisałem do nich e-maila, żeby przysłali mi próbki oni odpisali, że oczywiscie wyślą. Czekam już ponad miesiąc na te próbki.:shake: A co do tego przeterminowanego jedzenia to mam taki sprawdzony sklep gdzie mam pewność, że jedzenie jest świeże. :bluepaw:

Posted

Ja z kazdej wystawy wracam z workiem próbek.Wyłudzam bezwzględnie i dlatego pewnie dla Ciebie zabrakło :eviltong: .Burki jedza normalną michę a próbki służą jako łapówy