Bodziulka Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 ja myślę, że by się zmieścił ;) tylko trzeba wizualnie mieszkanko powiększyć :evil_lol: Quote
terra Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 Aniu14p, nie wiem dlaczego ludzie, wydawać by się mogło światli, czasem mówią i robią rzeczy, z których dziecko by się śmiało. My dorośli z czasem zatracamy zdolność patrzenia na rzeczywistość sercem, że o empatii nie wspomnę. W obecnym, skrajnie materialistycznym świecie nie ma czasu i ochoty (u dużej cześci społeczeństwa) na zadumę czy refleksję. A wpomnianym przez Ciebie ludziom, może sie zdaje, że będą żyli wiecznie? Nie wiem. Tak myślę, że to nie są ludzie Liska. To ktoś inny jest mu przeznaczony. Wierzę w to! Lisku do góry, szukamy domku! Quote
ania14p Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 Masz rację, dla Liska to trzeba mieć sporo energii, ostatnio jak mi się uwolnił z za dużej obroży to można było boki zrywać ze śmiechu jak stara, zdenerwowana i ostro puszysta ciotka goniła za maluszkiem, ale przyszedł i już na rączkach doturlaliśmy się do boksu :evil_lol: , a co tam, kurtkę zawsze można wyprać! Quote
Bodziulka Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 Głosujcie na Azorka i na karmę dla Lisia ;)http://www.forum.molosy.pl/showthread.php?t=6193 Quote
terra Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 Aniu, Lisek pewnie wyszedł z założenia, że ruch to zdrowie, jego i kochanej cioteczki.;) Quote
ania14p Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 Dla Liska ruch jest niezbędny, dla ciotki też, ale możliwości mam mniejsze:evil_lol: ! Quote
terra Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 Lisek chętnie pohasa z własnym człowiekiem. Quote
Marka Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 Lisek na nowo mnie wczoraj zadziwł - tak jak zadziwia mnie za każdym razem, kiedy pojawiam się w schronisku - bo on mimo całego swojego schroniskowego nieszczęścia ma tyle dobrodusznej pogody ducha w sobie. To najwdzięczniejszy psiak, jakiego w życiu widziałam :loveu: Quote
Lucilla Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 eurydyka napisał(a):nikt nie zauwaza Liska, a to taki fajowy psiak lisek jest łagodny siedzial z moja sunia w jednym boksie .mozna go polecic:wink: :scared: :painting: Quote
terra Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 Grzeczny Lisek czeka na swojego człowieka! Quote
Lucilla Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 eurydyka napisał(a):nikt nie zauwaza Liska, a to taki fajowy psiak lisek jest słodki miiszkalw boksie z moja sunia:multi: :wink: :scared: :painting: Quote
ania14p Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 Tak, Lisek jest zgodny, serdeczny, pogodny no już nie wiem co pisać - sama słodycz! Quote
Bodziulka Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 Taki cukiereczek owinięty w sierściuchowy papierek ;) Quote
terra Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 Lisek, posiadający same zalety, chce do domu! Quote
ania14p Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 Jako, że moje psy nie znoszą kąpieli, ani czesania, ani żadnych zabiegów upiększaniących, to proszę żeby ktoś z większym autorytetem przytulił wreszcie Liseczka, to jest piękny i mądry piesek, piesek, który czeka i potrafi pokochać na zawsze, Lisek jeast absolutnie cudowny (nie to co moje egoistyczne zarazy - sztuk 4, bo w bloku, w centrum Warszawy, więcej nie dam rady przytulić, szczególnie, że mam negatywnie nastawionych sąsiadów) Quote
agat21 Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 Zauważcie Liska!!! On na to tak zasługuje!! Quote
Lucilla Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 [quote name='Ania-Sonia']Oto Lisek :multi: :loveu: :loveu: Lisek mieszka w sochaczewskim schronisku „Azorek”. Od paru lat. Jakoś nikt się na nim jeszcze nie poznał… Jest niewielkiego wzrostu, a wyglądem przypomina owczarka szetlandzkiego. Moim zdaniem jest prześlicznym psem :loveu: Ale to co w Lisku najfajniejsze to charakter – to wesoły i żywy (ma temperamencik młodzieńca, ale takiego kulturalnego ;) ), pogodny i bardzo bystry psiak. Łagodny w stosunku do innych psów, bardzo przyjacielski i czuły dla ludzi. Przebywanie z Liskiem i wyprowadzanie go na spacery to ogromna przyjemność nie tylko dla psa, ale i wolontariuszy :lol: Lisek po prostu uwielbia towarzystwo człowieka i niezwykle wdzięcznie to okazuje. Reaguje za każdy gest i słowo skierowane w jego kierunku. Lisek ma już kilka latek (ok.4-5), z czego większość spędził w schronisku :-( W zeszłym roku został zaatakowany i dotkliwie pogryziony przez innego psa. Teraz przebywa w najsympatyczniejszym boksie pod wiatą wraz z dwiema uroczymi panienkami – Muszką i Minią. Dziewczynki mają już swój wątek, teraz pora na Liska :lol: Może dzięki dogomanii Lisek nie podzieli losu innego słynnego dogomaniackiego Liska, który na wyzwolenie od schroniskowej egzystencji musiał czekać 20 lat. Jeśli chciałbyś dać szansę Liskowi - zadzwoń 0-507 920 043 lub napisz do: psiapoczta@poczta.fm [/quote do gory lisek pros o domek:ghost_2: Quote
ania14p Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 Podnoszę Liseczka, to taki cudny psiaczek i tak bardzo tęskni za normalnym życiem! Quote
Marka Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 w tym cytowanym tekście powyżej jest mój nieczynny mail (psiapoczta) - aktualny to: dogomarka@gazeta.pl Quote
Ania-Sonia Posted January 19, 2007 Author Posted January 19, 2007 [quote name='Marka']w tym cytowanym tekście powyżej jest mój nieczynny mail (psiapoczta) - aktualny to: dogomarka@gazeta.pl Jasne! Już zmieniam adres! ;) Quote
Recommended Posts