Bodziulka Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 Lisiu był dziś na spacerku, trochę się na Bolka pozłościł, trochę do fotek popozował, a poza tym po staremu ;) Quote
Ania-Sonia Posted December 30, 2006 Author Posted December 30, 2006 Bodziulka napisał(a):Lisiu był dziś na spacerku, trochę się na Bolka pozłościł, trochę do fotek popozował, a poza tym po staremu ;) No i ładną koopkę zrobił, w przeciwieńtwie do naszych podopiecznych :evil_lol: Quote
Bodziulka Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 tak, ładnego "Mikołaja" postawił :evil_lol: Quote
Bodziulka Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 i foteczki z dzisiejszego spaceru z Kamą ;) ruchliwe stworzonka ;) Quote
ania14p Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 Na wszelki wypadeka zamieściłam dwa profile Liseczka, zawsze dobrze wybrać lepszy do paszportu. Lisek miał dwie przygody związane ze spacerkiem (moja wina), bo zabrałam dwie obroże, jedna była za mała, a druga za duża, więc poszliśmy w tej dużej i Lisio wyskoczył z obróżki raz na placu i podbiegł do pieska na łańcuchu, ale stwierdziwszy, że to nie jest dobry kolega wrócił do mnie. Drugi raz wyskoczył z obróżki przed bramą schroniska i musiałam nieżle się za nim nabiegać, bo poszedł sprawdzić wszystkie zapachy, o których zapomniał na spacerku, ale dał się złapać i jeśli tylko ktoś będzie z nim regularnie wychodził, to szybko się nauczy posłuszeństwa, Lisek naprawdę nie jest głuptasem, on ma spory potencjał, a że nie koniecznie reaguje na swoje imię, to nic dziwnego, niezbyt często je słyszy! Quote
terra Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 Kochany Lisiurek, grzeczny i posłuszny psiak. Quote
ania14p Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 Posłuszny, to on jeszcze nie jest, bo po prostu nikt go nie nauczył, ale to zdolna bestia, a jak będzie wyprany i wyczesany, to może iść na wystawę, uszlachetnionych rasowców! Quote
terra Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 Nie szkodzi, nauczy się mądrala jedna, zdolny jest.:cool1: A rzeczywiście jak się go odszykuje to spokojnie może konkurować z rasowcami. Zatem LISEK do wzięcia, komu, komu... Quote
terra Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 Sochaczewski Lisek czeka na swój własny domek. Quote
Ulaa Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 E tam, on lepszy od rasowców bo JEDYNY taki :happy1: Quote
ania14p Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 To naprawdę i ładny i sprytny piesek i tak bardzo spragniony miłości i wolności - pocieszka taka! Quote
terra Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 Lisku, Lisku pięknotku, upoluj nareszcie swojego człowieka! Quote
Bodziulka Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 U Liska bez zmian... nada czeka na człowieka Quote
terra Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 Sochaczewski Lisek poluje na własnego człowieka. Lisku do dzieła! Quote
ania14p Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 Lisio, pragnie przytulić się do swojego człowieka i iść na spacerek i bardzo kochać i być kochanym i ..........:eviltong: Quote
ania14p Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 Terro, nie potrafię zrozumieć, dlaczego starsi, podobno mądrzy ludzie, nie chcą przygarnąć psa w sile wieku, Lisek jest śliczny, wcale nie stary, wręcz -przeciwnie, radosny, mądry i ma szansę wiele się nauczyć, bo on chce, kochajmy Liska! Quote
Ania-Sonia Posted January 10, 2007 Author Posted January 10, 2007 ania14p napisał(a): kochajmy Liska! Ja go kocham :oops: Quote
ania14p Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 Kochasz, ale domu z wybiegiem dla psiaków nie budujesz, a u Ciebie trzeci pies może już się nie zmieścić, niestety :shake: . Quote
Recommended Posts