Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 494
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Bodziulka napisał(a):
Lisiu był dziś na spacerku, trochę się na Bolka pozłościł, trochę do fotek popozował, a poza tym po staremu ;)

No i ładną koopkę zrobił, w przeciwieńtwie do naszych podopiecznych :evil_lol:

Posted

Na wszelki wypadeka zamieściłam dwa profile Liseczka, zawsze dobrze wybrać lepszy do paszportu. Lisek miał dwie przygody związane ze spacerkiem (moja wina), bo zabrałam dwie obroże, jedna była za mała, a druga za duża, więc poszliśmy w tej dużej i Lisio wyskoczył z obróżki raz na placu i podbiegł do pieska na łańcuchu, ale stwierdziwszy, że to nie jest dobry kolega wrócił do mnie. Drugi raz wyskoczył z obróżki przed bramą schroniska i musiałam nieżle się za nim nabiegać, bo poszedł sprawdzić wszystkie zapachy, o których zapomniał na spacerku, ale dał się złapać i jeśli tylko ktoś będzie z nim regularnie wychodził, to szybko się nauczy posłuszeństwa, Lisek naprawdę nie jest głuptasem, on ma spory potencjał, a że nie koniecznie reaguje na swoje imię, to nic dziwnego, niezbyt często je słyszy!

Posted

Posłuszny, to on jeszcze nie jest, bo po prostu nikt go nie nauczył, ale to zdolna bestia, a jak będzie wyprany i wyczesany, to może iść na wystawę, uszlachetnionych rasowców!

Posted

Nie szkodzi, nauczy się mądrala jedna, zdolny jest.:cool1:
A rzeczywiście jak się go odszykuje to spokojnie może konkurować z rasowcami.
Zatem LISEK do wzięcia, komu, komu...

Posted

Terro, nie potrafię zrozumieć, dlaczego starsi, podobno mądrzy ludzie, nie chcą przygarnąć psa w sile wieku, Lisek jest śliczny, wcale nie stary, wręcz -przeciwnie, radosny, mądry i ma szansę wiele się nauczyć, bo on chce, kochajmy Liska!