alispo1 Posted December 1, 2006 Posted December 1, 2006 hopla hopla,taka pieknosc czeka??ojoj mam sentyment do takich liskow po moim s.p.sheltie:-( Quote
Ulaa Posted December 1, 2006 Posted December 1, 2006 A gdyby tak wrzucić go na strony adopcyjne collie/sheltie? Ma umaszczenie i uszka jak kolak :cool3: Quote
ania14p Posted December 1, 2006 Posted December 1, 2006 Od dawna, myślę o Lisku, zresztą wszystkie o tym wiemy, to cudowny pies, proszę o dla dom dla niego, bo albo jest za duży, albo za mały , albo nie pasuje do wystroju wnętrz, a to po prostu cudowny, radosny piesek jest - mój Liseczek kochany! Gdyby nie dwa psy i dwa koty i mieszkanie w centrum Warszawy i wrogo nastawieni sąsiedzi to i on byłby mój, już nie wiem jak tego pięknego i mądrego chłopaka Wam polecić! Lisek jest cudowny i bardzo czeka na swój własny dom!!!!! Quote
ania14p Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 Dziękuję dziewczyny za pomoc w promocji Liseczka, ja mam przez niego doła i zaczęłam się bać zaglądania na jego wątek :-( , tak bardzo chciałabym żeby wreszcie ktoś go docenił! Quote
agat21 Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 Ania, wiem, że to zabrzmi banalnie i głupio, ale nie można przestać wierzyć, że wreszcie dla kogoś nie będzie ani za duży ani za mały ani zbyt brązowy ani zbyt psiowy ani..... Będzie po prostu tym jedynym. Quote
ania14p Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 Wierzę, ale tak długo to trwa i kompletnie nic się nie dzieje :placz: ! Quote
agat21 Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 Lisiątko, gdzie TWÓJ CZŁOWIEK??????? :-( Quote
Ania-Sonia Posted December 5, 2006 Author Posted December 5, 2006 Dałam do GW nowy tekst ogłoszenia. Może przyniesie mu więcej szczęścia. Quote
ania14p Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 Aniu- S, pracuję nad jedną Panią, nie jest oczywiście łatwo, ale........., spróbować trzeba, ona jest starszą sobą, ale ma zaplecze, więc walczę, może znajdzie się ktoś zdrowszy i silniejszy, bo Lisek to piesek temperamentny i opowieści o jego dojrzałym wieku napewno mu nie pomagają (jak mówi Marka), ale czy Allegro nie mogłoby pomóc, z Luką jest też taki problem, może spotkamy się i nauczymy się jak to jest z tym Allegro?! Quote
Ania-Sonia Posted December 6, 2006 Author Posted December 6, 2006 Musimy się razem nauczyć tego allegro, tylko to chyba dopiero po Nowym Roku. Na razie maleństwa ciągle bez domu :-( Quote
ania14p Posted December 6, 2006 Posted December 6, 2006 Świetnie, zrobimy sobie we dwie sesję naukową po Nowym Roku (mnie też dopadła bardzo pilna praca, a oczka już nie te :cool3: ), a może Lisek w międzyczasie jakiegoś psikusa nam zrobi, tak jak Wierulka, miałybyśmy radochę na Święta, nie sądzisz?! Quote
oktawia6 Posted December 6, 2006 Posted December 6, 2006 Lisku-Toja koleżnka Mini ma domek;) może i tobie się poszczęści. on jest takim fajnym pieskiem-bardzo chce za wszelką cenę "dopchać" SIĘ DO CZŁOWIEKA_TĘSKNI ZA DOMEM:-( na zdjęciach wydaje się większy w realu jest o połowę mniejszy! Quote
ania14p Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 Lisku, dzisiaj już dwa domy próbowałam zastraszyć, ale nie wyszło, przepraszam :oops: , ale nie zostawię Twojego tematu! Quote
ania14p Posted December 8, 2006 Posted December 8, 2006 Lisek cały czas czeka, trzeba go podnieść, zanim TZ odetnie mnie od netu (na jakieś trzy dni:cool3: ). Hopamy Liseczku! Quote
Ania-Sonia Posted December 8, 2006 Author Posted December 8, 2006 ania14p napisał(a):Lisku, dzisiaj już dwa domy próbowałam zastraszyć, ale nie wyszło, przepraszam :oops: , ale nie zostawię Twojego tematu! No chyba Ty Aniu do zastraszania się nie bardzo nadajesz :evil_lol: :razz: Musimy wzmocnić nasze chęci, a przede wszystkim działania, żeby wyciągnąć Lisiurę i jego małą koleżankę Muszkę (i jeszcze Kamę! :placz: ) I Liputka, i oczywiście Huzara, Lukę, Aksamitki, ........................ Quote
ania14p Posted December 12, 2006 Posted December 12, 2006 Faktycznie do zastraszania się nie nadaję, zresztą moi znajomi już miejscówek nie mają :placz: , a i tutaj jak tylko zamilknę na chwilkę, to nikt o Lisku nie pamięta :mad: ! Quote
ania14p Posted December 13, 2006 Posted December 13, 2006 Lisku odwracamy pecha, trzeba się pokazywać, bo śliczny i kochany jesteś! Quote
Recommended Posts