bromkalukasz Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 Witam jestem zainteresowany pozyskaniem staffordshire ok listopada czy mozecie polecic mi odpowiedniego chodowce najlepiej na terenie mazowsza(jestem z płocka)?? Quote
Patka Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 zaglądałeś na fora bullowatych a u góry masz spis hodowli :cool3: Quote
Sebastian Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 Mazowsze niestety,pozyskać niestety,ale kupić czemu nie!:evil_lol: ...a czy jakieś hodowle już miałeś na uwadze???;) Quote
Sebastian Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 A jak to najczęściej bywa po dobrego psiaka czasem trzeba dddaaaalllleekkooo pojechać!!!:lol: Quote
Asztir Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 a ja miałam to szczęście, że miałam zaledwie godzine drogi! :cool1: ale teraz się uparłam na białą stafficzkę - ciekawe gdzie za nią pojadę :razz: ale to jeszcze daleko... Za to najbardziej zainteresowany zniknął :roll: Quote
Alojzyna Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 bromkalukasz napisał(a):Witam jestem zainteresowany pozyskaniem staffordshire ok listopada czy mozecie polecic mi odpowiedniego chodowce najlepiej na terenie mazowsza(jestem z płocka)?? A jaką rasę dokładnie masz na myśli? Quote
bongobongo Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 [quote name='Giovani']A jak to najczęściej bywa po dobrego psiaka czasem trzeba dddaaaalllleekkooo pojechać!!!:lol: Ale przyznasz chyba, że WARTO!!!!!! :eviltong: Quote
Ćwieki z Figą i Bulletem Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 polecam schroniska,tam nawet sa biale.lecz chyba nie kolor jest wazny,tylko milosc,opieka i odpowiedzialnosc.te co sie znajduja w schronisku tez ktos wziol z hodowli,ale tak wyszlo ze znalazly sie tam gdzie sa,a przeciez nie o to chodzi.bo sama mam dwa amstaffy,jeden z konkretnej hodowli,zas drugiego znalazlamw lesie przywiazanego do drzewa,wtedy mial okolo 4 miesiace,jak sie okazalo pies z rodowodem a wlesie porzucony.wiec lepiej pomoc tym bidulka co patrza zza krat.one przeciez sa takie same jak te z hodowli tylko nie maja pana.......... Quote
Paulina87 Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 bromkalukasz napisał(a):Witam jestem zainteresowany pozyskaniem staffordshire ok listopada czy mozecie polecic mi odpowiedniego chodowce najlepiej na terenie mazowsza(jestem z płocka)?? A w tym poście chodzi o amstaffa czy stafika? :roll: Quote
Sebastian Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 [quote name='bongobongo']Ale przyznasz chyba, że WARTO!!!!!! :eviltong: OJ BONGO TY o TYM TERAZ WIESZ NAJLEPIEJ:lol: jak to u mnie jest, ...CZASEM NAWET I CAAAŁĄĄĄ POLSKĘ HI HI:evil_lol: ALE JESZCZE ĆŚŚŚŚŚ...POZDROWIONKA!!! Quote
Sebastian Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 [quote name='Patka']a to jest prawda :lol: PATI "SENKJU" ZA ZROZUMIENIE HI HI! ...NO WŁAŚNIE A GDZIE TEN ZAINTERESOWANY? A MOŻE JUŻ SIĘ ROZMYŚLIŁ?:evil_lol: Quote
Recommended Posts