Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Z wielkim żalem informuję, że 25.06.2006 w nocy odszedł Darkestock Fransimo Lad, pies naszej czeskiej przyjaciółki Simony Striżovej-Francuzouvej. Był psem o wielkim sercu i wspaniałym charakterze. Był moim wielkim przyjacielem i kompanem na wystawach. Na zdjęciu jego ostatnia wystawa CACIB Brno 24.06.2006, na której zdobyliśmy CAC-a. Będzie nam go bardzo brakowało.

Posted

:-o :-o :-o

Z mojej strony wielkie współczucie , dla Ciebie Mirku i p. Simony również! To naprawdę straszne stracić psa , a jeszcze tak młodego to już w szczególności :-( ! Mogę sobie tylko wyobrazić w jakim jesteście szoku.:-o

Dlatego właśnie , jak mi Mirku wczoraj powiedziałeś o Darku , to wystraszyłam się po przyjściu do domu z powodu LADY , która zachowywała się po wystawie bardzo dziwnie .:shake: Jakby na to nie patrzeć , wystawa dla psa również jest jednak bardzo wielkim przeżyciem , a przy takiej pogodzie ...

Bardzo mi przykro !!!:shake:

Posted

Z wielkim smutkiem przyjęliśmy tą tragiczną wiadomość. Żal i smutek i niezrozumienie, że tak się stało, że odszedł. Składamy Państwu i Pani Simonie szczere wyrazy współczucia. Tym szczersze, że dzięki Państwu możemy poczuć, co to miłość i fascynacja do tej ludzkiej rasy psów. Natalia i Paweł z Lolą.

Posted

Jest mi ogromnie przykro z powodu odejścia Darkestock zwłaszcza, że w ostatnim miesiącu aż trzy krotnie konkurowaliśmy na ringu ( Nitra, Umag, Portoroż). Trudno mi uwierzyć, że nie ma go wśród nas.

Był kochanym, dzielnym psem - walczył w Słowenii na ringu do ostatnich sił pomimo ogromnego zmęczenia upałem!!!

Zachowam go na długo w swojej pamięci.