Janasz Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 Z wielkim żalem informuję, że 25.06.2006 w nocy odszedł Darkestock Fransimo Lad, pies naszej czeskiej przyjaciółki Simony Striżovej-Francuzouvej. Był psem o wielkim sercu i wspaniałym charakterze. Był moim wielkim przyjacielem i kompanem na wystawach. Na zdjęciu jego ostatnia wystawa CACIB Brno 24.06.2006, na której zdobyliśmy CAC-a. Będzie nam go bardzo brakowało. Quote
strumyk Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 Bardzo na przykro, Lindzie tez by na pewno bylo, gdyby zrozumiala, gdy jej mowilam, ze jest niestety polsierota.:-( Straszna szkoda, sliczne psisko :shake: Quote
AMFI Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 Bardzo mi przykro ....:-( Wczoraj wypatrywałam go w Krakowie... niestety nie przyjechał....:-( Quote
bongobongo Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 Słowa nic nie zmienią, ale bardzo Państwu i P.Simonie współczujemy. Taki młody pies, aż wierzyć się nie chce, że odszedł...... Quote
Janasz Posted June 26, 2006 Author Posted June 26, 2006 Bardzo Państwu dziękujemy w imieniu swoim i Simony za słowa współczucia. Jest nam bardzo, bardzo ciężko. Quote
Asztir Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 To straszne! Taki młody pies! Jest mi naprawde bardzo przykro! :( Quote
tomo Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 :-o :-o :-o Z mojej strony wielkie współczucie , dla Ciebie Mirku i p. Simony również! To naprawdę straszne stracić psa , a jeszcze tak młodego to już w szczególności :-( ! Mogę sobie tylko wyobrazić w jakim jesteście szoku.:-o Dlatego właśnie , jak mi Mirku wczoraj powiedziałeś o Darku , to wystraszyłam się po przyjściu do domu z powodu LADY , która zachowywała się po wystawie bardzo dziwnie .:shake: Jakby na to nie patrzeć , wystawa dla psa również jest jednak bardzo wielkim przeżyciem , a przy takiej pogodzie ... Bardzo mi przykro !!!:shake: Quote
Carbonara Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 Bardzo nam przykro, taki młody piesio....szok Quote
Marta Chmielewska Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 Bardzo mi przykro, taki młody pies...:shake: Czy można wiedzieć, co stało się przyczyną tak nagłego odejścia? Quote
Alicja Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 Tak bardzo przykro i żal :-(....tym bardziej ze sama straciłam psa w młodym wieku / 4l./....trudno się z takim odejściem pogodzić :-( Quote
Alojzyna Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 Szczere wyrazy wspólczucia. Tym bardziej, że ta śmierć była taka nieoczekiwana.:lookarou: :bigcry: Quote
jak.pies.z.kotem Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 Z wielkim smutkiem przyjęliśmy tą tragiczną wiadomość. Żal i smutek i niezrozumienie, że tak się stało, że odszedł. Składamy Państwu i Pani Simonie szczere wyrazy współczucia. Tym szczersze, że dzięki Państwu możemy poczuć, co to miłość i fascynacja do tej ludzkiej rasy psów. Natalia i Paweł z Lolą. Quote
Steffano Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 Jest mi ogromnie przykro z powodu odejścia Darkestock zwłaszcza, że w ostatnim miesiącu aż trzy krotnie konkurowaliśmy na ringu ( Nitra, Umag, Portoroż). Trudno mi uwierzyć, że nie ma go wśród nas. Był kochanym, dzielnym psem - walczył w Słowenii na ringu do ostatnich sił pomimo ogromnego zmęczenia upałem!!! Zachowam go na długo w swojej pamięci. Quote
Recommended Posts