pio27 Posted September 29, 2010 Posted September 29, 2010 Bruno płeć: pies wiek: 2 lata rasa: mieszaniec miasto: Zielona Góra sterylizacja: nie szczepienia: tak odrobaczenie: tak opis: Bruno to dużo, pięknie umaszczony pies. Wydaje się być groźnym, jednak jest to zdecydowanie mylne wrażenie. Tak naprawdę jest kontaktowy, otwarty, emocjonalny, szybko przywiązujący się do ludzi. A do tego uwielbia zabawy, skakanie, bieganie, aportowanie patyków i piłek. Dzięki swojej niewątpliwie wielkiej wyobraźni jest doskonałym towarzyszem człowieka, który ceni sobie spędzanie czasu ze swoim psim przyjacielem. Jest posłuszny i zdyscyplinowany. Na wybiegu jak i spacerach zachowuje się bez zarzutu i stale utrzymuje kontakt z człowiekiem. Idealny towarzysz domu jak i stróż i obrońca, bo zdecydowanie jest to pies, który będzie chronił to, co kocha. kontakt: Schronisko Dla Bezdomnych Zwierząt ul. Szwajcarska 4 65-169 Zielona Góra 784 90 88 90, (68) 323 07 66 Quote
canis_16 Posted February 11, 2011 Posted February 11, 2011 pio strona schroniska trochę nie uaktualniona z przyczyn technicznych więc niektóre psy które są w psy do adopcji mają juz swój dom Quote
Domik Posted February 12, 2011 Posted February 12, 2011 Canis, ja tylko napisałam, bo przeglądałam cały wątek lubuski, Piotr dodał to jeszcze tamtej jesieni ;) Quote
canis_16 Posted February 13, 2011 Posted February 13, 2011 aha nie zwróciłam uwagi na datę przepraszam:( Quote
Recommended Posts