Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 113
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Miś nadal radosny - aż dziw, że po tylu miesiącach w tej klateczce w szczeniakarni on nadal tak się cieszy! Spaceruje dzielnie, choć śnieg większy od Misia. Uśmiecha się tą swoją szczerbatą paszczą i woła jof jof - komu Misia?

Posted

odnowiłam Misiowi ogłoszenia
[url]http://wroclaw.gumtree.pl/c-Zwierzaki-psy-szczenieta-Maly-Mis-do-przytulania-W0QQAdIdZ247485260[/url]
[url]http://www.kupsprzedaj.pl/zwierzeta/do_adopcji/psy/showAdvert4836134.html[/url]

Posted

Ja Misia ogłaszałam roznosząc plakaty po osiedlu z takim tekstem :

Miś był szczęściarzem. Pan bardzo go kochał, dbał o niego, poświęcał mu swój czas. Niestety rozchorował się jego pan bardzo i Miś w wieku lat 18 trafił do schroniska. Początkowo pan miał nadzieje, że wypiszą go ze szpitala i odbierze przyjaciela. Niestety, dziś już wiadomo, że tak się nie stanie.
Jaki jest Miś? Jest mały, czarny, szczerbaty, bardzo mądry i śmiesznie szczeka. Uwielbiam go! Zawsze po wszystkich smutkach mnie rozbawi - szczeka na mnie "jof jof" i podskakuje. Ładnie za mną chodzi, reaguje na imię, waży może z 4 kilo i mieszka w klateczce w szczeniakarni we Wrocławskim Schronisku dla Bezdomnych Zwierząt. Ma nr schroniskowy 1313/10, 18 lat i chore nerki. Kocha się przytulać, mało je, mało zajmuje miejsca, mało z nim kłopotu - bo to taki Mały Miś. Jeśli msz trochę miejsca w fotelu, gdy czytasz gazetę lub oglądasz TV – przygarnij Misia, jemu więcej nie potrzeba.
Zadzwoń do mnie lub napisz, odpowiem na pytania :661293967 basia1244@gmail.com

Posted

Miś z Jeżykiem w śnieżnych zaspach pobrykali - Miś jest najmądrzejszym kundelkiem na świecie, oprócz inteligencji posiada też urok osobisty i bardzo wiele ciepła. Komu Misia?

Posted

A no np. dlatego że: jesienią np. Miś złapał kawałek suchego chleba dla kaczek (Miś ma 3 zębole i suchego nie pogryzie) to pobiegł do wody namoczyć! Jak utknie w zaspie, to mnie woła tak charakterystycznie i czeka, nie świruje tylko woła! nigdy mi się nie zgubił, choć wchodzę, zabieram innego psa, wychodzę - a Miś mnie pilnuje, żebym mu nie zawieruszyła się! Miś czeka na mnie, Miś rozumie, że czasem coś z innymi psami muszę, albo, że inny pies zachowuje się niegrzecznie - Miś mówię wam jest MĄDRY.

Posted

Złożyłam dzisiaj Misiowi życzenia na Święta i na Nowy Rok - pobiegaliśmy po śniegu, poślizgaliśmy się na kafelkach oblodzonych i prawie ....złamałam rękę - na szczęście prawie czyni wielka różnicę :) Miś chce do domu!