Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Od dziś Misio jest szczęściarzem pełną gębą! Dzięki akcji TOZ w renomie Miś znalazł szczęśliwy fotel na resztę swoich dni i zamieszkał na Nowym Dworze we Wrocławiu! Misiu!

Miś był szczęściarzem. Pan bardzo go kochał, dbał o niego, kupował mu specjalistyczną karmę, gdy Miś zaczął mieć problemy z nerkami i poświęcał mu masę czasu. Niestety rozchorował się jego pan bardzo i Miś w wieku lat 18 trafił do schroniska. Początkowo pan miał nadzieje, że wypiszą go ze szpitala i odbierze Misia. Niestety. dziś zadzwonił z płaczem, że Misia już nie weźmie.
Jest mały, czarny, szczerbaty, bardzo kumaty i śmiesznie szczeka. Uwielbiam go. Zawsze po tych wszystkich smutasach mnie rozbawi - szczeka na mnie "jof jof" i podskakuje - jakby mówił rusz się kobieto!.Ładnie za mną chodzi, reaguje na imię, wazy może z 4 kilo i mieszka w klateczce w szczeniakarni. Ma nr schroniskowy 1313/10, 18 lat i chore nerki. Pomóżcie mi poogłaszać Misia!! Iwa wstawi fotki.

• Replies 113
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Basia1244 napisał(a):
A może dasz się Monika namówić na ogłoszenia dla Misia ?? :) Tobie to tak sprawnie idzie! Tekst można wymodzić z pierwszego postu - albo zaraz coś machnę twórczo :)

jasne ,jutro porobie ,tylko tel do kogo pisac?

Posted

Bardzo dziękuję w imieniu Misia! Ja dziś poulotkowałam po osiedlu i w Netto i w Biedronce - może ktoś się znajdzie - w końcu ten weekend dla zwierząt świąteczny ma być! Jeszcze raz dziękuję Moniko!

Posted

W wyborczej dzisiejszej jest ogłoszenie o zaginięciu łudząco podobnego piesia do naszego Misia. Wiek 15 lat, czarny, z siwiutkim pycholem. Looknijcie dziewczyny w schronie ;)

Posted

[quote name='Korenia']W wyborczej dzisiejszej jest ogłoszenie o zaginięciu łudząco podobnego piesia do naszego Misia. Wiek 15 lat, czarny, z siwiutkim pycholem. Looknijcie dziewczyny w schronie ;)

Halo, halo, czy ktoś zauważył mój post? ;)

Posted

właśnie chciałam o tym samym napisać, niesamowicie podobny. Ten z Wyborczej ma białe okulary i białe dookoła nosa.Może jest taki w schronie.Ma 15 lat .

Posted

Przepraszam dziewczyny, ale przez 2 dni byłam poza Wro i poza internetem, więc nie widziałam ogłoszenia. Jutro spróbuję byc w schronie rano i sprawdzę - ale ten z ogłoszenia, to nie może być Misio ,bo Misio jest oddany przez umierającego właściciela :(

Posted

Dla Misia od przyjaciół :

"udostępniłam wszystkie zdjęcia i historie psiaków na facebooku. Już ludzie zaczynają "podawać dalej". Za jakiś czas odnowię te wiadomości, więc znów się pojawią jako ogłoszenia. Teraz pozostaje mieć nadzieję, że kogoś wzruszy ich los i ktoś się zdecyduje... Na pewno zawsze to jedna więcej szansa.

Nie wiem czy bez konta na facebooku będzie to widoczne, pewnie nie, ale tu jest galeria: http://www.facebook.com/profile.php?id=100000714458104#!/album.php?aid=27092&id=100000930135823 a oprócz tego każdy pies został "wysłany" jako osobne ogłoszenie. Zobaczą to ogłoszenie wszyscy, którzy są dodani do przyjaciół czyli ponad sto osób z różnych miast, większość z nich ma sporo kolejnych przyjaciół, więc mam nadzieję, że dla któregoś psiaczka okaże się to "łańcuszkiem szczęścia"..."