Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ciapek jest szary i szorstki jak dzik. Pojęcia nie mam ,dlaczego wołają na niego Ciapek? Jest szary i szorstki, ale tylko zewnętrznie, bo w środku w Ciapku siedzi przemiły stwór, który bardzo kocha ludzi. Niestety młodość chłop ma już za sobą (12 lat sobie liczy) i teraz nieco schorowany i nieco mniej sprawny siedzi w izolatce w boksie nr 8. Ma nr schroniskowy 1034/10, a na szyi nr 1210. We wrocławskim schronisku siedzi od 1 czerwca br - taki mu dzień dziecka zafundowali właściciele - fajny prezent? No i Ciapek siedzi w schronie i cała jego radość, to te spacerki z wolontariuszami - za które jest ogromnie wdzięczny. Iwa wstawi foteczki. Ustawiłam go w kolejkę do ogłoszeń - więc powinny być na dniach. Pokochasz Ciapka?

• Replies 77
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziękuję za zdjęcia - już się przydały - poszły z tekstem do prowadzącej bazarek ogłoszeniowy - teraz czekam na potwierdzenie odbioru i ogłoszenia Ciapka - niech zmyka do domu szary szorściak :)

Posted

Szkoda, że nikt do Ciapka nie zagląda :( A to taki przemiły pies... nie szczeka, nie zaczepia kolegów, łasi się, ale nie jest nachalny, uśmiecha się, jest spokojny - i ładny jest ten szary szorściak. Zajrzyjcie do Ciapka - zapraszam.

Posted

dla Ciapka od przyjaciół :

"udostępniłam wszystkie zdjęcia i historie psiaków na facebooku. Już ludzie zaczynają "podawać dalej". Za jakiś czas odnowię te wiadomości, więc znów się pojawią jako ogłoszenia. Teraz pozostaje mieć nadzieję, że kogoś wzruszy ich los i ktoś się zdecyduje... Na pewno zawsze to jedna więcej szansa.

Nie wiem czy bez konta na facebooku będzie to widoczne, pewnie nie, ale tu jest galeria: http://www.facebook.com/profile.php?id=100000714458104#!/album.php?aid=27092&id=100000930135823 a oprócz tego każdy pies został "wysłany" jako osobne ogłoszenie. Zobaczą to ogłoszenie wszyscy, którzy są dodani do przyjaciół czyli ponad sto osób z różnych miast, większość z nich ma sporo kolejnych przyjaciół, więc mam nadzieję, że dla któregoś psiaczka okaże się to "łańcuszkiem szczęścia"..."

Posted

Może nikt w to nie wierzy , ale Ciapek jest słodziak (choć są tacy!!! co twierdzą, że to okropnie brzydki pies, ale oni po prostu nie potrafią docenić Ciapulka) i dziś ładnie się uśmiechał.

Posted

NO! On jest i piękny i grzeczny! Nie zaczepia kolegów, nie hałasuje, ładnie maszeruje na smyczy, lubi trawke poskubac i tak uśmiecha się fajnie - szorstką gębą na maksa - słodziak!