Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
Posted

Dzisiaj Ruda byla z wizyta u Dominiki,Jarka no i oczywiscie u przeuroczego Goldenka ASSAMA PORTO YOU ARE SO BEAUTIFUL, niunia byla na bardzo dlugim spacerku po lesie oraz nad woda, do domku wrocila padnieta ale bardzo zadowolona. A to fotki ze spacerku
- ASSAM PORTO YOU ARE SO BEAUTIFUL

- No i gdzie te kaczki sie podzialy?

- Ale sloneczko swieci w oczka

• 1 month later...
  • 3 months later...
Posted

Moja lalunia, ktora czasowo przebywa u swojej hodowczyni, na wczorajszej wystawce w Gorzowie ( jej debiut w klasie posredniej ), wywalczyla 1 lokate i CWC, NDSwR oraz BOB-a. Dziekuje Moncia, za taka super opieke nad Akira i za wspaniale pokazanie Akirzaka
A o to kilka fotek z wystawki

Posted

Gratulacje dla Aki :) super rezultat na wystawie .Dziewczyna urosła i nabrała mięsni troszkę sie zmieniła.Śliczna suczka.No a właścicielom gratuluje wyboru suczki i hodowli bo Hodowczyni wspaniale opiekuje się Akirą tylko pozazdrościć ;) Czas szybko płynie i już zaraz Aki się wyprowadzi z kraju do krainy deszczowców w końcu do Panci :)

Posted

Dzieki Dominika za wpisik, zgadzam sie z Toba Monika jest super Hodowczynia, naprawde wiele jej zawdzieczam, po pierwsze suke o takim wspanialym charakterze ( ale to wiesz w koncu sama poznalas mojego przytulaka, "goldena w amstaffowym ciele" jak ja ty nazwalas ), po drugie opieke nad moim psem, chociaz miala swoje plany. Mam nadzieje, ze 2 miesiace szybko zleca i we wrzesniu Aki bedzie szalec juz sobie po " wichrowych wzgorzach " Irlandii.

Posted

Witajcie :)
Przeglądnęłam całą galerię, na szczęscie nie było tego duzo ;) Musze przyznać że sunia jest wspaniała, bede zaglądać częsciej :loveu:
Gratuluję wspaniałego debiutu ;)

Posted

Dziekujemy bardzo, cieszymy sie ze ci sie Akira podoba, to nie byl jej debiut wystawowy, tylko debiut w " doroslych" klasach, ja tez rowniez sie ciesze z jej wspanialego wyniku, ale to tylko i wylacznie dzieki Monice moja niunia sie tak ladnie pokazala

Posted

amstaffka1978 napisał(a):
Dziekujemy bardzo, cieszymy sie ze ci sie Akira podoba, to nie byl jej debiut wystawowy, tylko debiut w " doroslych" klasach, ja tez rowniez sie ciesze z jej wspanialego wyniku, ale to tylko i wylacznie dzieki Monice moja niunia sie tak ladnie pokazala
Ładna z niej psinka, nie przypisuj wszystkiego człowiekowi :evil_lol::evil_lol: