Ewa&Duffel Posted March 20, 2011 Posted March 20, 2011 Spóźnione życzenia wszystkiego najlepszego dla Aki ;) Quote
Culineo Posted March 20, 2011 Posted March 20, 2011 a gdzie zdjęcia mojej ulubieniecy ? :mad: :loveu::loveu: Quote
Smile of Red Witch Posted March 21, 2011 Author Posted March 21, 2011 Ania dzięki ;) Ewa bardzo dziękujemy za życzenia ;) Klaudia parę dni temu się przeprowadziliśmy więc nie mieliśmy głowy do spacerowania z aparatem ;) ale obiecuje poprawę ;) Quote
Culineo Posted March 22, 2011 Posted March 22, 2011 Smile of Red Witch napisał(a): Klaudia parę dni temu się przeprowadziliśmy więc nie mieliśmy głowy do spacerowania z aparatem ;) ale obiecuje poprawę ;) no to czekam :D Quote
zmora0 Posted March 26, 2011 Posted March 26, 2011 oo, to juz druga przeprowadzkowa osoba :D my też sie wlasnie przeprowadzamy, siedze na ziemi z klawiaturą na podlodze, a Zmora obok :D Powodzenia i szybkiego 'dojscia do siebie' po przeprowadzcce; ) Quote
ania90 Posted March 27, 2011 Posted March 27, 2011 to jakis czas na przeprowadzki na wiosne co widze:) Quote
Smile of Red Witch Posted March 29, 2011 Author Posted March 29, 2011 Netheter już na szczęście doszliśmy po przeprowadzce do ładu, suka szczęśliwa ;) ogródek ma spory ;) co chwilkę poluje na ptaki i krety ;) Quote
zmora0 Posted March 29, 2011 Posted March 29, 2011 Tylko pozazdrościć :D My też będziemy mieć ogródek, ale na ogródku podobno kompletnie 'dzikie' dzieciaki, więc o psa się trocheboję.. Quote
Culineo Posted March 29, 2011 Posted March 29, 2011 no to super ! czekamy na zdjęcia Aki 'w nowym domku' :) Quote
Smile of Red Witch Posted March 30, 2011 Author Posted March 30, 2011 U Nas kocury sąsiadów już wiedzą, że mieszka pies i Nasz ogródek omijają murem ;) Quote
ania90 Posted March 30, 2011 Posted March 30, 2011 Smile of Red Witch napisał(a):U Nas kocury sąsiadów już wiedzą, że mieszka pies i Nasz ogródek omijają murem ;) hi hi to podobnie jak u mnie, koty chodza sobie po ogrodku jak psa nie widza a jak pies wyjdzie na podworko to ani jednego kota nie ma Quote
kiti7 Posted March 30, 2011 Posted March 30, 2011 [quote name='Smile of Red Witch']U Nas kocury sąsiadów już wiedzą, że mieszka pies i Nasz ogródek omijają murem ;) Oby u mnie kocury były tak uprzejme, ale niestety, pies je przegania a one z uporem wracaja:roll: http://i399.photobucket.com/albums/pp80/smileofredwitch/DSC_0041-12.jpg śliczna dziewczynka:loveu: Quote
Smile of Red Witch Posted March 30, 2011 Author Posted March 30, 2011 W zeszłym roku Akira dostała w prezencie urodzinowym kotka ( kot wpadł do domu, Akira go dorwała, na szczęście udało Nam się wyrwać kota, i kotu nic poważnego się nie stało ) Ktoś tutaj chciał nowe fotki ( Klaudia specjalnie dla Ciebie ) Troszkę szaleństw w nowym ogródku ;) Quote
Matyk Posted March 31, 2011 Posted March 31, 2011 hehe oj tak więcej,więcej, więcej, śliczna dziewczyna Quote
Culineo Posted March 31, 2011 Posted March 31, 2011 superrrrrr! :] tyle zieleni :loveu: piłka myśle, że żyje, bo porządna ! :) a Aki.. no nie ma co gadać piękniutka ! :) Quote
Smile of Red Witch Posted April 1, 2011 Author Posted April 1, 2011 Hehehe Ania zgadza się, piłka już nie żyje i przestała być obiektem zainteresowania ;) Żaba fotki będą muszę tylko poznać nowe tereny w mojej nowej okolicy ;) poza tym teraz mamy prawko więc Panienka będzie podróżować ;) Quote
zaba14 Posted April 1, 2011 Posted April 1, 2011 Smile of Red Witch napisał(a):Hehehe Ania zgadza się, piłka już nie żyje i przestała być obiektem zainteresowania ;) Żaba fotki będą muszę tylko poznać nowe tereny w mojej nowej okolicy ;) poza tym teraz mamy prawko więc Panienka będzie podróżować ;) hej ! :) poznawaj te nowe tereny:P a daleko wyprowadziliście się od poprzedniego miejsca? :) my wyprowadzamy się w lipcu :) już kaucja wpłacona !! :) 4km od tego miejsca zamieszkania, ale tereny też będą nowe do poznawania ;) ale na stare śmieci wracać będziemy bo tu i braciszek mieszka i zresztą tu pracuje ;) ale za to już wiem że jeśli suki się polubią to w nowym miejscu jest suka stafika więc będzie towarzysz zabaw :) Widzę, że u nas te same zmiany nowy dom i prawko :P więc może kiedyś uda się spotkać :P :P Quote
Smile of Red Witch Posted April 4, 2011 Author Posted April 4, 2011 We wtorek wybieram się na dłuższy rekonesans ;) są tutaj ponoć śliczne okolice torfowisk ;) wiesz co nie daleko od poprzedniego miejsca zamieszkania ( druga strona miasta - ale taka już bardziej wiejska ;) ) Też mam nadzieję, że się kiedyś spotkamy, tylko niestety Akira ma od czasy wizyty Marleya u Nas awersję do Staffików, wszystkie inne rasy kocha, uwielbia się z Nimi bawić, to tak jak widzi Staffika to jakby w Nią piorun strzelił ;) tak jej Marley zalazł za skórę ;) Quote
zaba14 Posted April 4, 2011 Posted April 4, 2011 No wiem że ma awersje do stafików :P, ale póki co moja jest bardzo uległa do psów.. :) Quote
Smile of Red Witch Posted April 5, 2011 Author Posted April 5, 2011 Wiesz co Aki ogólnie kocha psy, ale Staffiki działają na Nią jak przysłowiowa płachta na byka ;) Marley musiał jej nieźle zaleźć za skórę ;) no ale zawsze można zobaczyć jak na siebie zareagują Panny ;) Quote
Smile of Red Witch Posted April 5, 2011 Author Posted April 5, 2011 Dzisiaj byliśmy na małym rekonesansie ;) znaleźliśmy fajną miejscówkę nad rzeką ;) z bardzo atrakcyjnym bajorkiem pełnym błotka co Pannie się spodobało najbardziej ;) Nowe zdjęcia Rudej Quote
Recommended Posts