Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Smile of Red Witch napisał(a):

Klaudia parę dni temu się przeprowadziliśmy więc nie mieliśmy głowy do spacerowania z aparatem ;) ale obiecuje poprawę ;)

no to czekam :D

Posted

oo, to juz druga przeprowadzkowa osoba :D
my też sie wlasnie przeprowadzamy, siedze na ziemi z klawiaturą na podlodze, a Zmora obok :D
Powodzenia i szybkiego 'dojscia do siebie' po przeprowadzcce; )

Posted

Tylko pozazdrościć :D
My też będziemy mieć ogródek, ale na ogródku podobno kompletnie 'dzikie' dzieciaki, więc o psa się trocheboję..

Posted

U Nas kocury sąsiadów już wiedzą, że mieszka pies i Nasz ogródek omijają murem ;)

hi hi to podobnie jak u mnie,
koty chodza sobie po ogrodku jak psa nie widza a jak pies wyjdzie na podworko to ani jednego kota nie ma

Posted

W zeszłym roku Akira dostała w prezencie urodzinowym kotka ( kot wpadł do domu, Akira go dorwała, na szczęście udało Nam się wyrwać kota, i kotu nic poważnego się nie stało )
Ktoś tutaj chciał nowe fotki ( Klaudia specjalnie dla Ciebie )
Troszkę szaleństw w nowym ogródku ;)

Posted

Hehehe Ania zgadza się, piłka już nie żyje i przestała być obiektem zainteresowania ;) Żaba fotki będą muszę tylko poznać nowe tereny w mojej nowej okolicy ;) poza tym teraz mamy prawko więc Panienka będzie podróżować ;)

hej ! :)
poznawaj te nowe tereny:P a daleko wyprowadziliście się od poprzedniego miejsca? :) my wyprowadzamy się w lipcu :) już kaucja wpłacona !! :) 4km od tego miejsca zamieszkania, ale tereny też będą nowe do poznawania ;) ale na stare śmieci wracać będziemy bo tu i braciszek mieszka i zresztą tu pracuje ;) ale za to już wiem że jeśli suki się polubią to w nowym miejscu jest suka stafika więc będzie towarzysz zabaw :)

Widzę, że u nas te same zmiany nowy dom i prawko :P więc może kiedyś uda się spotkać :P :P

Posted

We wtorek wybieram się na dłuższy rekonesans ;) są tutaj ponoć śliczne okolice torfowisk ;) wiesz co nie daleko od poprzedniego miejsca zamieszkania ( druga strona miasta - ale taka już bardziej wiejska ;) )
Też mam nadzieję, że się kiedyś spotkamy, tylko niestety Akira ma od czasy wizyty Marleya u Nas awersję do Staffików, wszystkie inne rasy kocha, uwielbia się z Nimi bawić, to tak jak widzi Staffika to jakby w Nią piorun strzelił ;) tak jej Marley zalazł za skórę ;)