Smile of Red Witch Posted February 8, 2011 Author Posted February 8, 2011 Klaudusia ja właśnie za zieleń kocham Irlandię ;) Runo Akira też najchętniej by siedziała na dworze ;) a jak już jest prawdziwa wiosna na Wyspie to Panna leży całe dnie na ogrodzie i opala cycochy ;) Jaga dzięki ;) Quote
Culineo Posted February 9, 2011 Posted February 9, 2011 Smile of Red Witch napisał(a):Klaudusia ja właśnie za zieleń kocham Irlandię ;) Runo Akira też najchętniej by siedziała na dworze ;) a jak już jest prawdziwa wiosna na Wyspie to Panna leży całe dnie na ogrodzie i opala cycochy ;) Jaga dzięki ;) u nas dzisiaj chyba pogoda się pogniewała na mnie za jej obrażanie i mamy słonce takie, że aż daję po oczach :evil_lol: wiosna to jest to :D szczególnie jak ma się sznaucera który przynosi tony brudu w inne dni niż ciepłe i suche :D:D Quote
Smile of Red Witch Posted February 15, 2011 Author Posted February 15, 2011 U Nas też od paru dni pięknie i słonecznie ;) dzisiaj było 9 stopni ;) oj uwierz mi, że Amstaff też potrafi pięknie opanierować się w błotku ;) Aki kocha bajorka ;) Quote
Culineo Posted February 15, 2011 Posted February 15, 2011 brudny pies to szczęsliwy pies :) - nie koniecznie szczęśliwy jest jego właściciel :D Quote
Smile of Red Witch Posted February 26, 2011 Author Posted February 26, 2011 Fotki z dzisiejszego spacerku ( czuć już wiosnę w powietrzu - dzisiaj było piękne słońce ) Quote
Ewa&Duffel Posted February 27, 2011 Posted February 27, 2011 Faktycznie wiosnę czuć, tak zieloniutko jest :) A Aki już nawet kąpieli zażywała ;) Piękna jest :loveu: Quote
Culineo Posted February 27, 2011 Posted February 27, 2011 kąpiel błotna to jest to :D Aki-nie ma co mówić- piękność :loveu: kocham zdj jak pieski szczekają mają takie fajne pyszczki wtedy :D Quote
Smile of Red Witch Posted February 28, 2011 Author Posted February 28, 2011 A dzisiaj było jeszcze cieplej ;) wiosna nadchodzi wielkimi krokami :) Kąpiele błotne to jest to co Aki kocha ;) Quote
Smile of Red Witch Posted March 10, 2011 Author Posted March 10, 2011 Dzisiaj byłyśmy z Panciem na rybkach ;) pan sobie łowił a panienka przez 4 godziny ganiała po łąkach ;) Quote
zaba14 Posted March 10, 2011 Posted March 10, 2011 Gdzie was zawiozła? :) ja to bym się zastanowiła, czy aby na pewno wsiąść z nią do samochodu kiedy siedzi za kierownicą :D Quote
Smile of Red Witch Posted March 11, 2011 Author Posted March 11, 2011 Z Aki jest rewelacyjny kierowca i ochroniarz ;) Quote
Culineo Posted March 11, 2011 Posted March 11, 2011 eeee no z taką dziewczynką to ja bym się nie bała nigdzie jechać :D Quote
Matyk Posted March 11, 2011 Posted March 11, 2011 piękne fotki ah ta zieleń hehe zazdroszczę , u nas masakra raz śnieg raz takie roztopy że pies cały mokry przychodzi :P Quote
Smile of Red Witch Posted March 12, 2011 Author Posted March 12, 2011 Dzięki Matyk :) Akisia dzisiaj kończy 5 latek ;) Wszystkiego Najlepszego moja maleńka ;) Quote
Matyk Posted March 13, 2011 Posted March 13, 2011 No to Gratuluje, piekny wiek hehe, Pannica z niej taka że tylko się cieszyć :) Wszystkiego najlepszego :):) Quote
Culineo Posted March 13, 2011 Posted March 13, 2011 już 5 latek ?! myślałam, że z 2... :D ale jak tak to WSZYSTKIEGO NAJ NAJLEPSZEGO :d Quote
Smile of Red Witch Posted March 13, 2011 Author Posted March 13, 2011 Dzięki dziewczyny ;) Klaudia tak Ruda skończyła 5 lat, ale rozumek nadal ma szczeniaczka ;) Quote
Recommended Posts