Sylwia K Posted November 25, 2010 Posted November 25, 2010 a u mnie śnieg wczoraj troszkę padał i dziś gdzie nie gdzie leży jego cienka warstwa:) Quote
Culineo Posted November 25, 2010 Posted November 25, 2010 na tych zdjęciach wyszła "chudo", ale tak naprawde wygląda dużo lepiej :loveu: (miała wtedy jakieś problemy z żołądkiem ;() Quote
Smile of Red Witch Posted November 26, 2010 Author Posted November 26, 2010 U Nas padać w weekend :) ponoć ma to być zima stulecia w Irlandii ;) Klaudusia czy to jest suczka z papierami?? Quote
Jaga. Posted November 26, 2010 Posted November 26, 2010 u nas już leży śnieg od wczoraj ;) panienka jest urocza, a szele są po prostu przegenialne, muszę takie jamnikowi sprawić :D :D :D Quote
Culineo Posted November 26, 2010 Posted November 26, 2010 z papierami :] rod. imię to : Aisha Narcotic Crazy Staff , a na str Narcotic jest pomyłka i jest wpisane Arctic Snow... po Axelku :D a mamusia nie pamiętam :oops: Quote
Smile of Red Witch Posted November 28, 2010 Author Posted November 28, 2010 A no proszę jaki ten świat jest mały ;) znam Axela ( ojca Aishy i jest to dla mnie piękny samczyk ) Kala ( mama Aishy ) również bardzo mi się podoba ;) czy Aisha mieszka na Majorce?? Akaka szelki są naprawde rewelacyjne ;) Wczoraj w Irlandii spadł śnieg, więc troszkę zdjęć z tej okazji Quote
zaba14 Posted November 28, 2010 Posted November 28, 2010 to niesprawiedliwe .. my nie mamy śniegu !! :( Quote
gops Posted November 28, 2010 Posted November 28, 2010 ote zdejcia mi chiodizlo :evil_lol: my tez juz mamy sieg ;) sniezna Akira swietna! :lol: Quote
Lucky. Posted November 28, 2010 Posted November 28, 2010 a u nas śniegu wciąż brak ... zawsze jak spadnie śnieg podczas w gdy są lekcje, to tacy rozkojarzeni wszyscy są ;P Quote
Smile of Red Witch Posted November 28, 2010 Author Posted November 28, 2010 Ania a my mamy go dzisiaj jeszcze więcej ;) Gops a skąd wiedziałaś o tych zdjęciach?? Akirze śnieg bardzo pasuje ;) Lucky ja śnieg uwielbiam, w Irlandii jest to fenomen, druga zima po kolei gdzie jest śnieg ( śniegu tutaj nie było bardzo dawno ;) ) Quote
Sylwia K Posted November 28, 2010 Posted November 28, 2010 my też mamy śnieg:multi: a sunia jest boska:loveu: niesamowicie mi się podoba Quote
Culineo Posted November 28, 2010 Posted November 28, 2010 Tak Aishka mieszka na Majorce :)) Na wystawie kiedyś byliśmy z małą pooglądać i nie widzieliśmy nigdy Axla i podchodzimy do p.Marty i pytamy o strone hodowli... Dostaliśmy i okazuje się, że to Narcotic. P.Marta zadowolona, że widzi szczeniaczka my, że tatusia nawet na stronie są zdjęcia z tego spotkania. :) Zdjęcia cudowne i my też mamy śnieg :D Quote
Okamia Posted November 28, 2010 Posted November 28, 2010 Aki widze śnieżny potwór :) A jaki gustowny kubrak z futerkiem ma :) Quote
Smile of Red Witch Posted November 28, 2010 Author Posted November 28, 2010 Tak myślałam, że to właśnie ta suńka ;) Okamia a jak Aki urodzona w PL więc kocha śnieg ;) Shetanka cieszę się, że podoba Ci się Akirzakowe ubranko ;) Quote
Jaga. Posted November 29, 2010 Posted November 29, 2010 aaaaaaaaaalez ma wypasiony kubrak :loveu: sliczna:loveu: Quote
Smile of Red Witch Posted November 30, 2010 Author Posted November 30, 2010 Dzięki Akaka ;) staram się aby Aki nosiła się modnie ;) Quote
gops Posted November 30, 2010 Posted November 30, 2010 Smile of Red Witch napisał(a): Gops a skąd wiedziałaś o tych zdjęciach?? Akirze śnieg bardzo pasuje ;) ) od Agnes :evil_lol: kubrak ma rzeczywiscie sliczny! Quote
Smile of Red Witch Posted November 30, 2010 Author Posted November 30, 2010 Tak myślałam, że od niej ;P Nadal mamy na Wyspie zime ;) Quote
Shetanka Posted November 30, 2010 Posted November 30, 2010 haha śmiesznie wygląda w tej różowej czapce :D Quote
Smile of Red Witch Posted December 1, 2010 Author Posted December 1, 2010 A jak jest zima i trzeba się ciepło ubierać ;) Quote
Recommended Posts