Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Okamia bo ja ostatnio ciężko pracuję a Pan jak zabiera sukę to idzie bez aparatu bo on nie lubi cykać zdjęć ;) ale jak jutro będzie ładna pogoda to wybierzemy się na dłuższy spacerek ;)
Onomato-Peja pies wcale nie jest taki duży ;) Aki ma 47,5cm w kłębie ;) a odnośnie jedzenia dostaje 250g suchej karmy 2 razy dziennie, czasem mieszam jej z puszką ;)

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dzisiaj w Irlandii pogoda dopisała ;) było piękne słoneczki więc udaliśmy się na długi spacerek, ale że przed wyjściem na spacerek Pan Listonosz przyniósł Nam obróżki do Marty więc najpierw pokaże Nasze dwie nowości ;)
Nasze nowe obróżki od Marty ;)

Kwiatuszki ;)

Posted

w fiolecie już pisałam, że jej slicznie, ale ten róż również jej niesamowicie pasuje :loveu: :loveu: :loveu:

bardzo fajne fotki, szczególnie te wodne i portreciki:loveu:
strasznie mi się podoba Aki z tymi kopiowanymi uszami:cool3:

Posted

Ty to masz Manię Obrożową normalnie :D Ile już masz obróżek w domu? :P
Pięknie się sucz prezentuje w nich, takie grube na niej bardzo ładnie wygladaja :)

Posted

O kurcze O.O
To jeśli Ty jesteś początkująca, to tam faktycznie maniacy siedzą :P
Moja Zmora ma jedną, najzwyklejszą materiałową.. ja chyba za to mam manie kupowania różnych smakołyków itp dla niej i dla królika, le muszę się powstrzymywać, bo mm zbierać pieniądze a nie je wydawać: P

Posted

Smile of Red Witch napisał(a):

Onomato-Peja pies wcale nie jest taki duży ;) Aki ma 47,5cm w kłębie ;) a odnośnie jedzenia dostaje 250g suchej karmy 2 razy dziennie, czasem mieszam jej z puszką ;)

Rasta powinna jeśc 260 a daję jej zawsze koło 350-400g bo to wulkan energii jest. Nie chodziło mi dokładnie o to, że ast to duży pies, bo wiem, że sa to bardziej średniaki, ale o to, że najpierw zamierzam sobie sprawic Staffika i Whippa (mówimy tu o dalekieeeeeej przyszłości) i dlatego nie wiem, czy z 3cim, większym psem sobie bym poradziła.

Zdjęcia świetne :loveu:
ładnie jej w tej różowej.

Posted

Netheter poczytaj temat ;) bardzo go polecam bo bardzo fajne obróżkowo/szelkowe rozmowy tam są ;) Ja na szczęście nie muszę wydawać na przysmaki bo Aki za nimi nie przepada ;) ona woli jabłuszko, gruszeczkę, marcheweczkę sobie pochrupać : )
Aki też jest wulkan energii ale karmy dostaje około 250gram ;) czemu akurat Staffik??

Posted

jak was czytam to moj pies powinien wygladac jak slon :)
karmie karma dla psow aktywnych , suka ma 17kg a dostaje 270g

moim marzeniem rowniez jets staffik , z prostej przyczyny , jest najmiejszym i z tego czytam "najprostszym" w wychowaniu z ttb a ttb to moje marzenie od zawsze :)

Posted

[quote name='Smile of Red Witch']Ja na szczęście nie muszę wydawać na przysmaki bo Aki za nimi nie przepada ;) ona woli jabłuszko, gruszeczkę, marcheweczkę sobie pochrupać : )

Mam to samo :eviltong: Młoda jest typowym wszystkożercą :evil_lol: Karma tak i smaczki ale zieleninka najlepsza :p

http://i399.photobucket.com/albums/pp80/smileofredwitch/DSC_0052-4.jpg
Uwielbiam te 'uśmiechy' pełną gębą :loveu:

• 2 weeks later...
  • 1 month later...