Saskja Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 [quote name='Smile of Red Witch']............................................ Nie mogę, ta fotka mnie rozłożyła na obie łopatki :-) Muszę poszukać szczęki, bo mi spadła na podłogę ze śmiechu :-) Jakby Aki tańczyła labada :-) Wszystkie zdjęcia są wspaniałe. A to czerwone z dziurką to co to? Połowa piłki? UFO? Quote
Smile of Red Witch Posted January 16, 2010 Author Posted January 16, 2010 Dzięki Saskja ;) To czerwone to dokładnie nie wiem co to jest ;) znalazła na boisku i tak sobie z tym ganiała ;) Quote
Canaveral-staff Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 świetne zdjęcia na śniegu :) czy Twojej Akirce nie marzna łapki ?? bo mojej Lukci nie i bardzo się dziwię bo staffiki tylko parę minut pobiegaja i łapki od razu podnoszą do góry Quote
Smile of Red Witch Posted January 17, 2010 Author Posted January 17, 2010 Dzięki Kasiu ;) Na szczęście jej nie marzną ;) Ona uwielbia śnieg, już jako pół roczny szczeniak kochała rycie w śniegu ;) Poza tym ona cały czas jest w ruchu i nie ma czasu na marznięcie ;) Quote
Canaveral-staff Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 no tak u Was nie ma przeciez takich mrozów jak u nas - od kilku dni jest ponizej 10 stopni więc stopki marzną a jak jest tem .około -2 do -4 to też łapki nie marzną ,a jak Twoje zdrówko ?? doszłaś już do siebie ? Quote
Canaveral-staff Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 no tak u Was nie ma przeciez takich mrozów jak u nas - od kilku dni jest ponizej 10 stopni więc stopki marzną a jak jest tem .około -2 do -4 to też łapki nie marzną ,a jak Twoje zdrówko ?? doszłaś już do siebie ? Quote
Smile of Red Witch Posted January 17, 2010 Author Posted January 17, 2010 No na szczęście nie mamy aż takich mrozów jakie są w Polsce, ale i tak przy tej temperaturze jaka była ( - 10 ) było cholernie zimno ( tutaj jest duża wilgotność powietrza ), tak doszłam już po przeziębieniu, ale teraz wyżyna mi się 8-ka i zdycham z bólu. Jutro czeka mnie wizyta u dentysty ;( Quote
Canaveral-staff Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 oooooooooo!!!!!!!!!! to nie zazdroszczę - trzymam kciuki w takim razie Quote
Smile of Red Witch Posted January 18, 2010 Author Posted January 18, 2010 Kasia już po kłopocie i po 8-mce Quote
Canaveral-staff Posted January 19, 2010 Posted January 19, 2010 no nie gadaj !!!!!!!!!!!!! wyrwałaś obolaka ???????????????? odważna kobieta :):) Quote
Smile of Red Witch Posted January 19, 2010 Author Posted January 19, 2010 No niestety poszła precz 8-ka!!! Ponoć 8-emek się nie leczy za bardzo, gdyż są to bardzo słabe zęby. Quote
Smile of Red Witch Posted January 19, 2010 Author Posted January 19, 2010 No niestety poszła precz 8-ka!!! Ponoć 8-emek się nie leczy za bardzo, gdyż są to bardzo słabe zęby. Dzisiaj jest troszkę przechlapane, bo znieczulenie przestało działać i delikatnie pobolewa, a ja jestem spuchnięta jak chomiczek ;) Quote
Smile of Red Witch Posted January 27, 2010 Author Posted January 27, 2010 Aki w nowym "ubranku" Quote
Saskja Posted January 28, 2010 Posted January 28, 2010 Ale Aki ma "ubranko"! Suuuuper! A co do 8-ki, to bolało? Mnie czeka usunięcie dwóch ósemek, bo rosną, a nie mieszczą mi się w szczęce - ale odwlekam to, aż przestanę karmić Jacusia, bo to chyba ze znieczuleniem się robi, co? Nie boję się leczenia zębów, ale wyrywac zdrowe, to tak jakoś... strach... Quote
Smile of Red Witch Posted January 28, 2010 Author Posted January 28, 2010 Dzięki Agnieszka ;) Irlandczycy już się pytają gdzie można coś takiego kupić ;) Odnośnie 8-ki miałam trochę z nią komplikacji, najpierw dentystka nie potrafiła go wyrwać i ułamała mi tylko górę zęba, zostawiając korzeń bo nie miała wystarczająco siły, korzenie miałam już usunięty chirurgicznie, gdyż był bardzo skomplikowane, więc miałam ogólne znieczulenie, ja nie chciałam wyrywać, ale dentysta mi powiedział, że 8-ek się nie leczy. Po samym wyrwaniu cholernie bolało, miałam założone szwy ( na szczęście już się rozpuściły), nie mogłam otworzyć szczęki, bolało przy jedzeniu, piciu nawet przy przełykaniu śliny. Quote
Saskja Posted January 29, 2010 Posted January 29, 2010 No czyli dobrze mi się wydaje, że nie moge tego zrobić, dopóki karmię... Brrr, co mnie czeka, niech to jasny gwint! Quote
Smile of Red Witch Posted January 29, 2010 Author Posted January 29, 2010 No niestety, musisz troszkę się powstrzymać, ja już najgorsze mam za sobą ;) Już przełykam normalnie, nic mnie nie boli. szwy się rozpuściły ;) mogę normalnie otworzyć szczękę ;) Quote
zaba14 Posted January 29, 2010 Posted January 29, 2010 ładne Akira ma ubranko :D fiu fiu :) a jak w praktyce?? Quote
Smile of Red Witch Posted January 30, 2010 Author Posted January 30, 2010 Ania dzięki wielkie ;) jak na razie nosi się bardzo dobrze, właśnie taką samą zamówiłam dla mojego jamnika ;) Quote
Smile of Red Witch Posted January 30, 2010 Author Posted January 30, 2010 Ania dzięki wielkie ;) jak na razie nosi się bardzo dobrze, właśnie taką samą zamówiłam dla mojego jamnika ;) ........................................................... Quote
Canaveral-staff Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 szykujecie się na jakąś wystawę ?? Quote
Smile of Red Witch Posted February 4, 2010 Author Posted February 4, 2010 Dopiero w kwietniu ;) ale trzeba ćwiczyć ;) Mam nadzieję, że Pannica się podoba ;) Quote
Canaveral-staff Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 NO - BA :):) pewnie że się podoba Quote
Smile of Red Witch Posted February 5, 2010 Author Posted February 5, 2010 No to bardzo się cieszymy ;) i miło Nam że jeszcze ktoś tutaj zagląda ;) Quote
Recommended Posts