Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Smile of Red Witch']............................................

Nie mogę, ta fotka mnie rozłożyła na obie łopatki :-) Muszę poszukać szczęki, bo mi spadła na podłogę ze śmiechu :-) Jakby Aki tańczyła labada :-)

Wszystkie zdjęcia są wspaniałe. A to czerwone z dziurką to co to? Połowa piłki? UFO?

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No na szczęście nie mamy aż takich mrozów jakie są w Polsce, ale i tak przy tej temperaturze jaka była ( - 10 ) było cholernie zimno ( tutaj jest duża wilgotność powietrza ), tak doszłam już po przeziębieniu, ale teraz wyżyna mi się 8-ka i zdycham z bólu. Jutro czeka mnie wizyta u dentysty ;(

• 2 weeks later...
Posted

Ale Aki ma "ubranko"! Suuuuper!

A co do 8-ki, to bolało? Mnie czeka usunięcie dwóch ósemek, bo rosną, a nie mieszczą mi się w szczęce - ale odwlekam to, aż przestanę karmić Jacusia, bo to chyba ze znieczuleniem się robi, co?
Nie boję się leczenia zębów, ale wyrywac zdrowe, to tak jakoś... strach...

Posted

Dzięki Agnieszka ;) Irlandczycy już się pytają gdzie można coś takiego kupić ;)
Odnośnie 8-ki miałam trochę z nią komplikacji, najpierw dentystka nie potrafiła go wyrwać i ułamała mi tylko górę zęba, zostawiając korzeń bo nie miała wystarczająco siły, korzenie miałam już usunięty chirurgicznie, gdyż był bardzo skomplikowane, więc miałam ogólne znieczulenie, ja nie chciałam wyrywać, ale dentysta mi powiedział, że 8-ek się nie leczy. Po samym wyrwaniu cholernie bolało, miałam założone szwy ( na szczęście już się rozpuściły), nie mogłam otworzyć szczęki, bolało przy jedzeniu, piciu nawet przy przełykaniu śliny.