Tengusia Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 Smile of Red Witch napisał(a):Saskja, a więc specjalnie dla Ciebie nowe fotki Akiry z dzisiejszego spacerku coprawda focie nie dla mnie ale i tak se przylazlam popatrzac na slicznotke :loveu: Quote
Smile of Red Witch Posted October 7, 2009 Author Posted October 7, 2009 Tengusia foteczki są dla Wszystkich ;), ale Saskja tak chciała pooglądać Zołzę, więc takim sposobem powstały zdjęcia ;) Quote
Saskja Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 To ona jest taki "pies na wrony"? :lol: Piękna jest, naprawdę. A jak tam z wystawami, kiedy jakieś następne planujecie? Quote
Smile of Red Witch Posted October 8, 2009 Author Posted October 8, 2009 Tak :) Irlandzki Staff na wrony ;) Dziękuje bardzo mi miło, że Ci się podoba ;) Teraz mam 26.10, szkoda tylko, że jest to nowa rasa tutaj i Aki jak na razie jest sama na wystawach, ale mam nadzieję, że w przyszłym roku to się zmieni. Dzięki Julia ;) Jeszcze kilka fotek z dzisiejszego spacerku Quote
Saskja Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 Ha ha, na ostatnim zdjęciu ten kłusik taki luzacki... Jakby sobie wypiła co nieco :evil_lol: Quote
Smile of Red Witch Posted October 15, 2009 Author Posted October 15, 2009 Hehehe no to już irlandka pełną gębą ( obywatelstwo ma irlandzkie, irlandzki rodowód też ma ;) ) to pewnie jakąś whiskey walnęła ;) Quote
Saskja Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 Albo piwo dobre :lol: A ta trawa taka zieloniuśka, jakby koszone regularnie boisko. Tylko się walnąć i gapić w niebo. Quote
Smile of Red Witch Posted October 16, 2009 Author Posted October 16, 2009 No też może być jak przystało na irlandkę to tylko Guinness ;) a trawka przystrzyżona bo suka gania po boiskach do RUGBY ;), tam nigdy nie ma ludzi, psów ;) Quote
Saskja Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 aaaa, ja już myślałam, że w Irlandii taka trawa z natury rośnie :lol: Quote
Smile of Red Witch Posted October 22, 2009 Author Posted October 22, 2009 Wiesz co ogólnie to wszędzie jest taka śliczna mięciusia traweczka ;) Nawet nad klifami jest taka ;) I co najważniejsze, jest cały czas zielono ;) Quote
jenis Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 Hello jak zwykle super foty.Pozdrawiam głaski dla Aki Quote
Smile of Red Witch Posted October 23, 2009 Author Posted October 23, 2009 Dzięki Maria ;) Aki już wygłaskana ;) Quote
Saskja Posted October 24, 2009 Posted October 24, 2009 Smile of Red Witch napisał(a):Wiesz co ogólnie to wszędzie jest taka śliczna mięciusia traweczka ;) Nawet nad klifami jest taka ;) I co najważniejsze, jest cały czas zielono ;) W końcu to Zielona Wyspa :lol: Jedno z moich marzeń turystycznych. Podobnie jak Szkocja. Quote
Smile of Red Witch Posted October 24, 2009 Author Posted October 24, 2009 No to zapraszam w odwiedziny ;) Poznasz Rudą Wiedźmę osobiście ;) Quote
Smile of Red Witch Posted October 26, 2009 Author Posted October 26, 2009 Zdjęcia Akiry z dzisiejszej All Ireland Bull Breeds Championship, Akira - BOB, Best of Any Variety i w finałowej 6-tce na grupie Quote
aneczka23 Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 Hejka Wam Akirki :razz: Ależ tym razem natrzaskałaś fotek, musisz tego fotografa częściej zabierać ;) o super, że już są wystawy w środku hali, bo nawet się miałam rozmyślić z dalszych planów ringowych na ten rok:p Aki jak zwykle laska nieziemska, całuski dla niej. Quote
Smile of Red Witch Posted October 27, 2009 Author Posted October 27, 2009 Dzięki Ania ;) A kiedy wy się wybieracie na wystawę?? A odnośnie ringów kilka ringów było na dworzu ( Owczarki niemieckie, Goldeny, Labradory ) Quote
Saskja Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 My kiedyś w Toruniu w lutym :crazyeye: mieliśmy ring na dworze. I nie żadne futrzaste rasy, tylko wyżły. To był sport ekstremalny :mad: A Akira piękna, cudnie prezentowana. I jaki ma wspaniały wykrok! :loveu: Quote
Smile of Red Witch Posted October 30, 2009 Author Posted October 30, 2009 No my na szczęście tylko 3 razy byłyśmy tutaj na dworze, ale było to w maju i w czerwcu. Cieszę się, że podoba Ci się prezentacja Akiry ;) Aki dużo lepiej ustawia się sama czyli na luźnej ringówce ( tak jak jest na ostatnich dwóch zdjęciach ). A odnośnie wykroku to faktycznie ma go super, mój TZ śmieje się, że biega jak konik. Quote
Smile of Red Witch Posted November 4, 2009 Author Posted November 4, 2009 No to kilka nowych zdjęć Panny, bo jak dziewczyny zauważyłam pokićkałam coś ze zdjęciami Quote
zaba14 Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 http://i399.photobucket.com/albums/pp80/smileofredwitch/DSC_0027-10.jpg piękna! :loveu: cud, miód i orzeszki :P Quote
Talia Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 Na jednym spacerze psiak ma 2 obroże?:mad::eviltong: Wpadka:evil_lol: Mimo wszystko ślicznie wyszła:loveu: Quote
Smile of Red Witch Posted November 5, 2009 Author Posted November 5, 2009 Talia dzięki za spotrzegawczość, zła fotkę wrzuciłam ;) Quote
Recommended Posts