Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ja tu pierwszy raz, witam się! :lol: nie mając wyboru ;) wszystkie 63 strony dokładnie przewertowałam, efekty wkrótce...
Aki piękna, zdjęcia coraz lepsze! tatuaż rewelacja :loveu:
ale ta koleżanka, Lara :shake: chyba powinna trochę schudnąć...

Posted

Cześć Kamila ;) Oj to troszkę Cię namęczyłam z tym przeglądaniem stron ;)
Dzięki za miłe słowa o Aki ;) zaczynam coraz bardziej czuć aparat i obiektyw ;)
Lara niestety jest zapasiona ( nie jest to mój pies ), ale już to zmieniamy, mam nadzieję, że częste i długie spacery z Akirą to zmienią ;)
Jeszcze trochę zdjęć Rudej

I kolejne skoki Akiry

A tak ładnie jest u Nas nad rzeką

Posted

Nad rzeką macie ślicznie... Ja bardzo lubię wodę, a u nas nie ma porządnej rzeczki ani jeziorka. Jedynie sztuczne zbiorniki, jakies pofabryczne glinianki... fuj!
Skutek jest taki, że psy nie pływają, chyba że gdzieś dalej z nimi podjedziemy :roll:

A ten drugi ze skoków Akiry - świetny! Jakby sobie przysiadła na chwilkę :loveu:

Posted

Agnieszko właśnie za to lubię Irlandię, że jest dużo rzek, potoków ;) no i blisko mamy Morze Irlandzkie ;), ale w morzu Panienka Aki nie lubi pływać ;) Hmmm Ty jesteś z Lubuskiego, a ja przez 13 lat mieszkałam w Babimoście ( nie wiem, czy kojarzysz ) no i troszkę jeziorek mieliśmy koło Nas ;)
Cieszę się, że podobają Ci się fotki Aki Kangurka ;)

Posted

u mnie tylko plaze :) i morze nie ma rzek :) ale mimo wszystko fajnie fajnie :) Irlandia ma to do siebie ze naprawde jest sliczna :) ale tylko gdy świeci słoneczko :P

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...