Smile of Red Witch Posted August 18, 2009 Author Posted August 18, 2009 No to teraz coś z innej beczki ;) Takie cudeńko zagościło w niedziele na moim ramieniu ( na zdjęciu skóra jest jeszcze czerwona bo bylo robione jakieś 2-3 godziny po ) Quote
Cambel&Megi Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 ja tu pierwszy raz, witam się! :lol: nie mając wyboru ;) wszystkie 63 strony dokładnie przewertowałam, efekty wkrótce... Aki piękna, zdjęcia coraz lepsze! tatuaż rewelacja :loveu: ale ta koleżanka, Lara :shake: chyba powinna trochę schudnąć... Quote
Smile of Red Witch Posted August 22, 2009 Author Posted August 22, 2009 Cześć Kamila ;) Oj to troszkę Cię namęczyłam z tym przeglądaniem stron ;) Dzięki za miłe słowa o Aki ;) zaczynam coraz bardziej czuć aparat i obiektyw ;) Lara niestety jest zapasiona ( nie jest to mój pies ), ale już to zmieniamy, mam nadzieję, że częste i długie spacery z Akirą to zmienią ;) Jeszcze trochę zdjęć Rudej I kolejne skoki Akiry A tak ładnie jest u Nas nad rzeką Quote
Tengusia Posted August 22, 2009 Posted August 22, 2009 sliczna jest, lubie sobie tu zagladac i podziwiac nawet jesli nie zawsze pozostawiam po sobie slad :loveu::loveu::loveu: Quote
Smile of Red Witch Posted August 23, 2009 Author Posted August 23, 2009 Dziękuje bardzo Tengusia ;) Quote
Foxowa Posted August 23, 2009 Posted August 23, 2009 http://i399.photobucket.com/albums/pp80/smileofredwitch/DSC_0104.jpg Śliczne fotki :loveu::loveu: Quote
Saskja Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 Nad rzeką macie ślicznie... Ja bardzo lubię wodę, a u nas nie ma porządnej rzeczki ani jeziorka. Jedynie sztuczne zbiorniki, jakies pofabryczne glinianki... fuj! Skutek jest taki, że psy nie pływają, chyba że gdzieś dalej z nimi podjedziemy :roll: A ten drugi ze skoków Akiry - świetny! Jakby sobie przysiadła na chwilkę :loveu: Quote
Smile of Red Witch Posted August 29, 2009 Author Posted August 29, 2009 Agnieszko właśnie za to lubię Irlandię, że jest dużo rzek, potoków ;) no i blisko mamy Morze Irlandzkie ;), ale w morzu Panienka Aki nie lubi pływać ;) Hmmm Ty jesteś z Lubuskiego, a ja przez 13 lat mieszkałam w Babimoście ( nie wiem, czy kojarzysz ) no i troszkę jeziorek mieliśmy koło Nas ;) Cieszę się, że podobają Ci się fotki Aki Kangurka ;) Quote
Cambel&Megi Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 a ja serdecznie zapraszam na nową stronę Aki :) www.smileofredwitch.com Quote
zaba14 Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 u mnie tylko plaze :) i morze nie ma rzek :) ale mimo wszystko fajnie fajnie :) Irlandia ma to do siebie ze naprawde jest sliczna :) ale tylko gdy świeci słoneczko :P Quote
Smile of Red Witch Posted August 31, 2009 Author Posted August 31, 2009 Kamila bardzo dziękuje za prześliczną stronkę Akiry ;) Z tym słoneczkiem zgadzam się z Tobą w 100% ;) Quote
Smile of Red Witch Posted September 10, 2009 Author Posted September 10, 2009 Kilka nowych zdjęć Akiry Quote
Saskja Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 Najbardziej mi się podoba to z patyczkiem przed nosem i doopką w górze :loveu: Wiecie, Polska też zasadniczo jest piękna, gdy świeci słoneczko :cool3: Quote
Saskja Posted September 26, 2009 Posted September 26, 2009 Haaaalo, gdzie jest Wiedźma?! Co tu tak cicho?! Quote
jenis Posted September 26, 2009 Posted September 26, 2009 [quote name='Saskja']Haaaalo, gdzie jest Wiedźma?! Co tu tak cicho?![/quote] Hello Kasia w Polsce urlopuje a Aki z Panem w Irlandii :-) Quote
Smile of Red Witch Posted September 26, 2009 Author Posted September 26, 2009 Hehe dzięki Benia za odpowiedź ;) Ruda została z Panem, a ja z aparatem jesteśmy w Polsce, ale w środę wracam niestety już na Wyspę i porobię jakieś foteczki ;) Quote
Smile of Red Witch Posted October 1, 2009 Author Posted October 1, 2009 Dzięki ;) Ja już powróciłam na Zieloną Wyspę więc postaram się wkrótce o zdjęcia Rudej ;) Quote
Smile of Red Witch Posted October 5, 2009 Author Posted October 5, 2009 Saskja, a więc specjalnie dla Ciebie nowe fotki Akiry z dzisiejszego spacerku Quote
Saskja Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 [quote name='Smile of Red Witch'] http://i399.photobucket.com/albums/pp80/smileofredwitch/DSC_0048-6.jpg http://i399.photobucket.com/albums/pp80/smileofredwitch/DSC_0053-3.jpg Te dwa mnie po prostu powalają. Zwłaszcza portrecik z profilu. Piękna jest, taka dostojna i elegancka :loveu: A widzę, że Akira też lubi potropić sobie nieco. Quote
Saskja Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 [quote name='Smile of Red Witch'] http://i399.photobucket.com/albums/pp80/smileofredwitch/DSC_0077-1.jpg Aaaaaaa, jeszcze to, jeszcze to!!! :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Smile of Red Witch Posted October 6, 2009 Author Posted October 6, 2009 Saskja ona uwielbia tropić ;) cały czas z nosem po krzakach ;) a żebyś widziała jak ładnie przyczaja się na wrony ;) Quote
Recommended Posts