Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Smile of Red Witch napisał(a):
Wiesz co, są jakieś tam psy w typie bullowatych, jest jeszcze jedna Amstaffka zarejestrowana w IKC ( także Polaków), na Naszej pierwszej wystawie tutaj Akira wzbudzała bardzo dużą sensacje ;), a jeśli chodzi o psy to irlandczycy są psiarzami, bardzo dużo jest Boxerów, Labradorów, Border Terrierów i King Charles Spanieli ;)

dokladnie, tutaj wiekszosc psow to te ktore wymienila Smile, ale dodatkowo dochadza bordery collie i ich mixy, jak i jacki i ich mixy... od groma takich psiakow :)

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witam, my tu pierwszy raz :)
Śliczna amstaffka, kiedyś nawet takiego chciałam ale byłam przekonana że źle wychowam, ale mój labek ma duuzo takich koleżanek więc nie narzekam :D

Posted

Smile of Red Witch napisał(a):
Fauka dziękuje bardzo za wizytę u Akiry, Aki uwielbia Labradory, ma dużo Labich koleżanek ( nawet jedna czarnuszka jest na zdjęciach ) ;)
Saskja nowe fotki będą jak tylko przestanie u Nas padać ;)

już chyb a 4 dzien leje... chyba nam się lato skończyło :evil_lol: wybieracie sie kiedys zobaczyc Kinsale :P ??

Posted

Te z dupeczką w górze są kapitalne!!! A najlepsze to, na którym przeskakuje ogrodzenie i w pysku ma piłeczkę, a tam za ogrodzeniem widac tylne łapki jak u zajączka :lol:

Posted

Saskja bo to jest mój mały kangurek ;) Ona uwielbia skakać przez różnego rodzaju przeszkody, wczoraj miałam ubaw jak źle wycelowała przeskakując na wysepkę i zamiast wylądować na niej wylądowała w wodzie, żebyś zobaczyła wtedy jej minę ;)

Posted

Saskja sama żałuję, że mi się nie udało uwiecznić tego na zdjęciu ;), ale moż[SIZE=-1]e jeszcze kiedyś się uda ;)
Foxowa dziękuje bardzo ;)
Fauka no dupka ostatnio Nam się umięśniła ;) w ogóle dziewczyna zaczęła nabierać masy ;)