zaba14 Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 Smile of Red Witch napisał(a):Wiesz co, są jakieś tam psy w typie bullowatych, jest jeszcze jedna Amstaffka zarejestrowana w IKC ( także Polaków), na Naszej pierwszej wystawie tutaj Akira wzbudzała bardzo dużą sensacje ;), a jeśli chodzi o psy to irlandczycy są psiarzami, bardzo dużo jest Boxerów, Labradorów, Border Terrierów i King Charles Spanieli ;) dokladnie, tutaj wiekszosc psow to te ktore wymienila Smile, ale dodatkowo dochadza bordery collie i ich mixy, jak i jacki i ich mixy... od groma takich psiakow :) Quote
Smile of Red Witch Posted August 1, 2009 Author Posted August 1, 2009 OOOO kogo ja widzę ;) Zaba w końcu zajrzała do Rudej Zołzy ;) Quote
zaba14 Posted August 2, 2009 Posted August 2, 2009 jestem jestem, ogladam was caly czas!! :) tylko nie pisze :P Quote
Smile of Red Witch Posted August 2, 2009 Author Posted August 2, 2009 AAA rozumiem ;) No to w takim razie Aki Ci wybacza ;) Quote
Fauka Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 Witam, my tu pierwszy raz :) Śliczna amstaffka, kiedyś nawet takiego chciałam ale byłam przekonana że źle wychowam, ale mój labek ma duuzo takich koleżanek więc nie narzekam :D Quote
Saskja Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 Czyli że w normie - jak w Polsce. Trochę rasowych, trochę mixów... A gdzie nowe fotki Akiry? Quote
Smile of Red Witch Posted August 3, 2009 Author Posted August 3, 2009 Fauka dziękuje bardzo za wizytę u Akiry, Aki uwielbia Labradory, ma dużo Labich koleżanek ( nawet jedna czarnuszka jest na zdjęciach ) ;) Saskja nowe fotki będą jak tylko przestanie u Nas padać ;) Quote
zaba14 Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 Smile of Red Witch napisał(a):Fauka dziękuje bardzo za wizytę u Akiry, Aki uwielbia Labradory, ma dużo Labich koleżanek ( nawet jedna czarnuszka jest na zdjęciach ) ;) Saskja nowe fotki będą jak tylko przestanie u Nas padać ;) już chyb a 4 dzien leje... chyba nam się lato skończyło :evil_lol: wybieracie sie kiedys zobaczyc Kinsale :P ?? Quote
Smile of Red Witch Posted August 5, 2009 Author Posted August 5, 2009 Hehe jak będę mieć prawko i samochód to wtedy tak :) Quote
Smile of Red Witch Posted August 6, 2009 Author Posted August 6, 2009 Saskja Ty dałaś fotki Saskji oraz Joko to ja mam dla Ciebie zdjęcia Aki Wykorzystując dzisiejszą ładną pogodę wybrałam się z dziewczynami na spacerek Quote
Saskja Posted August 8, 2009 Posted August 8, 2009 Te z dupeczką w górze są kapitalne!!! A najlepsze to, na którym przeskakuje ogrodzenie i w pysku ma piłeczkę, a tam za ogrodzeniem widac tylne łapki jak u zajączka :lol: Quote
Smile of Red Witch Posted August 8, 2009 Author Posted August 8, 2009 Saskja bo to jest mój mały kangurek ;) Ona uwielbia skakać przez różnego rodzaju przeszkody, wczoraj miałam ubaw jak źle wycelowała przeskakując na wysepkę i zamiast wylądować na niej wylądowała w wodzie, żebyś zobaczyła wtedy jej minę ;) Quote
Fauka Posted August 9, 2009 Posted August 9, 2009 [quote name='Smile of Red Witch'] Jaki fajny, umięśniony tyłeczek :loveu: Quote
Smile of Red Witch Posted August 9, 2009 Author Posted August 9, 2009 Saskja sama żałuję, że mi się nie udało uwiecznić tego na zdjęciu ;), ale moż[SIZE=-1]e jeszcze kiedyś się uda ;) Foxowa dziękuje bardzo ;) Fauka no dupka ostatnio Nam się umięśniła ;) w ogóle dziewczyna zaczęła nabierać masy ;) Quote
Foxowa Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 I supcio. W końcu ma ruchu trochę to nie zbiera tłuszczyku tylko mięśnie ;) Quote
Smile of Red Witch Posted August 14, 2009 Author Posted August 14, 2009 Akira je zawsze mięso z ryżem ( na przemian kurczak, jagnięcina, wołowina), do tego marchewka, do jedzenia dodaję olej z łososia. Quote
Smile of Red Witch Posted August 15, 2009 Author Posted August 15, 2009 Ona nic innego nie chce jeść ;) To jest wybredna i rozpieszczona Pannica :D Quote
Recommended Posts