Smile of Red Witch Posted May 30, 2009 Author Posted May 30, 2009 Dzisiaj byłyśmy na wystawie Europejskiej w Dublinie, gdzie Akira wywalczyła lokatę 1 w klasie otwartej, ocenę doskonałą oraz CAC-a Fotki Aki z dzisiejszej wystawy Aki z Romanem Quote
zaba14 Posted May 30, 2009 Posted May 30, 2009 no prosze i znow pogoda dopisala! :) ja jutro do pracy a po pracy lece do PL !! Quote
jenis Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 Widzę że szalejecie na ringach.Życzę samych sukcesów i czekam na miot Aki;).Pozdrawiam Quote
Smile of Red Witch Posted June 4, 2009 Author Posted June 4, 2009 Kilka fotek Akiry z Europejskiej autorstwa Gochny Quote
aneczka23 Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 Przyszłam z gratulacjami.. oczywiście wspaniałego wyniku można było się spodziewać :eviltong: Cudna Akusia. Ale widzę, że macie więcej zmian: nowa obroża i płot pomalowany :loveu: Quote
Smile of Red Witch Posted June 4, 2009 Author Posted June 4, 2009 Dziękuje za gratulacje ;) Aniu obróżka ma już jakiś czas ;) Aki ma dosyć sporą kolekcję ROGZ-a ;) Pancia cały czas dokupuje coś nowego ;) a płot był zawsze taki ;) Do zobaczenia 20.06 w Cloghran ;) Quote
Cieplutkaa. Posted June 7, 2009 Posted June 7, 2009 Witam się po raz pierwszy! I już na wstępię gratuluję wspaniałego wyniku! :loveu: Cuuuudowna psina! Na pewno bedziemy zaglądac... I zapraszamy do siebie ;) PS: Wymiziaj ode mnie Swoją Ślicznotę :loveu: Quote
Smile of Red Witch Posted June 7, 2009 Author Posted June 7, 2009 Dziękuje bardzo za wizytę u Rudej tzn. teraz już Czerwonej Zołzy ;) Aki już wymiziana i idę pooglądać do Ciebie ;) Quote
Smile of Red Witch Posted June 9, 2009 Author Posted June 9, 2009 Aki w nowej obroży, która dostała za wygraną na Europejskiej Quote
Kamila Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 Sliczna obroza :loveu:Gdzie takie robia? :cool3: Quote
Smile of Red Witch Posted June 9, 2009 Author Posted June 9, 2009 A to cudeńko kupiłam na Europejskiej było stoisko ;) za caly komplet łącznie z blaszką zapłaciłam tylko 16 euro. Quote
Smile of Red Witch Posted June 14, 2009 Author Posted June 14, 2009 Fotki z dzisiejszego spaceru z Akirą Roześmiana Akira Quote
Smile of Red Witch Posted June 14, 2009 Author Posted June 14, 2009 A teraz taki mały bonusik ;) takie ślicznotki pasą się w Irlandii na łąkach Quote
Cieplutkaa. Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 Jakie piękne zdjecia.! :loveu: Sunia jest naprawdę śliczniusia... I widac, że to kochany wulkan energii... Kiedy nastepne foteczki.? :evil_lol: Quote
Smile of Red Witch Posted June 17, 2009 Author Posted June 17, 2009 Justynka dziękuje bardzo za odwiedzinki :) Oj Akira ma dwa oblicza jak Jekyll i Hyde ;) w domciu spokojna natomiast na spacerach wychodzi z niej diabeł wcielony ;) Następne zdjęcia będą dopiero z wystawy, która mamy już w tą sobotę ;) Quote
zaba14 Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 hejka gdzie wystawa? :) przepraszam ze do was nie zagladałam, 27 maja porzegnalismy naszego wiernego przyjaciela i jakos tak nie umialam sie odnalezc :( a 3 dni pozniej bylam juz wPolsce i w ogole dom taki pusty, czasem wydawalo sie ze go zaraz zobacze, a sie po prostu nie dalo ... :( po urlopie wrocilam do IRL i znow monotonnia :) praca i praca, ale juz mieszkamy na nowym mieszkaniu i nawet mamy mieszkanca :) kociaka ;) Quote
Smile of Red Witch Posted June 18, 2009 Author Posted June 18, 2009 Czesc Żaba ;) Wystawa jest pod Dublinem w Cloghran ;) Tak mi przykro :-( nie wiedziałam, że straciłaś przyjaciela, wiem co to znaczy, straszna jest ta pustka w domu, ale właśnie najlepiej jest koi rany kolejny przyjaciel. Quote
zaba14 Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 Wiesz ja mam świadomość że go nie ma, juz prawie 2 lata w domu nie mieszkam, rodzice terz bardzi to przezyli... a mama chyba najbardziej bo musiala podjąć decyzje i byc przy nim, mnie na sama mysl łzy cisna sie do oczu .. moj tata ktory tak bardzo nie chcial psa w domu, tez za nim płakał, ale juz rodzice zwierzaka w domu nie chca, mama przezyla bardzo smierc rudego, a tata znow nie raz musial zrobic 300 km bo nie mial kto z chorym psem zostac i musial wracac do domu... a kociak? nawet imienia nie ma ;) nie chce go nazywac bo to wolnochodzacy kot wiec nawet nie mialabym co z nim zrobic jak bede wracac do PL bo gdzie bede trzymac kociaka ktory zawsze w dzien wychodzi na przechadzki... zalatwia sie na zewnatrz, chyba by mu tego brakowało, ale zobaczymy co czas pokaze, zwierzak naprawde milusinki ;) Quote
Smile of Red Witch Posted June 20, 2009 Author Posted June 20, 2009 Kilka fotek Akiry z dzisiejszej wystawy międzynarodowej, gdzie Akira otrzymała: Green Star, BOB-a oraz CACIB-a A tutaj z takim małym ślicznotkiem Quote
aneczka23 Posted June 21, 2009 Posted June 21, 2009 http://i399.photobucket.com/albums/pp80/smileofredwitch/DSC_0314.jpg. Piękny stand :loveu: Gratulację dla czerwonej królowej. Faktycznie dużo ciemniejsza barwa sierści :cool3: A obroża jest najpiękniejsza :crazyeye: Quote
Talia Posted June 21, 2009 Posted June 21, 2009 Dzień dobry! Śliczna Astka! Gratuluje sukcesu na wystawie:multi: Na pewno będziemy tu częściej wpadać :lol: Quote
Smile of Red Witch Posted June 21, 2009 Author Posted June 21, 2009 Dziękuje za gratulacje ;) Zapraszamy ponownie do Naszej galerii ;) Quote
Cieplutkaa. Posted June 21, 2009 Posted June 21, 2009 I my przyłączamy się do gratulaacji.! :loveu: I zdjęcia cudowne.! To, ze Twoja Niunia pięka - wiadomo nie od dzis... Ale co to za puchate paleństwo.? :razz::loveu: Pzdr. Quote
Recommended Posts