Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Przyszłam z gratulacjami.. oczywiście wspaniałego wyniku można było się spodziewać :eviltong: Cudna Akusia.
Ale widzę, że macie więcej zmian: nowa obroża i płot pomalowany :loveu:

Posted

Witam się po raz pierwszy!
I już na wstępię gratuluję wspaniałego wyniku! :loveu:
Cuuuudowna psina!
Na pewno bedziemy zaglądac...
I zapraszamy do siebie ;)

PS: Wymiziaj ode mnie Swoją Ślicznotę :loveu:

Posted

Justynka dziękuje bardzo za odwiedzinki :) Oj Akira ma dwa oblicza jak Jekyll i Hyde ;) w domciu spokojna natomiast na spacerach wychodzi z niej diabeł wcielony ;)
Następne zdjęcia będą dopiero z wystawy, która mamy już w tą sobotę ;)

Posted

hejka
gdzie wystawa? :)

przepraszam ze do was nie zagladałam, 27 maja porzegnalismy naszego wiernego przyjaciela i jakos tak nie umialam sie odnalezc :( a 3 dni pozniej bylam juz wPolsce i w ogole dom taki pusty, czasem wydawalo sie ze go zaraz zobacze, a sie po prostu nie dalo ... :(
po urlopie wrocilam do IRL i znow monotonnia :) praca i praca, ale juz mieszkamy na nowym mieszkaniu i nawet mamy mieszkanca :) kociaka ;)

Posted

Wiesz ja mam świadomość że go nie ma, juz prawie 2 lata w domu nie mieszkam, rodzice terz bardzi to przezyli... a mama chyba najbardziej bo musiala podjąć decyzje i byc przy nim, mnie na sama mysl łzy cisna sie do oczu .. moj tata ktory tak bardzo nie chcial psa w domu, tez za nim płakał, ale juz rodzice zwierzaka w domu nie chca, mama przezyla bardzo smierc rudego, a tata znow nie raz musial zrobic 300 km bo nie mial kto z chorym psem zostac i musial wracac do domu...
a kociak? nawet imienia nie ma ;) nie chce go nazywac bo to wolnochodzacy kot wiec nawet nie mialabym co z nim zrobic jak bede wracac do PL bo gdzie bede trzymac kociaka ktory zawsze w dzien wychodzi na przechadzki... zalatwia sie na zewnatrz, chyba by mu tego brakowało, ale zobaczymy co czas pokaze, zwierzak naprawde milusinki ;)