Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Mi się bardzo podobają briardy, beaucerony, dogi niemieckie i dogi argentynskie z obciętymi, reszta stanowczo dużo bardziej podoba mi się naturlna.

Swoją drogą z tego co się orientuje są wystawy i sędziowie, którzy nie chcą oceniać psów, które mają ogon lub uszy kopiowane po wprowadzeniu zakazu...

Dobrze, że rhodesianom się niczego nie obcina :)

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tebusa napisał(a):
Mi się bardzo podobają briardy, beaucerony, dogi niemieckie i dogi argentynskie z obciętymi, reszta stanowczo dużo bardziej podoba mi się naturlna.

Swoją drogą z tego co się orientuje są wystawy i sędziowie, którzy nie chcą oceniać psów, które mają ogon lub uszy kopiowane po wprowadzeniu zakazu...

Dobrze, że rhodesianom się niczego nie obcina :)
wCzechach pięknie się wystawia niekopiowane ASTy , tam sobie to cenią i szanują zakaz natomiast w Polsce jaśli staną obok siebie 2 psy z czego 1 kopiowany a 2 nie to na 99,9% wygra ten kopiowany ;)tak to jużu nas jest ze niektórzy nie potrafią zmienić toku myślenia

A swoją drogą Sunia bardzo ładna:p

Posted

amstaffka1978 napisał(a):
To nie jest Lala tylko to jest Gapcia, suczka mojej kolezanki :))

wiem , wiem że to nie Lala ;) ;) ale identyczna jak mój diabełek :evil_lol: :evil_lol:
ładnie razem wyglądają :loveu: :loveu: :loveu:
to że napisałam że to Lala to słowa mojego TZa ;) pokazywałam mu Twoją sunie i tą fotke z Gapcią też ,a on odrazu wypalił a gdzie nasza Lusia tak baraszkowała ze szczeniorem :evil_lol: :evil_lol:

a co do zakazów - pokazcie mi jeden zakaz obowiązujący a PL który jest przestrzegany :cool3: :cool3:

Posted

Sunia jest przeslodka:loveu:
A co do kopiowania uszu to mnie sie tez dogi przedewszystkim z kopiowanymi podobaja ale jakby przyszlo co do czego to chyba bym tego nie zrobila:shake:

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):
A swoją drogą Sunia bardzo ładna:p

Alicjo i tu pierwszy raz nie moge się z Tobą zgodzić... sunia jest śliczna :loveu: ma naprawde niesamowite umaszczenie :loveu:

Posted

Tebusa napisał(a):
Alicjo i tu pierwszy raz nie moge się z Tobą zgodzić... sunia jest śliczna :loveu: ma naprawde niesamowite umaszczenie :loveu:
:pnie łap za słówka ;)sunia jest naprawdę słodka:loveu:

Posted

pomijając ten tandetny zakaz obcinania uszu :cool3: :cool3: powiem że sunia teraz podoba mi się jeszcze bardziej :loveu: :loveu: :loveu:

życze duuuuużo sukcesów na wystawach :multi: :multi:

a tego pysia prosze mocno wycaować w moim imieniu :loveu: :loveu:

Posted

A o to kilka fotek z wypadu z Akira do moich rodzicow

Troche maly ten "basenik"

Z ciocią Martą

Chcesz sie poznac?

To mój dołek, znajdź sobie inny

A o to nowy kolezka Akiry - Aramis, tak nasz maly potworek

A tak o to Akira po ciezkim dniu, usnela

Ps. Szewki sciagamy 01.08

• 2 weeks later...