Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dzisiaj Aki była na swojej kolejnej irlandzkiej wystawie ( znowu Panna była sama), Aki otrzymała dzisiaj 1 lokatę, excellent,BOB a na dodatek otrzymała Reserve for a Green Star, czyli zrobiła kolejny krok w kierunku irlandzkiego championatu, jeszcze tylko 5 wystaw :)
A to już Akira

Tutaj już na grupie

A tutaj kolejne Rozetka do kolekcji :-)

Posted

No i co ja mam znow napisac? Gratulacje!!

Akira jak zwykle piekna, kurcze ona jest cudna!! no i widze na forum bardzo ladnego psa asta chyba Twojej znajomej? niedawno utworzony temat, psiak samiec rowneic cudny!! podobny w umaszczeniu do Aki!! :loveu:

Posted

Dzieki Zaba, moze kiedys wpadlabys na wystawe do Dublina poogladac sobie psiurki i Aki na zywo ;)
Chodzi Ci o Kentucky JAcka z Grabskiego? Iwonke znam tylko i wylacznie wirtualnie, odnosnie samego psiaka, fajny z niego chlopak, fajnie by z Aki w parze hodowlanej wygladal ;)

Posted

Szczerze nie pamietam juz tego watku :oops: tzn. nie pamietam imienia psa, ale byl umaszczony podobnie jak Aki, no i watek swierzy ;) a Ciebie tam widziałam :P

Do Dublina? ah.. kusisz mnie kochana, tym bardziej ze bilety lotnicze to zaledwie 20 euro jak jest promocja :roll: Chetnie bym was poznała i mam nadzieje ze w przyszłym roku jak juz bedziemy mieszkac sami to wpadniecie w odwiedziny, nie wiem czy byliscie w Kinsale? fajne miasteczko :) a moze i ja juz wtedy bede miec szczyla ;)

Posted

długo to trwało? tylko w przypadku ze pies nie z Irlandii ??

a ogolnie orientujesz sie jak tu jest z szczeniami? Wiele ogłoszen ma ze zwierze jest zarejestrowane, ale maja cos takiego jak w Polsce, przeglad hodowlany? wiadomo ktore zwierze jest petem, ktore bardziej lub mniej wystawowe ?? ile tutaj trzeba zdobyc z suczka wystaw i jakich aby zdobyła hodowlanke? Pytam czysto teoretycznie ;) bo sama nie wiem czy bede psa wystawic ...

Posted

Zaba wiesz co niby niedlugo czekalam, ale najpierw niechcieli slyszec o Amstaffach u nich, pozniej robili problemy z rodowodem, ze musi byc export pedigree, ale w koncu sie udalo.
Wiesz co nie mam zielonego pojecia jesli chodzi o szczeniaki, choc musze sie zaczac interesowac tym, bo na wiosne kryje Akire ;)
Zapytam sie mojej kolezanki co ma psa czy nie wie jak tu jest z uprawnieniami hodowlanymi.

Posted

Skąd wiedziałaś, że to D40?? Ja narazie kupiłam ten, żeby poznać lustrzanki ;)
Aki już po wystawie, 1lokata, excellent a na grupie 5-ta ;)
Teraz kilka fotek Rudej z wystawy ;)
Dziekujemy bardzo ;) Aki już po wystawie, 1lokata, excellent a na grupie 5-ta ;)
Teraz kilka fotek Rudej z wystawy ;)