Smile of Red Witch Posted October 23, 2008 Author Posted October 23, 2008 Dzięki Zabcia :) Hehehe no niestety to stół, z którego jest najlepszy punt widokowy na ogródek, który nawiedzają koty ;) Oj co się wtedy dzieje to masakra ;) Suka jakby mogła to wyszłaby z oknem :-o Quote
zaba14 Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 My okno mamy nad zlewem :) a w ogole jest tu gdzies jakis kalendarz wystaw?? czy w cork sa jakies wystawy?? :> Quote
Smile of Red Witch Posted October 25, 2008 Author Posted October 25, 2008 Zaba wejdz sobie na DogShowEntry, my jedno okno też mamy nad zlewem, drugie jest niestety nad stołem Kilka fotke Mojej małej Wredoty i Egoistki z wizyty Staffika Naszych znajomych u Nas Quote
zaba14 Posted October 25, 2008 Posted October 25, 2008 jak bys mogla to przy okazji zapytahj zanjomych gdzie tego staffika kupili :) nie zbyt duzo ogloszen z nimi jest w cork.. Quote
Smile of Red Witch Posted October 25, 2008 Author Posted October 25, 2008 Z tego co wiem to Marley był kupowany w Anglii, szukaj sobie na www.buy&sell.ie tam zawsze jest bardzo duzo ogloszen. Jeszcze 2 fotki Akiry ( autorstwa ciotki Julii ) Quote
Smile of Red Witch Posted October 28, 2008 Author Posted October 28, 2008 Dzisiaj byłam z Akirą na wystawie w Dublinie ( Aki niestety była sama w rasie, w grupie NOT Clasified), młoda wywalczyła ocene doskonała, BOB, oraz Best of Variety Not Clasified A o to kilka fotek z wystawy Aki z Prezesem IKC TUTAJ WIĘCEJ FOTEK Picasa Web Albums - Katarzyna - All Breed Cha... Quote
Smile of Red Witch Posted October 30, 2008 Author Posted October 30, 2008 A tak Panna Aki wygrzewa się w zimne irlandzkie wieczory ;) Quote
zaba14 Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 gratulacje!! zdziwiona jestem ze bylismy jedyne w klasie :lol: u nas w PL to tyle trzeba czekac na ocena psa, bo asty popularne :D a jak wrazenia z wystawy? slicznie jej w rozu :evil_lol: Quote
Smile of Red Witch Posted November 1, 2008 Author Posted November 1, 2008 Zaba niby jedyny w rasie ale i tak czekalysmy 2 godziny na ocene, bo sedzia bardzo dokladny byl :) Jesli chodzi o wrazenie jestem bardzo pozytywnie zaskoczona ;) Quote
Smile of Red Witch Posted November 2, 2008 Author Posted November 2, 2008 Kilka nowych fotek z wystawy autorstwa Violett ( z niebieskiego forum ) Quote
zaba14 Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 jaka z niej modelka :loveu::loveu: pozazdrościć.. Quote
Shetanka Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 Gratulacje ;) Ślicznie się prezentuje na ringu :loveu: Quote
Smile of Red Witch Posted November 3, 2008 Author Posted November 3, 2008 Dziękuje bardzo ;) Zaba a Ty sie szykuj i przyjezdzaj 15.11 do Dublina to osobicie poznasz ta Zolze :razz: Quote
Smile of Red Witch Posted November 5, 2008 Author Posted November 5, 2008 Moje 2 śpiące skarby Spacer na Curragh Obserwująca owieczki Quote
zaba14 Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 a co jest 15?? :) kurcze ile wy jeszcze zostajecie w IRL?? :> bo ja bym was chetnie zaprosila do siebie jesli chcielibyscie zobaczyc Kinsale, old head, cork... mozecie wpasc na kilka dni ;) w przyszle wakacje jak bedziemy juz na swoim bo poki co mieszkamy na kupie... ;) Quote
Smile of Red Witch Posted November 6, 2008 Author Posted November 6, 2008 Zaba 15.11 jest kolejna wystawa w Dublinie na której sie pojawimy , na pewno do wakacji jeszcze bedziemy ;) wiec juz z gory dziekujemy za zaproszenie i kolejne zdjęcia z dzisiejszego spacerkowania Quote
Recommended Posts