Smile of Red Witch Posted September 8, 2010 Author Posted September 8, 2010 Okamia bo ja ostatnio ciężko pracuję a Pan jak zabiera sukę to idzie bez aparatu bo on nie lubi cykać zdjęć ;) ale jak jutro będzie ładna pogoda to wybierzemy się na dłuższy spacerek ;) Onomato-Peja pies wcale nie jest taki duży ;) Aki ma 47,5cm w kłębie ;) a odnośnie jedzenia dostaje 250g suchej karmy 2 razy dziennie, czasem mieszam jej z puszką ;) Quote
Smile of Red Witch Posted September 9, 2010 Author Posted September 9, 2010 Dzisiaj w Irlandii pogoda dopisała ;) było piękne słoneczki więc udaliśmy się na długi spacerek, ale że przed wyjściem na spacerek Pan Listonosz przyniósł Nam obróżki do Marty więc najpierw pokaże Nasze dwie nowości ;) Nasze nowe obróżki od Marty ;) Kwiatuszki ;) Quote
Smile of Red Witch Posted September 9, 2010 Author Posted September 9, 2010 Dzisiaj w Irlandii była śliczna pogoda więc poszliśmy na spacerek ;) Quote
Marta_Ares Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 w fiolecie już pisałam, że jej slicznie, ale ten róż również jej niesamowicie pasuje :loveu: :loveu: :loveu: bardzo fajne fotki, szczególnie te wodne i portreciki:loveu: strasznie mi się podoba Aki z tymi kopiowanymi uszami:cool3: Quote
gops Posted September 10, 2010 Posted September 10, 2010 slicznie jej w rozowej obrozy! fiolet do mnie srednio przemawia jakos mi sie gryzie , wazne ze Tobie sie podoba Akira ma swietna sylwetke! Quote
zmora0 Posted September 10, 2010 Posted September 10, 2010 Ty to masz Manię Obrożową normalnie :D Ile już masz obróżek w domu? :P Pięknie się sucz prezentuje w nich, takie grube na niej bardzo ładnie wygladaja :) Quote
Smile of Red Witch Posted September 11, 2010 Author Posted September 11, 2010 Netheter ja obecnie mam 17 obróżek ;) ale to jeszcze nic ;) poczytaj sobie w temacie obroży i smyczy, że ja to jestem początkująca ;) Quote
zmora0 Posted September 11, 2010 Posted September 11, 2010 O kurcze O.O To jeśli Ty jesteś początkująca, to tam faktycznie maniacy siedzą :P Moja Zmora ma jedną, najzwyklejszą materiałową.. ja chyba za to mam manie kupowania różnych smakołyków itp dla niej i dla królika, le muszę się powstrzymywać, bo mm zbierać pieniądze a nie je wydawać: P Quote
Onomato-Peja Posted September 11, 2010 Posted September 11, 2010 Smile of Red Witch napisał(a): Onomato-Peja pies wcale nie jest taki duży ;) Aki ma 47,5cm w kłębie ;) a odnośnie jedzenia dostaje 250g suchej karmy 2 razy dziennie, czasem mieszam jej z puszką ;) Rasta powinna jeśc 260 a daję jej zawsze koło 350-400g bo to wulkan energii jest. Nie chodziło mi dokładnie o to, że ast to duży pies, bo wiem, że sa to bardziej średniaki, ale o to, że najpierw zamierzam sobie sprawic Staffika i Whippa (mówimy tu o dalekieeeeeej przyszłości) i dlatego nie wiem, czy z 3cim, większym psem sobie bym poradziła. Zdjęcia świetne :loveu: ładnie jej w tej różowej. Quote
Smile of Red Witch Posted September 11, 2010 Author Posted September 11, 2010 Netheter poczytaj temat ;) bardzo go polecam bo bardzo fajne obróżkowo/szelkowe rozmowy tam są ;) Ja na szczęście nie muszę wydawać na przysmaki bo Aki za nimi nie przepada ;) ona woli jabłuszko, gruszeczkę, marcheweczkę sobie pochrupać : ) Aki też jest wulkan energii ale karmy dostaje około 250gram ;) czemu akurat Staffik?? Quote
gops Posted September 12, 2010 Posted September 12, 2010 jak was czytam to moj pies powinien wygladac jak slon :) karmie karma dla psow aktywnych , suka ma 17kg a dostaje 270g moim marzeniem rowniez jets staffik , z prostej przyczyny , jest najmiejszym i z tego czytam "najprostszym" w wychowaniu z ttb a ttb to moje marzenie od zawsze :) Quote
Ewa&Duffel Posted September 12, 2010 Posted September 12, 2010 Jak śmiesznie tu wyszło, taki pęd że aż oczy zamknęła :D http://i399.photobucket.com/albums/pp80/smileofredwitch/DSC_0022-14.jpg Quote
Okamia Posted September 12, 2010 Posted September 12, 2010 [quote name='Smile of Red Witch']Ja na szczęście nie muszę wydawać na przysmaki bo Aki za nimi nie przepada ;) ona woli jabłuszko, gruszeczkę, marcheweczkę sobie pochrupać : ) Mam to samo :eviltong: Młoda jest typowym wszystkożercą :evil_lol: Karma tak i smaczki ale zieleninka najlepsza :p http://i399.photobucket.com/albums/pp80/smileofredwitch/DSC_0052-4.jpg Uwielbiam te 'uśmiechy' pełną gębą :loveu: Quote
Smile of Red Witch Posted September 15, 2010 Author Posted September 15, 2010 Gops moja Aki ma standardową wagę ;) 23kg ;) w zimę czasami waży 24-25 ale szybko spala zbędne kilogramy ;) Ewa ona oczy zamyka przed robalami, które widać na zdjęciach ;) Okamia ja się śmieję, że Aki to wegetarianka ;) My hockey girl Quote
Smile of Red Witch Posted September 16, 2010 Author Posted September 16, 2010 Caachou Aki to kurdupelek ma 47,5cm ( chociaż i tak to o centymetr za dużo ) a co wygląda na wysoką? Quote
Ewa&Duffel Posted September 24, 2010 Posted September 24, 2010 Fajnie wygląda z tym kijem, profesjonalistka :cool3: Quote
Okamia Posted October 28, 2010 Posted October 28, 2010 prosiek identycznie śpi z moim TZtem :) Tylko mój Tz bardziej kudłaty :) Tak po za tym myślałaś o karierze hokeisty dla Aki?:P Quote
Smile of Red Witch Posted October 28, 2010 Author Posted October 28, 2010 Okamia Akira uwielbia się tak przytulać do mojego TZ-a ;) Hehehe Okamia trzeba pomyśleć ;) może do NHL ją wyślę ;) Quote
Recommended Posts