Smile of Red Witch Posted August 7, 2010 Author Posted August 7, 2010 Na szczęście trochę atrakcji dla piesków jest ;) Quote
Okamia Posted August 9, 2010 Posted August 9, 2010 Przyszłam odwiedzić naszą pniewiankę :) Może jakieś nowe fotki :) Quote
Smile of Red Witch Posted August 9, 2010 Author Posted August 9, 2010 Okamia dzięki za odwiedzinki u "rodaczki" a zdjęcia nowe mam z dzisiejszego spacerku Quote
Smile of Red Witch Posted August 9, 2010 Author Posted August 9, 2010 I coś z zupełnie innej beczki Quote
Okamia Posted August 10, 2010 Posted August 10, 2010 http://i399.photobucket.com/albums/pp80/smileofredwitch/DSC_0049-9.jpg Jak ona chętnie do wody wchodzi :) Kell nie lubi się moczyć (chyba że jest upał), nie wspomnę o aportowaniu :P a młoda na razie jest w punkcie wchodzenia do wody stopniowo, choć ostatnio próbowała polować na ślimaki wodne xD http://i399.photobucket.com/albums/pp80/smileofredwitch/DSC_0030-17.jpg Prawdziwy bodyguard :P (kurcze, bosko jej w juliusach :) ) Quote
Smile of Red Witch Posted August 11, 2010 Author Posted August 11, 2010 Akira kocha pływanie ;) Ona też na początku chodziła tam gdzie miała grunt, ale jak kiedyś poszła za Labradorką na głębszą wodę to jej się to bardzo spodobało ;) Oj pasują jej Juliusy ;) a jakie miny mają ludzie jak ją widzą w tych szelkach ;) ostatnio usłyszałam jak ktoś powiedział " ochrona? ale czemu różowe szelki" Quote
Smile of Red Witch Posted August 17, 2010 Author Posted August 17, 2010 Nowe zdjęcia z dzisiejszego spacerku Quote
Okamia Posted August 17, 2010 Posted August 17, 2010 Już myślałam że tylko moja procha tak skacze xD Choć ona tylko mix asta ^^ Ahh... te juliusy .... Quote
Smile of Red Witch Posted August 17, 2010 Author Posted August 17, 2010 Dziewczyny Akira uwielbia różnego typu skoki ;) i bardzo to lubi tak samo jak kocha pływanie ;) Talia ta kluska to Labradorka siostry mojego TZ ;) Najlepsza przyjaciółka Akiry ;) Quote
Talia Posted August 17, 2010 Posted August 17, 2010 Widać, że najlepsze przyjaciółki :loveu: http://i399.photobucket.com/albums/pp80/smileofredwitch/DSC_0014-20.jpg Moja też ma taką jedną przyjaciółkę z którą potrafi się nieźle ściąć... ale tak naprawdę to dałyby się za siebie pokroić ;) Quote
Smile of Red Witch Posted August 17, 2010 Author Posted August 17, 2010 No to właśnie takimi przyjaciółkami są dwie Panienki ;) tutaj była tylko próba przejęcia piłeczki ;) ale ogólnie Akira bardzo broni Lary ;) Panienki nawet bez żadnych problemów potrafią pić ( czasem jeść ) z jednej miski ;) Quote
Smile of Red Witch Posted August 17, 2010 Author Posted August 17, 2010 Marta wielki dzięki ;) Nawet nie wiem, czy zauważyłaś, ale Lara ma pożyczoną od Akiry Twoją obróżkę ( bo swoją gdzieś posiała ;) ) Quote
Jaga. Posted August 17, 2010 Posted August 17, 2010 piękne panny :loveu: Akira bardzo mi się podoba, śliczna sunia, przejrzałam trochę zdjęć z galerii, jak była małą kluską i jak wyrosła, śliczna panna :loveu: a jakie ma ładne imię :loveu: Quote
Marta_Ares Posted August 18, 2010 Posted August 18, 2010 Smile of Red Witch napisał(a):Marta wielki dzięki ;) Nawet nie wiem, czy zauważyłaś, ale Lara ma pożyczoną od Akiry Twoją obróżkę ( bo swoją gdzieś posiała ;) ) oczywiście, że zauważyłam :diabloti: Quote
Smile of Red Witch Posted August 19, 2010 Author Posted August 19, 2010 Akaka dzięki za wizytę ;) Właścicielce Labki bardzo podobała się obróżka i nawet chciała Nam ją odebrać ;) ale nie oddaliśmy ;) Quote
Marta_Ares Posted August 19, 2010 Posted August 19, 2010 Smile of Red Witch napisał(a):Akaka dzięki za wizytę ;) Właścicielce Labki bardzo podobała się obróżka i nawet chciała Nam ją odebrać ;) ale nie oddaliśmy ;) zawsze może coś zamówić:diabloti: Quote
Recommended Posts